- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 29
A AklinYolu1tebrik ederim çok iyi kilo veriyorsun
İnşallah bende bir an evvel eksileri tekrar görmeye başlarım
Çok iyi ya metabolizman iyi çalışıyor maşallahSagol sekerim.
Sen bilmiyorsun tabi. Ben 4 ay önce bu takımda 56.9 olup kilo vermeyi bırakmıştım. Üzerine kilo alıp geldim tekrar :)
O yüzden çabuk gidiyor olabilir. Gerçi gençliğimde haftada beş kilo verdiğimi bilirim. Ahh gençlik ahhh:)
55 e inersem 7 +5 =12 kg Aralarda aldıgim kilo desek, 75.3den 20.3. Yaklaşık 32 kilo vermis olacağım :)
Tam 6.5 kilo aldim. Karpuzdan girip yas pastadan ciktim.Çok iyi ya metabolizman iyi çalışıyor maşallah
4 Ayda yaptığın hataların neydi sanırım 7-8 kilo almışsın bu süreçte
Duraksiyor musun. Iki haftadir dereceye giriyorsun. Gozun doysun.
Aslında bende 67.5 ile değil 74 kilo ile başladım diyete ver dur al bugünlere geldik
Artık almak durmak Yok yalnız bu duraksama moralimi bozuyor bu kadar aç kalıp aynı yerde saymak çok fena
Öyle deme canım ya Pazar gününden beri aynı kilo yukarı çıktı ama aşağı inmedi 5 gündür böyle yaniDuraksiyor musun. Iki haftadir dereceye giriyorsun. Gozun doysun.
Belli olmaz daha Carsamba goruruz.Öyle deme canım ya Pazar gününden beri aynı kilo yukarı çıktı ama aşağı inmedi 5 gündür böyle yani
geldim canım teşekkür ederimmlyt gel canim burasi.
Hosgeldin.geldim canım teşekkür ederim
hosbuldumHosgeldin.
Carsamba gunu kac kiloydun hatirliyor musun?
Tarti gunlerimiz Carsamba gunu. Yarin tarti resmini ac karna cekip yukleyebilirsin.herkese merabalar
tartı günü hangi gün kusura bakmayın yeniyim bu tarz sorularım olursa affola
All stara ve aramıza hoşgeldinizherkese merabalar
tartı günü hangi gün kusura bakmayın yeniyim bu tarz sorularım olursa affola