Ay seslimiBen birinde oyle tartimi tasidim gittim de bozuldu canimbidaha goturmem artik. Annemlerde haftasonu tartilirim. Ay o da sesli tartilardan bagira bagira kilonuz 76 dicek. Az ye az der gibi
geliyor yolda tatlım bu hafta bol süprizliheyyyForever07 nerde kaldı sonuçlarrr yine bütün kupalar benim mi yoksa
Dün kuru fasulye yaramadı banaNana kuzum yedin yedin 1.4 kg vermişsin ya senharbi değişik bir diyet grubu olduk bence tam bir All Star
DUR SUS BÜTÜN KUPALARI ALACAKSIN BİRAZDAN HEMDE ALL STAR REKORU KIRACAKSINDün kuru fasulye yaramadı bana
Toplantıdada hamur işi vardı yedim ısrar edince geç saati
Bu gün dikkat edicem işallah
Resmen 1 kg almıştım skandal
Tamam sustum kaptanım :) kimseye söyleme bu gün olmasa da yarın erittirim inşallah :)DUR SUS BÜTÜN KUPALARI ALACAKSIN BİRAZDAN HEMDE ALL STAR REKORU KIRACAKSIN
Teşekkürler kaptanım Senin sayende10 EKİM 2018 - ALL STAR SONUÇLARI - HAFTALIK ORTALAMAMIZ 1,01
1.Nana929
2. I IRMAKK70
3. C cizen_bayan
TEBRİKLER KIZLARR
Eki Görüntüle 2197022
Te
Teşekkürler kaptanım Senin sayende
Bitanesin
Bol bol spor ve yürüyüş saat en geç 4 yemek yiyorumAh tatlım ben ne yaptım ki gördüğüm kadarıyla uyardımama itiraf ediyorum o menülerle bu sonuç bir harika
10 EKİM 2018 - ALL STAR GENEL SIRALAMA
EŞİTLİK DURUMUNDA YÜZDELERE BAKILDI HANIMLAR
BU HAFTA SÜPERDİNİZ KIZLAR MAŞALLAH ALL STAR GRUBUZA
KİLO VEREN DERECEYE GİREN KİLO VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMAZMEDİYOR VE BAŞARIYORSUNUZ BU HAFTADAN SONRA ÇARŞAMBA DIŞINDA TARTI RESMİ KABUL EDİLMEYECEK KIZLAR. VE KİLO ALAN DİĞER KUPALARDAN DA MUAF SAYILACAK.
NE KADAR AKTİF VE BURADAYSANIZ O KADAR GÜZEL KİLO VERECEKSİNİZ UNUTMAYIN. AYNALAR GÜZELLİKLER GÖRSÜN BEA
1.Nana929 Birincilik + menü + spor
yüzde:2,49
2. I IRMAKK70 İkincilik+ menü + spor
yüzde:2,47
3. @_LA_PATYA_ menü+ spor
yüzde: 1,18
4. @moon Light menü+ hedef
yüzde: 0,92
5.Forever07 menü + spor
yüzde: 0,73
6. @cizen_bayan Üçüncülük
yüzde:1,55
7. @sarem2015 menü
yüzde: 0,00
ama ben her gün spor ve menü bildirdim10 EKİM 2018 - ALL STAR GENEL SIRALAMA
EŞİTLİK DURUMUNDA YÜZDELERE BAKILDI HANIMLAR
BU HAFTA SÜPERDİNİZ KIZLAR MAŞALLAH ALL STAR GRUBUZA
KİLO VEREN DERECEYE GİREN KİLO VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMAZMEDİYOR VE BAŞARIYORSUNUZ BU HAFTADAN SONRA ÇARŞAMBA DIŞINDA TARTI RESMİ KABUL EDİLMEYECEK KIZLAR. VE KİLO ALAN DİĞER KUPALARDAN DA MUAF SAYILACAK.
NE KADAR AKTİF VE BURADAYSANIZ O KADAR GÜZEL KİLO VERECEKSİNİZ UNUTMAYIN. AYNALAR GÜZELLİKLER GÖRSÜN BEA
1.Nana929 Birincilik + menü + spor
yüzde:2,49
2. I IRMAKK70 İkincilik+ menü + spor
yüzde:2,47
3. @_LA_PATYA_ menü+ spor
yüzde: 1,18
4. @moon Light menü+ hedef
yüzde: 0,92
5.Forever07 menü + spor
yüzde: 0,73
6. @cizen_bayan Üçüncülük
yüzde:1,55
7. @sarem2015 menü
yüzde: 0,00
tamam tamam şimdi baktım ben cuma yazdım sanıyodum yazmamışım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?