Menume ek, dayanamadim iki kare bitter cikolata yedim11 Ekim
Sabah: 1 dilim ekmek, yumurta, aci sos, salatalik
Oglen: Patates salatasi, kavun
Aksam: 1 kase yayla corbasi, makarna
C cizen_bayan
SABAH
Keske alirken ben de oyle bir tarti alsaymisim 84 kiloya kadar cikmazdim o zaman
MalesefAy seslimi
10 EKİM 2018 - ALL STAR SONUÇLARI - HAFTALIK ORTALAMAMIZ 1,01
1.Nana929
2. I IRMAKK70
3. C cizen_bayan
TEBRİKLER KIZLARR
Eki Görüntüle 2197022
Ne oldu canim hayirdir niye bozuk sinirlerin.Çok sinirlerim bozuk
İnsan tartilmaya utaniyor ya. Cok ofkeli bi Erkek sesi bi de. Affet tarti abi diyesi geliyor
/QUOTE]
Daha iyi yaa, insan bir daha o kiloyla ustune cikmaya utanir mecbur kilo verirYa bir de kalabalik ortamda ya da misafirlerin yaninda falan tartilmak zorunda kalirsan ya da tartinin huyunu bilmeyen biri uzerine cikip bas bas tarti kilosunu bagirinca o fena olurdu
Menume ek, dayanamadim iki kare bitter cikolata yedimSon iki gundur yemeklerin miktarini baya artirdim sanki. Biraz da gec yemeye basladim. Kendime hakim olamiyorum sanki yaa, biri beni durdursunnn
Günaydın canişkolar nabersiniz
Adet sonrası aynı durumu yaşadım kuzumMenume ek, dayanamadim iki kare bitter cikolata yedimSon iki gundur yemeklerin miktarini baya artirdim sanki. Biraz da gec yemeye basladim. Kendime hakim olamiyorum sanki yaa, biri beni durdursunnn
ooo geçmiş olsun ne kadar duracak alçısıGünaydın kızlar sabah sabah 7 bin adımla geldim pertim pertt
Eşim ayağını sakatladı maçta, dize kadar alçıdayarın misafirim gelecek bide, ben nerelere kaçayımmm
Sağol kuzum 10 gün demiş kontrole çağırmış duruma göre daha erkende çıkarabilirmiş inşallah sağlıcaklaooo geçmiş olsun ne kadar duracak alçısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?