- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Hemen mutfaga gidip limonlu su iciyorsun.Ben dun gece bi de malt ictim yine. Eklemeyi unuttum arkadaslar.
16 kasim cuma menum
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Aksam
Disardaydik
3 dilim pizza
3 tane elma dilim patates
I IRMAKK70 @cizen_bayan
9bin adim attim. @_LA_PATYA_
Erken kalkan yol alir.Benim netin cekimi biraz zayif bugun ben seni ispiyonlayamadan, sen beni ispiyonladin
bak o olur sayende kk ya ilk fotomuda atmiş bulundumZaten kendi grubuna attin resmini gordum. Onu yazarim.
Yok ya yediklerim fazlaydi az yeyince belli oluyor.
Tabi tabi.
Kendinde bir deneme yapabilirsin. Dukan birasinin bir cesidi. Yesil cayla birlikte odem atiyor diyorlar ama ben yesil cayi tek icemezken bir de limonla bir de maden suyuyla icemedim.
Cnm içerim yok gibi ama sanki bu aralar halksızım sadeceTansiyon ve mide problemin yoksa icebilirsin canim bence.
Kacan kovalanir , demek ki sen misafirlige gideceksin.Başkanım ne yapayım ben kaçtıkça geliyorlar
En azından 2 gün rahattım
Yarında dikkkat ederim
İşallah misafirle yemem cnkü ağırlık hamur işi olcak
Çeşitte çok olcak bakalım nasıl atlatacağım
bak o olur sayende kk ya ilk fotomuda atmiş bulundum
Cnm içerim yok gibi ama sanki bu aralar halksızım sadece
Hadi size iyi sohbetler yoksa mutfak bitmeyecek
O kadarda Yorgun’um
Tesekkur ederim kuzum. 1. Sinif zor ya ogretmen, veli, cocuk ucu icin de ayri ayri zor. Allah sana da kolaylik versin.Allah yardımcın olsun bu sene benim oğlana (la) öğretene kadar çok yoruldum öğretmenler tüm sınıfa öğretiyor düşüncesi bile beni yordu:))))
BDV ye git. Iki kufur et banlasinlar.Burda kaldım :)))) gidemedim
Biri beni kovsun. :))
Başkanım bana gelcekler ondan bu kadar detaylı temizlikKacan kovalanir , demek ki sen misafirlige gideceksin.
Evet ya cok nazlandin takima gelmek icin. Yok ben listeye sadik kalamam filan.
Halklarin kardesligi.
Hadi kolay gelsin.
Biliyorum da ben de sen git diyorum iste.Başkanım bana gelcekler ondan bu kadar detaylı temizliktşk ederim başkanım
O kadar değil size çok alıştım :)))BDV ye git. Iki kufur et banlasinlar.
Nana benim saclar cok kotu oldu ya. Kuafor soyle bir laf etmisti. Benim kestigim sac oyle de uzar. Kesilip kesilip kulakli oluyor. Kuafore de gidemiyorum cok kisa olacak . Keske en bastan gitseydim.O kadar değil size çok alıştım :)))
Gitmemmm banlansamda gelirim
1 saatte biten temizlik temizlik degildir.Saat 11:00 olcak
1 saatte anca biter
Sonra grş başkanım
O konuda haklisin bakma sen bizim takildigimizaYaani ipin ucunu gevşettin mi arkasını toparlamak zor oluyor sayın hocam
Eyvah eyvah senin yerinde olsam cizen_bayanin gozune gozukmezdimBen dun gece bi de malt ictim yine. Eklemeyi unuttum arkadaslar.
16 kasim cuma menum
Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Aksam
Disardaydik
3 dilim pizza
3 tane elma dilim patates
I IRMAKK70 @cizen_bayan
9bin adim attim. @_LA_PATYA_
Yok valla iyi davranıyorum yaaaO konuda haklisin bakma sen bizim takildigimizaAma sen yine de meslektaslarima cok sert davranma mudire hanim