- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Ayni şeyden muzdaripim ebrarcim. Kelin ilacı olsa basina surer:))Rengliyken artı çıkmamak için bişey yapılabilir mi rengli olmuşum da bugün A AklinYolu1 hedefi tutturmak zor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni şeyden muzdaripim ebrarcim. Kelin ilacı olsa basina surer:))Rengliyken artı çıkmamak için bişey yapılabilir mi rengli olmuşum da bugün A AklinYolu1 hedefi tutturmak zor gibi
Tesekkürler:)buarada ben giremeyecem demedim ya baska bir arkadas demiş olabilir.hergün girip menü bildiririm ben:)Ben yeni gelen arkadaslari etiketledim. Menunuzu + hatta haftalik hedef ve ortalamayi yazin dedim.
Sen bir kac gun giremeyecegim dedin o yuzden sana extradan yazmadim.
Sadece 4 temmuz yeni geldiginiz icin o gunu saymayabiliriz ama bundan sonra oyle bir sey olmayacak. Tam menu bildirimi sart. Muttapa7555
Merhaba tanısalım sanırım biz eslestik.mühendisim.bir kamu kurumunda calısıyorum.ankarada yasıyorum.30yasındayım.1oglum var minik.dogum ve emzirme sürecimden dolayı basladı kilo durumum.akrep burcuyum.hedefim toplamda 10kilo verip ideal kiloma ulasmak.sekersiz 21gün diyetine basladım.bugün 3.günüm.zorlasada dayanıyorum.cok basarılı olanlar olmus umarım bendede etki eder @ebrar1980
Basınız sagolsunArkadaşlar anneannem vefat etti bir süre uğramıyacagım buralara anneannem için dualarınızı bekliyorum
Merhaba tanısalım sanırım biz eslestik.mühendisim.bir kamu kurumunda calısıyorum.ankarada yasıyorum.30yasındayım.1oglum var minik.dogum ve emzirme sürecimden dolayı basladı kilo durumum.akrep burcuyum.hedefim toplamda 10kilo verip ideal kiloma ulasmak.sekersiz 21gün diyetine basladım.bugün 3.günüm.zorlasada dayanıyorum.cok basarılı olanlar olmus umarım bendede etki eder @ebrar1980
Öylemi ya ben hala anlamadım olayıSeninle ben eşiz sanırım ben kendimi tanıttım... umarım görmüşsündür
2012de atandım.tesekkür ederim .hemsirelikte atanma kadro daha cok tabiki .hayırlısı olsun.Maşallah canım Allah bağışlasın bebeğini özel değilse kaç yıl oldu atanalı? Ben de hazırlık döneminde mühendislik okuyacağım deyip hemşireliğe gittim de merakımdan soruyorum .O zaman sayılı üniversitelerde tutmamıştı mühendislik, küçük illeri de ben yazmadım özel sektöre giremem diye.
Yogunum mu ne demiştin geriye bakamıyorum şimdi. Her neyse yarın yani pazardan başlıyoruz menülere. Bu hafta grupca cok eksiklik var zaten.Tesekkürler:)buarada ben giremeyecem demedim ya baska bir arkadas demiş olabilir.hergün girip menü bildiririm ben:)
Doğru söylüyorsun canım, ben geçen hafta şöyle bi bakmıştım zaten, abiye tarzı kıyafetlerde beden çok oynuyor. Ben 48 giyerken 52 beden üst aldığımı bilirim. Çünkü kalıbı dar oluyor bazısinda.Canım valla sana tavsiyem benim gibi sona bırakma al demiyorum ama fikir edinmek için şimdiden bak en son bedenine göre alırsın ben üst 36 alt 38 giydiğim halde elbise 40 beden aldım kalıplar farklıymış elbisede.
Kafan çok karışıyor aldım bitti benim ayakkabı çanta elbise tamam şimdi saçlarımı nasıl yaptırcam onu bakınıyorum:)
Tekrardan merhaba kızlar kuralları okudum ilk birkac gün aranızda olmasamda umarım hepberaber kilolarımızı verebiliriz.benim amacım bayrama zayıf gidebilmek.daha epey zamanımız var.inş istediğimiz kıyafetlere girebiliriz:)1,5yasında oglum var.sabah ve aksam emziriyorum.dogum kilolarım bunlar hep henüz kurtulamadım tam.bi 10kilo verebilirsem inanılmaz hafifleyecem
Tesekkürler:)buarada ben giremeyecem demedim ya baska bir arkadas demiş olabilir.hergün girip menü bildiririm ben:)
Başın sağolsunTeşekkür ederim sağolun
Evet malesef şimdi saç modellerine balıyorum nasıl yaptırsam diye bitmiyor yani çok şükür temizlik dışında bi derdim kalmadı darısı başına... aenin birde kına telaşın var ben o toplara hiç girmedimDoğru söylüyorsun canım, ben geçen hafta şöyle bi bakmıştım zaten, abiye tarzı kıyafetlerde beden çok oynuyor. Ben 48 giyerken 52 beden üst aldığımı bilirim. Çünkü kalıbı dar oluyor bazısinda.
Neyse almışsın bitmiş, hayırlı olsun, darısı bana inşaallah, elbisesi, ayakkabısı, çantası oof of çok iş var :)
Sevinirim canimm
Canim boyun kac
Kuzumm birbirimizi desteklemek icin eslestirm yapmis kizlar.zinnia
Kendimizi mi tanıtacaz
Hani kimse tanıtmamıs.
Hemsire-40yasinda-bekar
Yeni arkadaşlar da hosgelmis.Onlari da tanımak isterim.Hatta önceki takım arkadaşlarımı bile lucky haricinde tanımıyorum hic.Onlar da tanıtsın.