• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin:KK66:

Ayni fikirdeyim. Cok kati kuralli diyet yapmak iskence gibi. Surdurulebilir de degil. Bir ay yaparsin iki ay yaparsin sonra zor gelir birakirsin sonucta.

Of ben hiç gelemiyorum ya kusura bakmayin lutfen. Bugun de esim izin meselesi cikardi basima. Yarin aksamdan cikacagiz cikabilirsek. Ailelerin oldugu sehre gidecegiz. Ekim sonuna kadar.
İsin kotusu iki tarafta da telefon cok az cekiyor. Evlerde de internet yok. Haftaici kayinvalidelerde olacagiz. Orda tarti da yok.:KK43::KK43:
Ani gelisen programlardan nefret ediyorum. Ben nefret ettikce de basima geliyor esim sagolsun pek sever son dakika isi cikarmayi.

bu da benim tartı fotom hedefim 70 ti olmadı ama artı da gelmedi bu sıra spora ağırlık vermeyi düşünüyorum inşallah haftaya 60lara düşeceğim :halay::KK76::spor:

Eklentiler

• 20181011_080933.webp
    20181011_080933.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 25
Kilo veren veremeyen ama arti da cikmayan herkesi tebrik ediyorum. Ben istedigim sonucu pek alamiyorum. Sanirim su icmeyle alakali. o_O

Menume geceyim

Sabah
İki yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Cay

Aksam
Etsiz cigkofte
Marul
Ayran

Gece
Malt icecegi

I IRMAKK70 C cizen_bayan
Bence hiçte fena değilsin moon :KK39: Bir ayda 2 kg verdin 78 ile başladın 76 lara geldin. Daha iyi olabilir mi elbette bu senin elinde:cool: Artı bu hafta hedefi en yakın sen tutturdun :21: bebişini kap biraz yürüyüş yapmaya başla daha hızlı gidecek göreceğiz hep beraber:KK19:

Of ben hiç gelemiyorum ya kusura bakmayin lutfen. Bugun de esim izin meselesi cikardi basima. Yarin aksamdan cikacagiz cikabilirsek. Ailelerin oldugu sehre gidecegiz. Ekim sonuna kadar.
İsin kotusu iki tarafta da telefon cok az cekiyor. Evlerde de internet yok. Haftaici kayinvalidelerde olacagiz. Orda tarti da yok.:KK43::KK43:
Ani gelisen programlardan nefret ediyorum. Ben nefret ettikce de basima geliyor esim sagolsun pek sever son dakika isi cikarmayi.
Ne kusuru bebişi olanlar grubumuzun balları :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ayy yerim onları ben :nazar: Memleket neresi moon. Olsun sana da değişiklik olur, hem ailene gideceksin güzel yanından bakalım dimi stres yapma kendine :KK51: sen yine çeken yerde gir gel aramıza. 2 hafta tartıdan muaf olursun yediklerine biraz dikkat edersen de muhteşem dönebilirsin :dondurma: menülerini yazmaya gayret et işin ucu kaçmasın memlkette:KK76:

Bence hiçte fena değilsin moon :KK39: Bir ayda 2 kg verdin 78 ile başladın 76 lara geldin. Daha iyi olabilir mi elbette bu senin elinde:cool: Artı bu hafta hedefi en yakın sen tutturdun :21: bebişini kap biraz yürüyüş yapmaya başla daha hızlı gidecek göreceğiz hep beraber:KK19:

Ah keske ya. Bi iki sefer arabasiyla cikarmayi denedim. Sagolsun arabasinda hic durmadi. Onu kucagima aldim. arabayi da bos bos surduk geldik. Bi de evim cok yokuslu bi yerde, kizim arabasinda dursa iyi yurur yakarim yaglari ama durmayinca da eziyet oldu sadece bana:KK43:

Ne kusuru bebişi olanlar grubumuzun balları :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ayy yerim onları ben :nazar: Memleket neresi moon. Olsun sana da değişiklik olur, hem ailene gideceksin güzel yanından bakalım dimi stres yapma kendine :KK51: sen yine çeken yerde gir gel aramıza. 2 hafta tartıdan muaf olursun yediklerine biraz dikkat edersen de muhteşem dönebilirsin :dondurma: menülerini yazmaya gayret et işin ucu kaçmasın memlkette:KK76:
Ay ben de yiyim de geri karnima gitsin. Zor bi hamilelik gecirmeme ragmen icerdeyken daha kolaydi:KK45::KK48:
Biz ankaradayiz aileler konyada canim. Esimin dedigine bakicak olursam spora baslarmisiz orda. Yuruyuse cikarmisiz beraber. Kendisi kosacakmis biz de yururmusuz. Buyuk ihtimal ici bos bi vaad ama bakalim gorcez:KK51:
İnsallah verdigim kiloyu alip da gelmem ya:skandal:

Canım bende haftasonu kardeşimin yanına gidiyorum ekim sonu kasım başı gibi döncem ama tartımıda valize koyup götürmeyi düşünüyorum yoksa kendimi frenleyemem gibi geliyor

Gaza gelip spora yazildim su an kizlar :) internetten odememi yaptim. Haftada birkac gun grup derslerine katilicam dans, pilates falan. Sporu hic sevmedigim icin simdilik haftada birkac gunle baslicam, belki zamanla sever ve daha sık giderim :) aranizda spora giden var mi

Gaza gelip spora yazildim su an kizlar :) internetten odememi yaptim. Haftada birkac gun grup derslerine katilicam dans, pilates falan. Sporu hic sevmedigim icin simdilik haftada birkac gunle baslicam, belki zamanla sever ve daha sık giderim :) aranizda spora giden var mi
Var tabii ama sen aramızamı katılmak istiyosun? Çünkü bu takım kamuya kapalı sadece davetle yeni yarışmacı alıyoduk ;) ne diyosun Forever07 Forever07

Canım bende haftasonu kardeşimin yanına gidiyorum ekim sonu kasım başı gibi döncem ama tartımıda valize koyup götürmeyi düşünüyorum yoksa kendimi frenleyemem gibi geliyor

Ben birinde oyle tartimi tasidim gittim de bozuldu canim:KK48: bidaha goturmem artik. Annemlerde haftasonu tartilirim. Ay o da sesli tartilardan bagira bagira kilonuz 76 dicek. Az ye az der gibi:KK45:

Ben birinde oyle tartimi tasidim gittim de bozuldu canim:KK48: bidaha goturmem artik. Annemlerde haftasonu tartilirim. Ay o da sesli tartilardan bagira bagira kilonuz 76 dicek. Az ye az der gibi:KK45:
Keske alirken ben de oyle bir tarti alsaymisim 84 kiloya kadar cikmazdim o zaman:KK70:

Back
X