ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Başkanım , arkadaşlar şimdi limon ve soda içsem zararı olurmu ? Şade maden suyuna 1 limon sıkıyorum
Gündüz içtim akşam içsem mi acaba ?
Ben bunu yazin denedim bir esprisi yok. Zarari yok ama sade limon daha iyi sanki.
33 yaşında 3 çocuk annesi evliyim burcum yengeç
98 den 81.6 ya düştüm ve artık hedefleriyim kiloya daha sağlam ilerlemek istiyorum inşaallah bu sefer olucak
Aaa bak kilo almanin nedeni yengec burcu olman.

Olur olur , takil bize kilo ver diyeyim.

Başkanım içeyim mi
Icebilirsin de, icmeyebilirsin de.

Farkettim. Sab. senin kadar sabirli degil. Asarim keserim diyor. Kirgin ciceklerdeki mudire gibi.
Eeee olacak o kadar mudire dedigin biraz sert olacak, arada bir asip kesecek ki okulu yonetebilsin Turkiye'de yonetim anlayisi biraz farkli tabi, Ingiltere'ye gore

Gercekten sabirli biriyim baskanim sabir bizim meslek icin de elzem hele 1. siniflarla ugrasirken
Allah yardımcın olsun bu sene benim oğlana (la) öğretene kadar çok yoruldum öğretmenler tüm sınıfa öğretiyor düşüncesi bile beni yordu:))))

Çocuklar hastalandı kusma ishal hiç giremedim

Geçmiş olsun canim.

İste uslu olunca genelde soruluyor. Masallah cocuklarina. Yaramaz olsaydi kimse 4.yu falan sormazdi bence

Ay evet asiri uykusuz ve yorgunum su son bir aydir. Gececek bakalim insallah.
Amin canim
kızlar size bi soru saoracağım çalışırken çok sıkılıyorum bazen abur cubur çok yiyorum bunların yerine bir kase yulaf ezmesi yesemm zayıflar mıyım
Abur cubur degil de biraz kavrulmamis kuru yemis, kuru meyve ve icecekle oyalan bence canim.
bitki çayına şeker koyuyormusunuz
Ben normalde cayi az sekerle icmeyi seviyorum ama bitki caylarinda sekeri hic sevmiyorum yakismiyor bence

55 e inersem 7 +5 =12 kg Aralarda aldıgim kilo desek, 75.3den 20.3. Yaklaşık 32 kilo vermis olacağım :)
Senin metabolizma baya hizli o zaman ya Darisi bize olsun
herkese merabalar
tartı günü hangi gün kusura bakmayın yeniyim bu tarz sorularım olursa affola
Hosgeldin

Eeee olacak o kadar mudire dedigin biraz sert olacak, arada bir asip kesecek ki okulu yonetebilsin Turkiye'de yonetim anlayisi biraz farkli tabi, Ingiltere'ye gore
Bizim mudur vardi . Ince corap disinda corap giydirmezdi. Soguk da olsa. Buradan kendisine nefretlerimi gonderiyorum.

Matematik ogretmenin de matematigi kitti.

Kim ulenn o benim dedikodumu yapan
Irmakkk.

Ben bunu yazin denedim bir esprisi yok. Zarari yok ama sade limon daha iyi sanki.

Aaa bak kilo almanin nedeni yengec burcu olman.

Olur olur , takil bize kilo ver diyeyim.

Icebilirsin de, icmeyebilirsin de.
İçeyim mi içmeyeyimi başkanım Tşkler açıklama için

Yaani ipin ucunu gevşettin mi arkasını toparlamak zor oluyor sayın hocam

yalnız ben şuan reglin ilk gunlerindeyim çarşamba foto atsam olur mu
Zaten kendi grubuna attin resmini gordum. Onu yazarim.

Senin metabolizma baya hizli o zaman ya Darisi bize olsun
Yok ya yediklerim fazlaydi az yeyince belli oluyor.
Ben bisey demedim hep A AklinYolu1 soyledi ben dinledim sadece
Tabi tabi.

İçeyim mi içmeyeyimi başkanım Tşkler açıklama için
Kendinde bir deneme yapabilirsin. Dukan birasinin bir cesidi. Yesil cayla birlikte odem atiyor diyorlar ama ben yesil cayi tek icemezken bir de limonla bir de maden suyuyla icemedim.

Arkadaşlar bu hafta misafirlerim var
Bana müsade şimdi mutfak dolabımı silicem
Yarında cam ve yerleri silip toz alırım
Bu gün fazla evde değildim giremedim ama bol bol yürüdüm :))) işallah yarın işten fırsat bulursam girerim
Gerçi arada yine uğrarım bu ev işleri hiç bitmiyor

Yeşil çayı sevemedim başkanım hiç içemiyorum kusmam geliyor

Sadece bu hafta mi. Her gun her gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…