ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Mutfağa bi girsem töbe bitiremem 1 saatte temizliği, elim değmişken oraydı buraydı şurayı da temizleyim ooo birsürü iş uzaar gider :temizlik:
Benim elim degmiyor sorun orada. Bugun iki sinava girdim. Bir kahveyle idare ettim ama temizlik olunca ayyy yok diyetteyim , halsizim gibi bir suru bahane buluyorum. Elim kalkmiyor.

Neye gore , kime gore. :confused:

95cc2ad642bc892912b73a433c120ad6.jpg

Hemen mutfaga gidip limonlu su iciyorsun. :KK45:

Erken kalkan yol alir. :KK70:

hani-bi-laf-vardir-erken-oten-horozu-keserler-301x364.jpg

Gideyim de iceyim hemen :KK45:

Cnm içerim yok gibi ama sanki bu aralar halksızım sadece :KK43:
E o kadar misafir o kadar hazirlik bunun oncesi sonrasi temizligi bi de gecenlerde hastaliktan ciktin heralde sen. Halsizlik normaldir dinlenemiyosun ki bi turlu.
Eyvah eyvah senin yerinde olsam cizen_bayanin gozune gozukmezdim:KK70:Sendeki de iyi cesaret bir de etiketlemissin, civili sopayi kapar gelir simdi:sinirli: Sana sinirlenip sopayi iki de bize sallamazsa iyi:KK48:

Kacamak bakanimiz diye etiketledim mecburen. Ses cikarmazsak gormez belki:KK17::KK17:

17 KASIM
SABAH
1 YUMURTA
3 ZEYTİN 2 ÇERİ DOMATES
BİRAZ PEYNİR
3-4 DİLİM SALATALIK
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARA
SÜT
ÖĞLE
YULAF EZMESİ
ARA
YOK
AKŞAM
YULAF EZMESİ :KK43: DÜN AKŞAM MENÜ YEDİM DIŞARDAYDIM EŞİMLE ADAM ZORLA YEDİRİYO YAA BİDE SEN İRADELİSİN DEVAM EDERSİN BİKEREDEN BİŞEY OLMAZ DEMİYOMU :KK43: NEYSE I IRMAKK70 C cizen_bayan

Benim elim degmiyor sorun orada. Bugun iki sinava girdim. Bir kahveyle idare ettim ama temizlik olunca ayyy yok diyetteyim , halsizim gibi bir suru bahane buluyorum. Elim kalkmiyor.
Benim de elim değince çekemiyorum:KK70:

Oooowwww nick mi değişmiş
Eski nickine mi dönmüşsün ne :KK45:

17 KASIM
SABAH
1 YUMURTA
3 ZEYTİN 2 ÇERİ DOMATES
BİRAZ PEYNİR
3-4 DİLİM SALATALIK
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARA
SÜT
ÖĞLE
YULAF EZMESİ
ARA
YOK
AKŞAM
YULAF EZMESİ :KK43: DÜN AKŞAM MENÜ YEDİM DIŞARDAYDIM EŞİMLE ADAM ZORLA YEDİRİYO YAA BİDE SEN İRADELİSİN DEVAM EDERSİN BİKEREDEN BİŞEY OLMAZ DEMİYOMU :KK43: NEYSE I IRMAKK70 C cizen_bayan
Ayyy destek olacaklarına hep köstek hep köstek:sinirli:

Ben dun gece bi de malt ictim yine. Eklemeyi unuttum arkadaslar.

16 kasim cuma menum

Sabah
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Aksam
Disardaydik
3 dilim pizza:KK43:
3 tane elma dilim patates:KK43:

I IRMAKK70 C cizen_bayan

9bin adim attim. @_LA_PATYA_
3 dilim pizzayı görünce gözümde kalpler çıktı :KK70: eskiden 4 dilimden fazla yerdim en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile ama bide elma dilim patates var kız sen napıyosunnn geliyor çivili sopaaa bak sende çok kaçamak görmüyorum bu seferler sopayı gösteriyorum sadecee :sinirli::sinirli:

Günaydın kızlarr dün akşam arkadaşlarlaydım tebiki kaçamak yapmadım filtre sütlü kahve içtim akşam yemeği bile yemedim :halay: eve geldim yememek için direndim yemedim ama sabah midem sırtıma yapıştı iş yerine gelir gelmez yulaf yapayım dedim süt bozuk çıktı bende 2 tane muz yedim şimdi iyiyim sizde keyifler nasıl

X