- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Ben bunu yazin denedim bir esprisi yok. Zarari yok ama sade limon daha iyi sanki.Başkanım , arkadaşlar şimdi limon ve soda içsem zararı olurmu ? Şade maden suyuna 1 limon sıkıyorum
Gündüz içtim akşam içsem mi acaba ?
Aaa bak kilo almanin nedeni yengec burcu olman.33 yaşında 3 çocuk annesi evliyim burcum yengeç
98 den 81.6 ya düştüm ve artık hedefleriyim kiloya daha sağlam ilerlemek istiyorum inşaallah bu sefer olucak
Icebilirsin de, icmeyebilirsin de.Başkanım içeyim mi
Eeee olacak o kadar mudire dedigin biraz sert olacak, arada bir asip kesecek ki okulu yonetebilsin Turkiye'de yonetim anlayisi biraz farkli tabi, Ingiltere'ye goreFarkettim. Sab. senin kadar sabirli degil. Asarim keserim diyor. Kirgin ciceklerdeki mudire gibi.
Kim ulenn o benim dedikodumu yapanSab... gelll dedikodunu yapiyorlarrr.
Allah yardımcın olsun bu sene benim oğlana (la) öğretene kadar çok yoruldum öğretmenler tüm sınıfa öğretiyor düşüncesi bile beni yordu:))))Gercekten sabirli biriyim baskanim sabir bizim meslek icin de elzem hele 1. siniflarla ugrasirken
yalnız ben şuan reglin ilk gunlerindeyim çarşamba foto atsam olur muBen bunu yazin denedim bir esprisi yok. Zarari yok ama sade limon daha iyi sanki.
Aaa bak kilo almanin nedeni yengec burcu olman.
Olur olur , takil bize kilo ver diyeyim.
Icebilirsin de, icmeyebilirsin de.
Tmm cnm tşk ederimher hangi bir mide rahatsızlığın yoksa içilebilir diye biliyorum ben akşamları içerim genelde
Çocuklar hastalandı kusma ishal hiç giremedim
İste uslu olunca genelde soruluyor. Masallah cocuklarina. Yaramaz olsaydi kimse 4.yu falan sormazdi benceŞükür öyle yaramaz değiller, sakin, uyumlu söz dinleyen çocuklar. Benimde küçük kızım öyleydi bebekken, 1 yıl geceleri hiç düzenli uyumadı. Sabaha kadar ağlardı hep, büyüdükçe düzene girer canım, öyle böyle büyüyorlar işte.
Allah hastalıklardan ve kötü insanlardan korusun yavrularımızı...
Abur cubur degil de biraz kavrulmamis kuru yemis, kuru meyve ve icecekle oyalan bence canim.kızlar size bi soru saoracağım çalışırken çok sıkılıyorum bazen abur cubur çok yiyorum bunların yerine bir kase yulaf ezmesi yesemm zayıflar mıyım
Ben normalde cayi az sekerle icmeyi seviyorum ama bitki caylarinda sekeri hic sevmiyorum yakismiyor bencebitki çayına şeker koyuyormusunuz
Senin metabolizma baya hizli o zaman ya55 e inersem 7 +5 =12 kg Aralarda aldıgim kilo desek, 75.3den 20.3. Yaklaşık 32 kilo vermis olacağım :)
Hosgeldinherkese merabalar
tartı günü hangi gün kusura bakmayın yeniyim bu tarz sorularım olursa affola
Bizim mudur vardi . Ince corap disinda corap giydirmezdi. Soguk da olsa. Buradan kendisine nefretlerimi gonderiyorum.Eeee olacak o kadar mudire dedigin biraz sert olacak, arada bir asip kesecek ki okulu yonetebilsin Turkiye'de yonetim anlayisi biraz farkli tabi, Ingiltere'ye gore
Irmakkk.Kim ulenn o benim dedikodumu yapan
İçeyim mi içmeyeyimiBen bunu yazin denedim bir esprisi yok. Zarari yok ama sade limon daha iyi sanki.
Aaa bak kilo almanin nedeni yengec burcu olman.
Olur olur , takil bize kilo ver diyeyim.
Icebilirsin de, icmeyebilirsin de.
Tansiyon ve mide problemin yoksa icebilirsin canim bence.Başkanım , arkadaşlar şimdi limon ve soda içsem zararı olurmu ? Şade maden suyuna 1 limon sıkıyorum
Gündüz içtim akşam içsem mi acaba ?
Yaani ipin ucunu gevşettin mi arkasını toparlamak zor oluyor sayın hocamEeee olacak o kadar mudire dedigin biraz sert olacak, arada bir asip kesecek ki okulu yonetebilsin Turkiye'de yonetim anlayisi biraz farkli tabi, Ingiltere'ye gore
Zaten kendi grubuna attin resmini gordum. Onu yazarim.yalnız ben şuan reglin ilk gunlerindeyim çarşamba foto atsam olur mu
Yok ya yediklerim fazlaydi az yeyince belli oluyor.Senin metabolizma baya hizli o zaman yaDarisi bize olsun
Tabi tabi.
Kendinde bir deneme yapabilirsin. Dukan birasinin bir cesidi. Yesil cayla birlikte odem atiyor diyorlar ama ben yesil cayi tek icemezken bir de limonla bir de maden suyuyla icemedim.İçeyim mi içmeyeyimibaşkanım Tşkler açıklama için
Yeşil çayı sevemedim başkanım hiç içemiyorum kusmam geliyorZaten kendi grubuna attin resmini gordum. Onu yazarim.
Yok ya yediklerim fazlaydi az yeyince belli oluyor.
Tabi tabi.
Kendinde bir deneme yapabilirsin. Dukan birasinin bir cesidi. Yesil cayla birlikte odem atiyor diyorlar ama ben yesil cayi tek icemezken bir de limonla bir de maden suyuyla icemedim.
Sadece bu hafta mi. Her gun her gun.Arkadaşlar bu hafta misafirlerim var
Bana müsade şimdi mutfak dolabımı silicem
Yarında cam ve yerleri silip toz alırım
Bu gün fazla evde değildim giremedim ama bol bol yürüdüm :))) işallah yarın işten fırsat bulursam girerim
Gerçi arada yine uğrarım bu ev işleri hiç bitmiyor
Benim netin cekimi biraz zayif bugun ben seni ispiyonlayamadan, sen beni ispiyonladinBizim mudur vardi . Ince corap disinda corap giydirmezdi. Soguk da olsa. Buradan kendisine nefretlerimi gonderiyorum.
Matematik ogretmenin de matematigi kitti.
Irmakkk.
Başkanım ne yapayım ben kaçtıkça geliyorlarSadece bu hafta mi. Her gun her gun.
Eee elini çabuk tutacaksın :))Benim netin cekimi biraz zayif bugun ben seni ispiyonlayamadan, sen beni ispiyonladin