ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu hafta menü de kupa yok canım ama haftaya gününde bildirirsen pazardanitibar2n başlıyor menüde beni etiketlemeye devam aynı yani
Bugün 07.07.18
Şekerli neskafe birkac yudum mantarlı yumurta ekmek.Aksama az is yemeği yerim.Birkac parca cikolata çay.Cok yorulursam az kahvaltı yaparim gece.
zinnia
Muttapa7555

zinnia
Kendimizi mi tanıtacaz
Hani kimse tanıtmamıs.
Hemsire-40yasinda-bekar

Yeni arkadaşlar da hosgelmis.Onlari da tanımak isterim.Hatta önceki takım arkadaşlarımı bile lucky haricinde tanımıyorum hic.Onlar da tanıtsın.

7 TEMMUZ
SABAH
......
1 domates
4 zeytin
Peynir
1 haşlanmış yumurta
3 dilim kepek ekmeği
ARA
......
Altın başak bisküvi
Ligt yoğurt yarım kase
ÖĞLE
.....
Pilav ( iş yerinde çok zorlanıyorum)
...
Ara
...
1 şeftali
AKŞAM
......
Patates yemeği(bebek porsiyonu
Salata
Muttapa7555

Sena616
Selam ben 3 çocuk annesi tekrar iş hayatına atılmış bi kadınım yaklaşık 4 sendir bu kilodayım bazen 70 olduğumda oldu zorla tekrar iki kilo verdim oğluma hamile kalana kadar hep 56 ydım hatta hamile olduğumu öğrendiğim sıralarda diyet yapıyodum hemde baya sıkı bi diyet niteki 6 kilo vermiştim fakat işte süpriz dedi oğlum 17-18 kiloyla bana geldi defalarca diyete başladım hep bir iki kiloyla eşim yüzünden veda ettim hep diyetimi bozdurdu geçen hafta Aklinyolu 1 le konuşurken buraya çağırdı beni bende bi takıma dahil olmak istiyodum iyi oldu şimdi daha ümitliyim ilk hedefim 60 ve sonraki 55 azmin zaferini bende görmek ve aynada gördüğüm kadınla mutlu olmak istiyorum ve tabii artık istediğim kıyafetleri giymek istiyorum

Seninle ben eşiz sanırım ben kendimi tanıttım... umarım görmüşsündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…