şuan kaç kilosunBenim 26 Aralık'ta Allah'ın izniyle kesinlikle 60 olmam gerekiyor.Esimle iddiaya girdik.Eger 60 olursam valla altın tuğra alicam dedi :)Benim çok acil zayıflamam gerek hayır zayiflamasamda alır ama haketmem lazım :)yine bir iki kilo çok önemli değil dedi :)
70_71 arası gidip geliyorum işte ama diyete devam ediyorum bozmadim.bu hafta sonu çok merak ediyorum kaç kilo olurum diyeşuan kaç kilosun
Bi seneden fazla oldu ama iki kere ara verip kilo alarak dondum. 17 Ekimde 64.4 olarak basladim.75.3 ne zamann başladın diyetee
Aynenn bende dün kacamak yaptım bugün toparladım kendimiiGünaydın günaydın günaydın
dünkü kötü beslenmemin acısını çıkartayım bugün, vay be böyle söyleyenlere çok özenirdim niye çünkü ben dünkü tatlıyı yeyip bütün diyeti emeğimi heba ederdim.insanlar bu gücü kendilerinde nasıl buluyorlar da devam ediyorlar diye
yeni yeni farkediyorum aslında ben çok buyutmusum gözümde.hayatta olduğu gibi her hatanın bir telafisi vardır diyetin neden olmasin bunu geç anladim ama anladim neyse sabah sabah amma konuştum ben işlere koşar
Gunaydin kizlar.
Bugun 58.9 ciktim. Hedefime 400 gramcik kalmis.
Sen cok takiyorsun yakamoz ve eskiden daha aktiftin. Kilona etkisi oluyor bence.hiç kıskanmadım ne yalan söylim
Tüh ya yazık oldu.Dün misafirim vardı, sonra da çocukların banyosu, ütü, yemek vs vs derken menüyü yazmayı unuttuuum
Gitti kupacık
Ev isi sende kendini kaybetsinTüh ya yazık oldu.
Ben ev işi yaparken kendimi kaybetmem. İmkansız :)
çok güzel vermişsinnBi seneden fazla oldu ama iki kere ara verip kilo alarak dondum. 17 Ekimde 64.4 olarak basladim.
Yok kız takmıyorum esprisine takılıyorumSen cok takiyorsun yakamoz ve eskiden daha aktiftin. Kilona etkisi oluyor bence.
10 kg şok diyet yapman lazımmm o zamann canımm70_71 arası gidip geliyorum işte ama diyete devam ediyorum bozmadim.bu hafta sonu çok merak ediyorum kaç kilo olurum diye
çok şükür ben çok açlık hissetmiyorum kendimi çok sağlam şartladiminşallhh canımm aç aç geziyoruzz :)
hoş buldumHoşgeldinbol eksilerin olsun
çok sevindim adına darısı herkesin başınaGunaydin kizlar.
Bugun 58.9 ciktim. Hedefime 400 gramcik kalmis.
Amin aminçok sevindim adına darısı herkesin başına