ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ayyy destek olacaklarına hep köstek hep köstek
Kız ne oldu sanki kaçamak yapmışım gibi

Şaka şaka ama ben dengeliyorum işte ve o menüyü 6 da yedim bidahada bişey yemedim ve çookk koşturmacalı aç bir gününn ardında o menü bana bişey yapamaz

Kizz kokulusabunun sopasi sana degil esineydi Ama sen esine bundan bahsetme seni bir daha buraya gondermez

Sana demedim şekerim
Eş kişilerinden bahsediyorum
Sen dedin ya eşim ısrar etti diye
Hep öyle yapıyorlar "bu seferlik bişey olmaz, bugün ye tekrar başlarsın " diye diye hiç destek olmuyorlar dedim

Degil mi ama biz zaten kendi nefsimizi zar zor yeniyoruz bu kocalar ne yapiyor hep kostek
eşlerinize sende kilomu aldın ne yaşlanıyosun falan gibi cümleler kurun durum nasıl değişiyor hemen göreceksinizz

Sana demedim şekerim
Eş kişilerinden bahsediyorum
Sen dedin ya eşim ısrar etti diye
Hep öyle yapıyorlar "bu seferlik bişey olmaz, bugün ye tekrar başlarsın " diye diye hiç destek olmuyorlar dedim

onları çivili sopayla kovalarımmmm

eşlerinize sende kilomu aldın ne yaşlanıyosun falan gibi cümleler kurun durum nasıl değişiyor hemen göreceksinizz

aynen yaa eşlere de bu taktiği mi uygulasak ben yüksek kilolardan düşünce adam e kadar verdin biraz ye nolacak diyo bende ona yapım en iyisi

Benimkine sökmez anacım o, ben diyete başladığımda adam 69 kiloydu, şimdi 59 kilo, birde gayet iyi yediği halde yani, "diyeti ben yapıyorum sana n'oooluyo acaba" diyorum
"sen yemeyince ben zayıflıyorum" diyo o nasıl oluyosa artık

dediğim taktiği eşim olmadığı için eşime değilde babama ve patronuma denedim oldu kızlar babam dikkat ediyorum diye ye kızım ye der sürekli ve bizim aile yemeği çoookk sever babam bi gün sen çok kilo aldın yaşında geçiyor yaşlanıyorsun yakında hastalıklar çıkar he dikkat et dedim adam ekmeği bıraktı şekeri bıraktı sonra işte her sabah yulasf ezmesi yapıyorum .çocuk maması diye patronum dalga geçti ona da aynı şekilde dedim o da makarnayı ekmeği pilavı şekeri bıraktı şu an hep birlikte dikkat ediyoruz yediklerimize

o zaman ona diyeceğin şey belli senin yediklerin sağlıklı olmadığı için böyle cılız kalıyosun de karbonhidrat protein almadığı için böylesin falan de sağlıklı beslenmeye yöneltmelisin bencee

naz mi yok canım naz değil yoğurdu üfleyerek yiyorum diyelim

Yogurt mu olduk biz simdi.

Günaydınlar sabah kahvemi içtim şimdi aç karnına eliptik yapicam bacak kalinlastiriyor diye duyuyorum bilgisi olan var mı

Benim kalca kismi haddinden buyuk oldugu icin bisikletten kaciyorum ama kolum da sorunlu simdi . Sadece bacak hareketleri yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…