neden ki canımmm
işle ilgilinoldu kuzummm
ne işiyle uğraşıyorsun kuzucukişle ilgili
hayırr yulaf ara öğün olmaz heleki bi kases, aslaa sakın abur cubur isteyince canın 1 bardak su içkızlar size bi soru saoracağım çalışırken çok sıkılıyorum bazen abur cubur çok yiyorum bunların yerine bir kase yulaf ezmesi yesemm zayıflar mıyım
Canim tokken yedigin sey isterse diyet urun olsun kilo aldirir. Bunun icin ya sofradan tam doymadan kalkacaksin sonrasinda calisirken yiyecegin seyleri hesaba katarak ya da birsey yemek yerine sakiz falan cigneyebilirsin.kızlar size bi soru saoracağım çalışırken çok sıkılıyorum bazen abur cubur çok yiyorum bunların yerine bir kase yulaf ezmesi yesemm zayıflar mıyım
hayırr yulaf ara öğün olmaz heleki bi kases, aslaa sakın abur cubur isteyince canın 1 bardak su iç
anladımm teşekkürlerrCanim tokken yedigin sey isterse diyet urun olsun kilo aldirir. Bunun icin ya sofradan tam doymadan kalkacaksin sonrasinda calisirken yiyecegin seyleri hesaba katarak ya da birsey yemek yerine sakiz falan cigneyebilirsin.
Kuaförne işiyle uğraşıyorsun kuzucuk
Bende evlenmeden önce kuafördüm canımKuaför
En iyisi içeceklere yönelmek canım bitki çayları vs zayıflamak için Abur cuburu askıya almak şartkızlar size bi soru saoracağım çalışırken çok sıkılıyorum bazen abur cubur çok yiyorum bunların yerine bir kase yulaf ezmesi yesemm zayıflar mıyım
Yok ya ciddi bişey değil keyfe keder geçti bitti şükürBende evlenmeden önce kuafördüm canım
İnşallah ciddi sıkıntın yoktur
Aman iyi canım sevindim zaman zaman bir takım sıkıntılar yaşıyoruz maalesef allah daimi sıkıntılar vermesinYok ya ciddi bişey değil keyfe keder geçti bitti şükür
bitki çayına şeker koyuyormusunuzEn iyisi içeceklere yönelmek canım bitki çayları vs zayıflamak için Abur cuburu askıya almak şart
Allah yardımcınn olsun canım gerçekten zor bi mesleş pskilog gbi tüm dertleri dinliyorsunuzz bide bayanlarla uğraşmak zorKuaför
Dükkana döndüğüme göre menümü yazıyım pek menü sayılmaz daha yeni kahvaltı yaptımneyse
16 KASIM
3 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 KASE BİBERLİ YOĞURT
5 ALTINBAŞAK
**
1 BARDAK SÜT
2 SAKLIKÖY BİSKÜVİ
@IRMAKK70 C cizen_bayan
canım ben hiç bir şeyi şekerli içmiyorum şekeri bırakalı yıllar oldu ama bitki çayına şeker yerine az bal koyabilirsinbitki çayına şeker koyuyormusunuz
bitki çayına şeker koyuyormusunuz
pekiiicanım ben hiç bir şeyi şekerli içmiyorum şekeri bırakalı yıllar oldu ama bitki çayına şeker yerine az bal koyabilirsin