G
Geçmiş olsun
Gecmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım yaSelam arkaďaşlar bugun babaannemiz rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik o yuzden yazamadim
Bugun
2 yumurta ,1 dilim peynir,bi tutam maydanoz
4 dilim karpuz
Aksam
Çiğ köfte yemek zorunda kaldım
Muttapa7555
Tebrikler
:) süper
Selam arkaďaşlar bugun babaannemiz rahatsızlandı tüm gün hastanedeydik o yuzden yazamadim
Bugun
2 yumurta ,1 dilim peynir,bi tutam maydanoz
4 dilim karpuz
Aksam
Çiğ köfte yemek zorunda kaldım
Muttapa7555
Ooo super kizlar hizli bir giris yaptiniz.Buda benden:)
Tulip canım menü bugünden itibaren tam bildirirsen sevinirim ama günü gününe olur mu bir gün sonra bir gün önce değil :))07.07.18.Dun is yemeği tavuk pilav yogurt bir gofret iki etipuf bir bardak sut oldu tam olarak
Muttapa7555
Dun derken 12 yi gectigi icin mi dun diyor. Ben hala bugun sayarim onu.Tulip canım menü bugünden itibaren tam bildirirsen sevinirim ama günü gününe olur mu bir gün sonra bir gün önce değil :))
Hangi gün ne yediyse onu yazması önemli saati benim ilgi alanıma girmiyor:))) menü başında yazan tarih önemli canım :)Dun derken 12 yi gectigi icin mi dun diyor. Ben hala bugun sayarim onu.
Iste 7 temmuz yazmis ama dun diyor orada bir karisiklik var bence.Hangi gün ne yeriyse onu yazması önemli saati benim ilgi alanıma girmiyor:))) menü başında yazan tarih önemli canım :)
Evet bende o yüzden yazdım aslında gece yazılabilir ama sabah olduktan sonra yazmanın bi anlamı olmaz o yüzden bugünden tam başlıyoruz :))Iste 7 temmuz yazmis ama dun diyor orada bir karisiklik var bence.
Kızlar yine ben menüleri saymaya bugünden başlıyoruz.... gününde menü bildirimi yapılırsa beni etiketlerseniz çok sevinirim.
Tam 7 günlük bildirimi tamamlarsanız siz çok sevinirsiniz çünkü sonunda kupa var. Bir gün bildirilmedi o haftaki menü kılası elden gidiyordur
A AklinYolu1
zinnia
kokulusabun
Sena616
tulipa
Sarellam
01ebruli
@_SinsireLLa_
B Boymer
H honey bunch
@Papatya gelini
Muttapa7555
Amelie23 (canım sen izinlisin dert etme olur mu kendini toparlayıp iyi hissettiğinde gel)
10 da evden çıkıyorum aklana menülerinizi kontrol edicem ona göre alışma kuralları kavrama dönemi bitti... kupa dönemi başlıyor (emoji kullanamıyorum o yüzden yanlış anlamalar olmasın olur mu)