Kendini tanıtmak için bişey yazarsan onu etiketlemedi istiyor canım ikiniz eş oldunuz birbirinizi tanıma açısından
Bugün 07.07.18
Şekerli neskafe birkac yudum mantarlı yumurta ekmek.Aksama az is yemeği yerim.Birkac parca cikolata çay.Cok yorulursam az kahvaltı yaparim gece.
zinnia
Muttapa7555
Bizede söyleeeeeeOlabilir gizli kilo verme yöntemleri bulmaya calisiyorum:)
Seninle ben eşiz sanırım ben kendimi tanıttım... umarım görmüşsündürSena616
Selam ben 3 çocuk annesi tekrar iş hayatına atılmış bi kadınım yaklaşık 4 sendir bu kilodayım bazen 70 olduğumda oldu zorla tekrar iki kilo verdim oğluma hamile kalana kadar hep 56 ydım hatta hamile olduğumu öğrendiğim sıralarda diyet yapıyodum hemde baya sıkı bi diyet niteki 6 kilo vermiştim fakat işte süpriz dedi oğlum 17-18 kiloyla bana geldi defalarca diyete başladım hep bir iki kiloyla eşim yüzünden veda ettim hep diyetimi bozdurdu geçen hafta Aklinyolu 1 le konuşurken buraya çağırdı beni bende bi takıma dahil olmak istiyodum iyi oldu şimdi daha ümitliyim ilk hedefim 60 ve sonraki 55 azmin zaferini bende görmek ve aynada gördüğüm kadınla mutlu olmak istiyorum ve tabii artık istediğim kıyafetleri giymek istiyorum
Gizli bilgilerimi bir kitap halinde yayinliycam:) matematik kitabı olacak.Bizede söyleeeeee
Stres her yerde. Şarkı söylüyorlar dışarıda. Neşem yerine geldi :))Pazar sabah tam gaz canım çektiler fırsat bulamasınlar olmayacak benim alışveriş işin de bitti pazartesiyi de atlatırsam Allahın izniyle stres durumu da kalkacak ortadan...
Evet bence de yarın menülerin ilk günü olsun hem alışma aşaması hem kuralları benimseme hemde grubumuz tanımlanmı olur yeni üyeler açısından. Yarın herkesi hatırlatma amaçlı etiketlerim yine
Cok geç söyledin kabul edemicigim:))Selam nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyo diyetiniz :)
Bu arada ben 58.5 olurum bence pazar günuA AklinYolu1
Kabak detoksuna başladım bakalım bugun