Canim yemekler konusunda benim olayim yasak yemek yok. Su yemek kilo aldirir diye yasak koyarsak kendimize canimiz surekli o yasak olan seyi ceker ve bir sure sonra diyet iskenceye donup birakiriz. Hersey serbest, herseyi yiyebilirsin ama az. Pilav ye ama bir tabak degil, 4-5 kasik, dolma ye 5-6 tane degil 1-2 tane karnini dolmayla pilavla degil yanina az yagli salata yap ya da cacik onlarla doyur caninin cekmesi gecsin, tatli mi istiyoruz bir iki isirik yeter. Bu mantikla gidersen hem diyetten bıkmazsın, hem kilo verirsin
Nana kuzum yedin yedin 1.4 kg vermişsin ya senTebrik ederim arkadaşlar herkesi
Ben bu hafta
57.6
56.2 düştüm çok mutluyum yupyyyyy
Bence hiçte fena değilsin moonKilo veren veremeyen ama arti da cikmayan herkesi tebrik ediyorum. Ben istedigim sonucu pek alamiyorum. Sanirim su icmeyle alakali.
Menume geceyim
Sabah
İki yumurta kirmasi
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Cay
Aksam
Etsiz cigkofte
Marul
Ayran
Gece
Malt icecegi
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Ne kusuru bebişi olanlar grubumuzun ballarıOf ben hiç gelemiyorum ya kusura bakmayin lutfen. Bugun de esim izin meselesi cikardi basima. Yarin aksamdan cikacagiz cikabilirsek. Ailelerin oldugu sehre gidecegiz. Ekim sonuna kadar.
İsin kotusu iki tarafta da telefon cok az cekiyor. Evlerde de internet yok. Haftaici kayinvalidelerde olacagiz. Orda tarti da yok.
Ani gelisen programlardan nefret ediyorum. Ben nefret ettikce de basima geliyor esim sagolsun pek sever son dakika isi cikarmayi.
Bence hiçte fena değilsin moonBir ayda 2 kg verdin 78 ile başladın 76 lara geldin. Daha iyi olabilir mi elbette bu senin elinde Artı bu hafta hedefi en yakın sen tutturdun bebişini kap biraz yürüyüş yapmaya başla daha hızlı gidecek göreceğiz hep beraber
Ay ben de yiyim de geri karnima gitsin. Zor bi hamilelik gecirmeme ragmen icerdeyken daha kolaydiNe kusuru bebişi olanlar grubumuzun ballarıayy yerim onları ben Memleket neresi moon. Olsun sana da değişiklik olur, hem ailene gideceksin güzel yanından bakalım dimi stres yapma kendine sen yine çeken yerde gir gel aramıza. 2 hafta tartıdan muaf olursun yediklerine biraz dikkat edersen de muhteşem dönebilirsin menülerini yazmaya gayret et işin ucu kaçmasın memlkette
Canım bende haftasonu kardeşimin yanına gidiyorum ekim sonu kasım başı gibi döncem ama tartımıda valize koyup götürmeyi düşünüyorum yoksa kendimi frenleyemem gibi geliyorOf ben hiç gelemiyorum ya kusura bakmayin lutfen. Bugun de esim izin meselesi cikardi basima. Yarin aksamdan cikacagiz cikabilirsek. Ailelerin oldugu sehre gidecegiz. Ekim sonuna kadar.
İsin kotusu iki tarafta da telefon cok az cekiyor. Evlerde de internet yok. Haftaici kayinvalidelerde olacagiz. Orda tarti da yok.
Ani gelisen programlardan nefret ediyorum. Ben nefret ettikce de basima geliyor esim sagolsun pek sever son dakika isi cikarmayi.
Var tabii ama sen aramızamı katılmak istiyosun? Çünkü bu takım kamuya kapalı sadece davetle yeni yarışmacı alıyodukGaza gelip spora yazildim su an kizlar :) internetten odememi yaptim. Haftada birkac gun grup derslerine katilicam dans, pilates falan. Sporu hic sevmedigim icin simdilik haftada birkac gunle baslicam, belki zamanla sever ve daha sık giderim :) aranizda spora giden var mi
Ben baska topikteydim yanlislikla buraya yazmisim :))Var tabii ama sen aramızamı katılmak istiyosun? Çünkü bu takım kamuya kapalı sadece davetle yeni yarışmacı alıyodukne diyosun Forever07
Her şeyde vardır bi hayırBen baska topikteydim yanlislikla buraya yazmisim :))
Canım bende haftasonu kardeşimin yanına gidiyorum ekim sonu kasım başı gibi döncem ama tartımıda valize koyup götürmeyi düşünüyorum yoksa kendimi frenleyemem gibi geliyor
Keske alirken ben de oyle bir tarti alsaymisim 84 kiloya kadar cikmazdim o zamanBen birinde oyle tartimi tasidim gittim de bozuldu canimbidaha goturmem artik. Annemlerde haftasonu tartilirim. Ay o da sesli tartilardan bagira bagira kilonuz 76 dicek. Az ye az der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?