ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya iste siniri cizmek zor. Peynir de var , yumurta da var ama en azindan ben kirmizi et , tavuk bunlari kesmeye calistim .

Hamarat biri olsam ve zamanim olsa yapacak seyler var da , simdilik kisitli .

Ya iste siniri cizmek zor. Peynir de var , yumurta da var ama en azindan ben kirmizi et , tavuk bunlari kesmeye calistim .

Hamarat biri olsam ve zamanim olsa yapacak seyler var da , simdilik kisitli .
Benim icin cok sorun olmuyor neredeyse cocuklugumdan beri et yemiyorum. Bir ara yumurtayi da birakmistim tekrar basladim.

Benim icin cok sorun olmuyor neredeyse cocuklugumdan beri et yemiyorum. Bir ara yumurtayi da birakmistim tekrar basladim.
Ne guzel. Ben eti arayan biri degilim ama anemik oldugum icin doktor hep et yiyor musun diye soruyor. Ben de he he deyip geciyorum.

Hastayııımmm hiç biey yemedim yazcak bişey yok kii yazıyım bari
Iyi ki bi sey yememissin. Dopdolu menu.

10 kg şok diyet yapman lazımmm o zamann canımm
Ooo çok fena ben spor yaparken bir ayda 13 kilo vermiştim 53 ten 66 olmuştum .tekra t 53 e dusmustum ama şimdi yada ilerledi tabi şimdi 66 yıl görsem oynuycam vallahi ama yok bu iş sporsuz olmuycak bu hafta sonunu atlatim sınavları spora basliycam

Bugün menüm :sabah ,öğle,akşam lahana yemeği (bu hafta iki kilo giderse devam edicem yok gitmezse biter bu lahana işi artık lahana yemek istemiyorumnormal yiyip azaltma yapıp dikkat edicem)içicekler: iki şekersiz türk kahvesi ve 4 adet gün içerisinde ikisi bir arada Nescafe,ve bir tane yeşil elma

Çocukların ikiside hasta gece uyku uyumuyoruz annem şehir dışına gitti anneannem bende kalıyor o yüzden onla ilgileniyorum 80 e yakın yaşı o yüzden buraya pek giremiyorum ama hepinizi çok özledim
Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun allah şifa versin çocuklara cnm
Doğum günün kutlu olsun cnm
Hastayııımmm hiç biey yemedim yazcak bişey yok kii yazıyım bari
Geçmiş olsun cnm

Bu günkü menüm
Sabah
2 dilim el açması börek
Yarın poğaça
Şekersiz çay
Öğlen
Maden sulu limon
Ara öğün
Mandalina 2 tane
Akşam
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
Domatesli acı sos 5 kaşık
Nescafe şekersiz
Birazdan madem suyu ve limon karışımı. İçerim
I IRMAKK70 C cizen_bayan
10.000 bin adım. @Papatya gelini

Iyi akşamlar herkese..
Rahatsızdım cuma günü antibiyotik ve 3 ayrı ilaç daha kullanmaya başladım, bugün tartıda 74'ü gördüm şok oldum ilaçlar ödem yapmıştır diye kendi kendimi teselli modundayım şu an
Çarşamba gününden pek umutlu değilim açıkçası, zayıflama topiğinde kilo alarak ilerliyorum, şaka gibi!!

Süpürgen geldi mi lucky

Geçen haftalar bende kullandım canım antibiyotik
Resmen vücutdu şişiriyor iyileşince devam edersin normal yani fazlalık ben 2 kg almıştım :)))

Geçen haftalar bende kullandım canım antibiyotik
Resmen vücutdu şişiriyor iyileşince devam edersin normal yani fazlalık ben 2 kg almıştım :)))
Evet şişkinlik yapıyor galiba, çarşamba 72,4 çıkmıştı zaten, gerisi ödemdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…