Ben masumum hakim bey@Papatya gelini seni de gözümden kaçtı zannetme menü mü yedin sen cıkcık çok ayıp sonra tartı günü niye gitmiyor diyorsun uzun zamandır böyle bişey görmeden sadece sopayı gösteriyorummm bi dahaki sefere gelecekk sopaaa
Biz yaşlandık dimi artıkGencler bilmez biz pembe panterle buyuduk.
Dimi amaKizz kokulusabunun sopasi sana degil esineydiAma sen esine bundan bahsetme seni bir daha buraya gondermez
He vallaaSana demedim şekerim
Eş kişilerinden bahsediyorum
Sen dedin ya eşim ısrar etti diye
Hep öyle yapıyorlar "bu seferlik bişey olmaz, bugün ye tekrar başlarsın" diye diye hiç destek olmuyorlar dedim
Biz yaşlandık dimi artık
Yaa hatta büyük vido kasetlerinideMaalesef ama kasetleri ve CD leri goren nesiliz biz.
VHSYaa hatta büyük vido kasetlerinideşimdi ben benim kıza kaseti sorsam sellektör yemiş tavşan gibi yüzüme bakar annem nece konuşuyo diye
yoook caniiim söz meclisten dışarıYogurt mu olduk biz simdi.
Benim kalca kismi haddinden buyuk oldugu icin bisikletten kaciyorum ama kolum da sorunlu simdi . Sadece bacak hareketleri yapabiliyorum.
Bilin bakalım ben neden düğün videomu izleyemiyorumVHS
Bilmeyenler ogrensin.
Bakanlarimiz var burada disari alamiyoruz.yoook caniiim söz meclisten dışarı
A- videon yokBilin bakalım ben neden düğün videomu izleyemiyorum
Evet videom yokA- videon yok
B- kaset bozuldu
C- o dugun hic cekilmedi.
Sana o zaman yeni bi haber vereyim. O videoyu goturup CD ye transfer ettirebilirsin.Evet videom yok
Biliyorum biliyorumda kasette kayıpSana o zaman yeni bi haber vereyim. O videoyu goturup CD ye transfer ettirebilirsin.
Ona bi siii yapamiycigimmm.Biliyorum biliyorumda kasette kayıpev taşırken kaybolmuş kaynanam öyle diyo ondaydı bizim kasette
Makbussss kacamak yapip yapip etiketlemiyordu ondan ders alsaydin diyecegim ama C cizen_bayan onu da fena yakaladi