ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Tesekkürler:)buarada ben giremeyecem demedim ya baska bir arkadas demiş olabilir.hergün girip menü bildiririm ben:)

Merhaba kızlar Nasılsıniz bakalim
Amelie23 başın sağolsun canım Allah sabirinzii arttirsin
B Boymer yazınca haberim olsun bi tanışalim canım yaaa
Merhaba tanısalım sanırım biz eslestik.mühendisim.bir kamu kurumunda calısıyorum.ankarada yasıyorum.30yasındayım.1oglum var minik.dogum ve emzirme sürecimden dolayı basladı kilo durumum.akrep burcuyum.hedefim toplamda 10kilo verip ideal kiloma ulasmak.sekersiz 21gün diyetine basladım.bugün 3.günüm.zorlasada dayanıyorum.cok basarılı olanlar olmus umarım bendede etki eder @ebrar1980

Maşallah canım Allah bağışlasın bebeğini özel değilse kaç yıl oldu atanalı? Ben de hazırlık döneminde mühendislik okuyacağım deyip hemşireliğe gittim de merakımdan soruyorum .O zaman sayılı üniversitelerde tutmamıştı mühendislik, küçük illeri de ben yazmadım özel sektöre giremem diye.

2012de atandım.tesekkür ederim .hemsirelikte atanma kadro daha cok tabiki .hayırlısı olsun.

Muttapa7555 eşleşiyoruz. ben görmedim raskele tanıtıyoruz zannettim ay çok utandım
Ozaman baştan alalım şimdi ben
3 çocuk annesi tekrar iş hayatına atılmış bi kadınım yaklaşık 4 sendir bu kilodayım bazen 70 olduğumda oldu zorla tekrar iki kilo verdim oğluma hamile kalana kadar hep 56 ydım hatta hamile olduğumu öğrendiğim sıralarda diyet yapıyodum hemde baya sıkı bi diyet nitekim 6 kilo vermiştim fakat işte süpriz dedi oğlum 17-18 kiloyla bana geldi defalarca diyete başladım hep bir iki kiloyla eşim yüzünden veda ettim hep diyetimi bozdurdu geçen hafta Aklinyolu 1 le konuşurken buraya çağırdı beni bende bi takıma dahil olmak istiyodum iyi oldu şimdi daha ümitliyim ilk hedefim 60 ve sonraki 55 azmin zaferini bende görmek ve aynada gördüğüm kadınla mutlu olmak istiyorum ve tabii artık istediğim kıyafetleri giymek istiyorum tanıştığıma memnun oldum

07.07.2018 menüm
Sabah:2yumurta 1salatalık 1domates 1biber 4zeytin dört catal beyaz peynir
Ara:seftali
Ögle:yok
Ara:ballı süt bir tatlı kasıgı karıstırdım.sekersiz 21günde cok canımız isterse 1tatlı kasıgı bal yada pekmez serbestmiş o hakkımı kullandım diyelim.ve 5tane badem.
Aksam:henüz aklımda bişey yok ama cok acıkmadım salata tarzı bişeyle geciştirecem
Su:2litre içmeye devam.
Sekersiz 3.günümünde sonuna geldik.gitgide kolaylasır umarım Muttapa7555

Doğru söylüyorsun canım, ben geçen hafta şöyle bi bakmıştım zaten, abiye tarzı kıyafetlerde beden çok oynuyor. Ben 48 giyerken 52 beden üst aldığımı bilirim. Çünkü kalıbı dar oluyor bazısinda.
Neyse almışsın bitmiş, hayırlı olsun, darısı bana inşaallah, elbisesi, ayakkabısı, çantası oof of çok iş var :)

Tesekkürler:)buarada ben giremeyecem demedim ya baska bir arkadas demiş olabilir.hergün girip menü bildiririm ben:)

B Boymer A AklinYolu1 bu mesajından bahsediyor canım.

Muttapa7555 ayrıntıları yazmayı unutmuşum canım.
Sabah kahvaltıdan önce 1 erik 2 kayısı yedim.
Akşam üstü saat 6 gibi de 1 avuç kabak çekirdeği ile 6-7 adet badem yedim, arkasından da yemeğimi yedim.
Spor slim in 6 yaptım.
3 lt su ( 2sini içtim 1 kaldı, yatana kadar tamamlarım)

Evet malesef şimdi saç modellerine balıyorum nasıl yaptırsam diye bitmiyor yani çok şükür temizlik dışında bi derdim kalmadı darısı başına... aenin birde kına telaşın var ben o toplara hiç girmedim

Kuzumm birbirimizi desteklemek icin eslestirm yapmis kizlar.
Ben istedim etiketlemeni
Senintanimak icin
Zorunlu defil
Zor oluyorsa bosver
Ben takip ederim.
Bende 46 yas
Evli 1 kizim var
Bekarken 56 kg
Dogumla 90
Sonra en fazla indigim kilo 68 falan oldu aonra tekrar 90 gordum gecen yil.
Buralarda takila takila su an 68 e indim
Hedef 12 yil onceki kiloma inmek ama uzerine kas yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…