Ayy düğün gününe kadar sonu gelmezEvet malesef şimdi saç modellerine balıyorum nasıl yaptırsam diye bitmiyor yaniçok şükür temizlik dışında bi derdim kalmadı darısı başına... aenin birde kına telaşın var ben o toplara hiç girmedim
Önce elbise giyiliyor kınada sonra kına yakma zamanı bindallı giyiliyor burda tıpkı düğün kınası gibi :))) ben nelerden kaçtım gör bakAyy düğün gününe kadar sonu gelmez
Yaa sorma benim birde kına işi var, bir kıyafette oraya, kendime bi bindallı mı alıp giysem diyorumkızlarıma öyle yapmayı düşünüyorum da
Yok artıkÖnce elbise giyiliyor kınada sonra kına yakma zamanı bindallı giyiliyor burda tıpkı düğün kınası gibi :))) ben nelerden kaçtım gör bak
Yok artık
Allahtan bizim buralarda yok öyle adetler, bende yapmazdım herhalde
Hatirlatma icin tesekkurler.Kızlar yarın tartı günü sabah tuvalete çıkıldıktan sonra mümkünse kıyafetsiz tartılın en sağlıklısı o.
Tartı fotolarınıda beni etiketleyip saat 14.00 e kadar yüklerseniz sevinirim...
A AklinYolu1
zinnia
kokulusabun
Sena616
tulipa
Sarellam
01ebruli
@_SinsireLLa_
B Boymer
H honey bunch
@Papatya gelini
Muttapa7555
Amelie23 (canım sen izinlisin dert etme olur mu kendini toparlayıp iyi hissettiğinde gel)
limonlu su değilde kiraz sapı ile biberiye çayı yaptım faydası olur inşallah ödem atıyor diye bililyorum01ebruli odem atici su istiyordun , limonlu su kullanabilirsin. 1 litre suya bir 1 limon sıkıp yarina kadar icebilirsin. Odem attirmaz ama faydasini gorursun .
Bekliyorum canım :))Hatirlatma icin tesekkurler.Sabahin sekizinde burdayim fatmacim.
ben kendimden bahsedeyim canımMerhaba tanısalım sanırım biz eslestik.mühendisim.bir kamu kurumunda calısıyorum.ankarada yasıyorum.30yasındayım.1oglum var minik.dogum ve emzirme sürecimden dolayı basladı kilo durumum.akrep burcuyum.hedefim toplamda 10kilo verip ideal kiloma ulasmak.sekersiz 21gün diyetine basladım.bugün 3.günüm.zorlasada dayanıyorum.cok basarılı olanlar olmus umarım bendede etki eder01ebruli
teşekkürler canımYeni gelen arkadaslar
H3piniz hos geldiniz☺
Geçmiş olsunSelam arkaďaşlar bugun babaannemiz rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik o yuzden yazamadim
Bugun
2 yumurta ,1 dilim peynir,bi tutam maydanoz
4 dilim karpuz
Aksam
Çiğ köfte yemek zorunda kaldım
Muttapa7555
Ya ben burda yarısmaya 4temmuzda katıldım ya önceki günlerde olmamamdan bahsetmiştim.ama noktalama işareti vs kullanmadıgımdan kaynaklı iki anlamda cıkıyor:)haklısınız kızlar.bugün tartı günü cok heycanlı.bakalım nasıl olacak
Gecmiş olsun canımSelam arkaďaşlar bugun babaannemiz rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik o yuzden yazamadim
Bugun
2 yumurta ,1 dilim peynir,bi tutam maydanoz
4 dilim karpuz
Aksam
Çiğ köfte yemek zorunda kaldım
Muttapa7555