- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
Mutfağa bi girsem töbe bitiremem 1 saatte temizliği, elim değmişken oraydı buraydı şurayı da temizleyim ooo birsürü iş uzaar giderSaat 11:00 olcak
1 saatte anca biter
Sonra grş başkanım
Benim elim degmiyor sorun orada. Bugun iki sinava girdim. Bir kahveyle idare ettim ama temizlik olunca ayyy yok diyetteyim , halsizim gibi bir suru bahane buluyorum. Elim kalkmiyor.Mutfağa bi girsem töbe bitiremem 1 saatte temizliği, elim değmişken oraydı buraydı şurayı da temizleyim ooo birsürü iş uzaar gider
Iyi geceler hocam.Benim uykum gelmeye basladi sanki. Herkese iyi geceler arkadaslar.
Hemen mutfaga gidip limonlu su iciyorsun.
Erken kalkan yol alir.
E o kadar misafir o kadar hazirlik bunun oncesi sonrasi temizligi bi de gecenlerde hastaliktan ciktin heralde sen. Halsizlik normaldir dinlenemiyosun ki bi turlu.Cnm içerim yok gibi ama sanki bu aralar halksızım sadece
Eyvah eyvah senin yerinde olsam cizen_bayanin gozune gozukmezdimSendeki de iyi cesaret bir de etiketlemissin, civili sopayi kapar gelir simdi Sana sinirlenip sopayi iki de bize sallamazsa iyi
Saat 4 e kadar başka bi salona gittim şişlide birak aksiyonlu geçti dükkana gelene kadar bişey yiyemedimnie böyle olu kuzum noldu hayırdır
@makbuleorhan kacamak yapip yapip etiketlemiyordu ondan ders alsaydin diyecegim ama C cizen_bayan onu da fena yakaladiKacamak bakanimiz diye etiketledim mecburen. Ses cikarmazsak gormez belki
Benim de elim değince çekemiyorumBenim elim degmiyor sorun orada. Bugun iki sinava girdim. Bir kahveyle idare ettim ama temizlik olunca ayyy yok diyetteyim , halsizim gibi bir suru bahane buluyorum. Elim kalkmiyor.
Ayyy destek olacaklarına hep köstek hep köstek17 KASIM
SABAH
1 YUMURTA
3 ZEYTİN 2 ÇERİ DOMATES
BİRAZ PEYNİR
3-4 DİLİM SALATALIK
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARA
SÜT
ÖĞLE
YULAF EZMESİ
ARA
YOK
AKŞAM
YULAF EZMESİDÜN AKŞAM MENÜ YEDİM DIŞARDAYDIM EŞİMLE ADAM ZORLA YEDİRİYO YAA BİDE SEN İRADELİSİN DEVAM EDERSİN BİKEREDEN BİŞEY OLMAZ DEMİYOMU NEYSE I IRMAKK70 C cizen_bayan
Kacan kovalanir , demek ki sen misafirlige gideceksin.
Evet ya cok nazlandin takima gelmek icin. Yok ben listeye sadik kalamam filan.
Halklarin kardesligi.
Hadi kolay gelsin.
3 dilim pizzayı görünce gözümde kalpler çıktıBen dun gece bi de malt ictim yine. Eklemeyi unuttum arkadaslar.
16 kasim cuma menum
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Aksam
Disardaydik
3 dilim pizza
3 tane elma dilim patates
I IRMAKK70 C cizen_bayan