- 26 Temmuz 2018
- 1.202
- 4.770
- 48
- 29
ay iyi bari azmış süresi inşallah sağlığına kavuşurSağol kuzum 10 gün demiş kontrole çağırmış duruma göre daha erkende çıkarabilirmiş inşallah sağlıcakla
Hedefler miForever07 bişey unutmadınmı bu hafta ???
SonuçlarHedefler mi
Bende manikürümü,fönümü,makyajımı yaptım mutlu kadın oldumkızlar makyaj yapmak ne güzel şey ya ben uzun süredir yapmıyordum yaptım kendimi o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam
Sonuçlar
@_LA_PATYA_10 EKİM 2018 - ALL STAR SONUÇLARI - HAFTALIK ORTALAMAMIZ 1,01
1.Nana929
2. I IRMAKK70
3. C cizen_bayan
TEBRİKLER KIZLARR
Eki Görüntüle 2197022
@_LA_PATYA_10 EKİM 2018 - ALL STAR GENEL SIRALAMA
EŞİTLİK DURUMUNDA YÜZDELERE BAKILDI HANIMLAR
BU HAFTA SÜPERDİNİZ KIZLAR MAŞALLAH ALL STAR GRUBUZA
KİLO VEREN DERECEYE GİREN KİLO VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUMAZMEDİYOR VE BAŞARIYORSUNUZ BU HAFTADAN SONRA ÇARŞAMBA DIŞINDA TARTI RESMİ KABUL EDİLMEYECEK KIZLAR. VE KİLO ALAN DİĞER KUPALARDAN DA MUAF SAYILACAK.
NE KADAR AKTİF VE BURADAYSANIZ O KADAR GÜZEL KİLO VERECEKSİNİZ UNUTMAYIN. AYNALAR GÜZELLİKLER GÖRSÜN BEA
1.Nana929 Birincilik + menü + spor
yüzde:2,49
2. I IRMAKK70 İkincilik+ menü + spor
yüzde:2,47
3. @_LA_PATYA_ menü+ spor
yüzde: 1,18
4. @moon Light menü+ hedef
yüzde: 0,92
5.Forever07 menü + spor
yüzde: 0,73
6. @cizen_bayan Üçüncülük
yüzde:1,55
7. @sarem2015 menü
yüzde: 0,00
Aaa ama bana hiç bildirim gelmedi kiii sayfalarımdada görmediimmm
Yaa offf hatırlamak bile istemiyorum çocuklarıma giysi alamıcak duruma geldik resmen abuk sabuk piyasa malı dandiğin dandiği bi eşortman bile denemez pijamayı 20₺ satıyolar gerisini sen hesap etSana 5 li rakamlar yaramadı kuzum dün yayınladım sonuçları
Senin neden sinirin bozuk neyin var
Günaydın kızlar sabah sabah 7 bin adımla geldim pertim pertt
Eşim ayağını sakatladı maçta, dize kadar alçıdayarın misafirim gelecek bide, ben nerelere kaçayımmm
tabi ki kuzum biz burdayızkızlaaar merhaba..
gruptan atıldım mı bilmiyorum ama gene de yazmak istedim.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben fena değilim diyeyim. Yaklaşık bir aydır duygusal yiyiciliğimin zirvelerinde yaşıyorum. Buraya yazmayı sürekli erteledim sonra da çok boşladığım için utandım.
8 ay evvel başka bir ülkeye yerleştik tam alıştık derken eşimin şirketi küçülmeye gidip kendisinin işine son verdi
Sonrasında da 3 hafta süresince bir mekanı işletmek üzere emanet alıp aldığıma bin pişman oldum.
Günlerim böyle streslerle geçti. nutella kavanozu dibi gördüm..
Şimdi gene sebze odaklı bir alışveriş yaptım.
Buzdolabı diyete başla diyor ama ben adapte olamıyorum.
Bu gruba yeniden devam edebilir miyim? yer ve izin var mıdır?
yer ve izinle beraber müthiş bir motivasyona ihtiyacım var, onu ne yapcam bilemiyorum. bedensel ve ruhsal olarak acayip yorgun hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?