• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

11 Ekim
Sabah: 1 dilim ekmek, yumurta, aci sos, salatalik

Oglen: Patates salatasi, kavun

Aksam: 1 kase yayla corbasi, makarna

C cizen_bayan
Menume ek, dayanamadim iki kare bitter cikolata yedim:( Son iki gundur yemeklerin miktarini baya artirdim sanki. Biraz da gec yemeye basladim. Kendime hakim olamiyorum sanki yaa, biri beni durdursunnn:(

İnsan tartilmaya utaniyor ya. Cok ofkeli bi Erkek sesi bi de. Affet tarti abi diyesi geliyor:KK53:
/QUOTE]
Daha iyi yaa, insan bir daha o kiloyla ustune cikmaya utanir mecbur kilo verir:KK70:Ya bir de kalabalik ortamda ya da misafirlerin yaninda falan tartilmak zorunda kalirsan ya da tartinin huyunu bilmeyen biri uzerine cikip bas bas tarti kilosunu bagirinca o fena olurdu:KK53:

Menume ek, dayanamadim iki kare bitter cikolata yedim:KK43: Son iki gundur yemeklerin miktarini baya artirdim sanki. Biraz da gec yemeye basladim. Kendime hakim olamiyorum sanki yaa, biri beni durdursunnn:KK43:
Adet sonrası aynı durumu yaşadım kuzum :KK51: sonra dedim napıyorum ben toparladım şükür, geçici bir dönem merak etme arada olması çok çok normal

Back
X