ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

IMG_0201.JPG
:rolleyes:Günaydın kızlar mutluluktan uçarak ilk tartı benden gelsin :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Kızlar yine ben menüleri saymaya bugünden başlıyoruz.... gününde menü bildirimi yapılırsa beni etiketlerseniz çok sevinirim.

Tam 7 günlük bildirimi tamamlarsanız siz çok sevinirsiniz çünkü sonunda kupa var. Bir gün bildirilmedi o haftaki menü kupası elden gidiyor....

A AklinYolu1
zinnia zinnia
kokulusabun kokulusabun
Sena616 Sena616
tulipa tulipa
Sarellam Sarellam
01ebruli 01ebruli
@_SinsireLLa_
B Boymer
H honey bunch
@Papatya gelini
Muttapa7555 Muttapa7555

Amelie23 Amelie23 (canım sen izinlisin dert etme olur mu kendini toparlayıp iyi hissettiğinde gel)

10 da evden çıkıyorum akşama menülerinizi kontrol edicem ona göre alışma kuralları kavrama dönemi bitti... kupa dönemi başlıyor (emoji kullanamıyorum o yüzden yanlış anlamalar olmasın olur mu)

Son düzenleme:
Kızlar yine ben menüleri saymaya bugünden başlıyoruz.... gününde menü bildirimi yapılırsa beni etiketlerseniz çok sevinirim.

Tam 7 günlük bildirimi tamamlarsanız siz çok sevinirsiniz çünkü sonunda kupa var. Bir gün bildirilmedi o haftaki menü kılası elden gidiyordur

A AklinYolu1
zinnia zinnia
kokulusabun kokulusabun
Sena616 Sena616
tulipa tulipa
Sarellam Sarellam
01ebruli 01ebruli
@_SinsireLLa_
B Boymer
H honey bunch
@Papatya gelini
Muttapa7555 Muttapa7555

Amelie23 Amelie23 (canım sen izinlisin dert etme olur mu kendini toparlayıp iyi hissettiğinde gel)

10 da evden çıkıyorum aklana menülerinizi kontrol edicem ona göre alışma kuralları kavrama dönemi bitti... kupa dönemi başlıyor (emoji kullanamıyorum o yüzden yanlış anlamalar olmasın olur mu)

Anlasildi. :KK53:

Ben de bugun ozel hatirlatirim .:cool:

X