ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

07.07.2018 menum
Sabah 1 dilim cabdar ekmegi
Yumurta pwynir.zeytin salatalik
1 cay bardagi sut 2 kayisi
Ogle 1 tabak sebze yemekleri z uagli
1 mini kakaolu kek
Ikindi 1 mini puaca
Ayran
Su 3 lt
1 saat havuz
Muttapa7555

Ayy düğün gününe kadar sonu gelmez
Yaa sorma benim birde kına işi var, bir kıyafette oraya, kendime bi bindallı mı alıp giysem diyorum kızlarıma öyle yapmayı düşünüyorum da

Ayy düğün gününe kadar sonu gelmez
Yaa sorma benim birde kına işi var, bir kıyafette oraya, kendime bi bindallı mı alıp giysem diyorum kızlarıma öyle yapmayı düşünüyorum da
Önce elbise giyiliyor kınada sonra kına yakma zamanı bindallı giyiliyor burda tıpkı düğün kınası gibi :))) ben nelerden kaçtım gör bak

Önce elbise giyiliyor kınada sonra kına yakma zamanı bindallı giyiliyor burda tıpkı düğün kınası gibi :))) ben nelerden kaçtım gör bak
Yok artık
Allahtan bizim buralarda yok öyle adetler, bende yapmazdım herhalde

Hatirlatma icin tesekkurler. Sabahin sekizinde burdayim fatmacim.

Merhaba iyi akşamlar kızlar misafirim vardı şimdi gönderdim gelebildim
Menum sabah
2 közlenmiş patlıcan
30gr peynir
3 adet yeşil zeytin

Ara 10 adet çiğ fındık
Şekersiz Türk Kahvesi
Akşam
Izgara tavuk
salata ayran
10 kadar fıstık Muttapa7555
01ebruli odem atici su istiyordun , limonlu su kullanabilirsin. 1 litre suya bir 1 limon sıkıp yarina kadar icebilirsin. Odem attirmaz ama faydasini gorursun .
limonlu su değilde kiraz sapı ile biberiye çayı yaptım faydası olur inşallah ödem atıyor diye bililyorum

ben kendimden bahsedeyim canım
37 yaşındayım
evliyim eşimin işinden dolayı çorum maraş niğde bursa da yaşadım şimdi de adanadayım kendi memeleketim buarada
3 çocuk annesiyim 2 oğlum 1 kızım var
16 yaş 7 yaş erkekler kızım 12 yaşında
evlendiğimde 52 kilo ile evlendim
evlilik doğum derken84 leri gördüm
çoğu kez diyetisyene gittm ama al ver lerle 6 lı rakamlarıa indim 2 yıl önce
kısır döngü tekrar 84 cıktım tekrar son olmak kaydı ile tekrar kendim diyete başladım kendim için sağlığım için zayıflamak fit görünmek istiyorum bu arada insilün direncim var onu kırmam lazım B Boymer

B Boymer A AklinYolu1 bu mesajından bahsediyor canım.
Ya ben burda yarısmaya 4temmuzda katıldım ya önceki günlerde olmamamdan bahsetmiştim.ama noktalama işareti vs kullanmadıgımdan kaynaklı iki anlamda cıkıyor:)haklısınız kızlar.bugün tartı günü cok heycanlı.bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…