Kız ne oldu sanki kaçamak yapmışım gibiAyyy destek olacaklarına hep köstek hep köstek
Kizz kokulusabunun sopasi sana degil esineydiKız ne oldu sanki kaçamak yapmışım gibi
Şaka şaka ama ben dengeliyorum işte ve o menüyü 6 da yedim bidahada bişey yemedim ve çookk koşturmacalı aç bir gününn ardında o menü bana bişey yapamaz
eşine sopa değil demir boruyla kovalıcammmmKizz kokulusabunun sopasi sana degil esineydiAma sen esine bundan bahsetme seni bir daha buraya gondermez
Degil mi ama biz zaten kendi nefsimizi zar zor yeniyoruz bu kocalar ne yapiyor hep kostekeşine sopa değil demir boruyla kovalıcammmm
Sana demedim şekerimKız ne oldu sanki kaçamak yapmışım gibi
Şaka şaka ama ben dengeliyorum işte ve o menüyü 6 da yedim bidahada bişey yemedim ve çookk koşturmacalı aç bir gününn ardında o menü bana bişey yapamaz
He valla eşine dediydimKizz kokulusabunun sopasi sana degil esineydiAma sen esine bundan bahsetme seni bir daha buraya gondermez
eşlerinize sende kilomu aldın ne yaşlanıyosun falan gibi cümleler kurun durum nasıl değişiyor hemen göreceksinizzDegil mi ama biz zaten kendi nefsimizi zar zor yeniyoruz bu kocalar ne yapiyor hep kostek
Sana demedim şekerim
Eş kişilerinden bahsediyorum
Sen dedin ya eşim ısrar etti diye
Hep öyle yapıyorlar "bu seferlik bişey olmaz, bugün ye tekrar başlarsın" diye diye hiç destek olmuyorlar dedim
aynen yaa eşlere de bu taktiği mi uygulasak ben yüksek kilolardan düşünce adam e kadar verdin biraz ye nolacak diyo bende ona yapım en iyisieşlerinize sende kilomu aldın ne yaşlanıyosun falan gibi cümleler kurun durum nasıl değişiyor hemen göreceksinizz
onları çivili sopayla kovalarımmmm
eşlerinize sende kilomu aldın ne yaşlanıyosun falan gibi cümleler kurun durum nasıl değişiyor hemen göreceksinizz
onları çivili sopayla kovalarımmmm
o zaman ona diyeceğin şey belli senin yediklerin sağlıklı olmadığı için böyle cılız kalıyosun de karbonhidrat protein almadığı için böylesin falan de sağlıklı beslenmeye yöneltmelisin benceeBenimkine sökmez anacım o, ben diyete başladığımda adam 69 kiloydu, şimdi 59 kilo, birde gayet iyi yediği halde yani, "diyeti ben yapıyorum sana n'oooluyo acaba" diyorum
"sen yemeyince ben zayıflıyorum" diyoo nasıl oluyosa artık
Sen beni boyle tanidin forever de ama oteki arkadaslar hep ak1 olarak tanidi . Garip gelmistir simdi.
Benim de elim değince çekemiyorum
Oooowwww nick mi değişmiş
Eski nickine mi dönmüşsün ne
Latte bağımlısı pembe panterSen beni boyle tanidin forever de ama oteki arkadaslar hep ak1 olarak tanidi . Garip gelmistir simdi.
naz mi yok canım naz değil yoğurdu üfleyerek yiyorum diyelim
Günaydınlar sabah kahvemi içtim şimdi aç karnına eliptik yapicam bacak kalinlastiriyor diye duyuyorum bilgisi olan var mı
@Papatya gelini seni de gözümden kaçtı zannetme menü mü yedin sen cıkcık çok ayıp sonra tartı günü niye gitmiyor diyorsun uzun zamandır böyle bişey görmeden sadece sopayı gösteriyorummm bi dahaki sefere gelecekk sopaaa
Latteci güzeli :)))Sen beni boyle tanidin forever de ama oteki arkadaslar hep ak1 olarak tanidi . Garip gelmistir simdi.
Aaa askolsun ne zaman latte ictigimi gordunuz.Latte bağımlısı pembe panter
Gencler bilmez biz pembe panterle buyuduk.Latteci güzeli :)))