Kocaman tebrik ediyorumMerhaba kızlar
Misafirim vardı cıslı bişey yemedim dondurma mı bilem yemedim:))
Inşallah bunun mükafatını Tartıda görürüm:))
76 olursun kuzum ,ne demiş mevlana gel ne olursan ol yine gel ,niye üzülüyosun yaa azimli ,iradeli kızsın ne bu karamsarlıkSanırım 1 ağustosta 75 olamayacağım
Hoşbulduk canım inşallah@cizen_bayan @cizenbayan
@Naz
N naz5403
Yeni gelen canlarım hoşgeldiniz aramıza ,sağlıklı beslenerek ,sporla destekleyerek birlikte çok eğlenerek pis yağlardan kurtulacağız . @swtyheart
Daha adını unuttuklarım varsa k.bakmayın
Ooohhh ne güzel afiyet olsunEki Görüntüle 2172899 Fincanımın çıtlağını görmeyin kızım yaptı kahvelerimizi
Ne ameliyatı olmuştunuz?Yarım saat önce yine başlamıştı ağrı kesici aldım biraz hafifledi ama varya pansuman yaptım açtım ilk defa gördüm hastanede bakmamıştım kuyu gibi delik açılmış
Akşam belirli saatten sonra meyve beni ertesi gün artı çıkartıyor İnsilün direnci nde dolayıKocaman tebrik ediyorum
Işte buuu azim ,irade .Kuzum sen de gün kurusu ,fındık falan varsa birazcık yeseydin onun yerine
Haa anladım canım,mesela gündüz vaktinde yeniliyo değil mi gün kurusuAkşam belirli saatten sonra meyve beni ertesi gün artı çıkartıyor İnsilün direnci nde dolayı
O kadar çeşitli cısslardan yememek azmini, iradeni tebrik ediyorum kuzum maşallahİyi geceler herkese
Yemeğe davetliydik, eve yeni geldik.
@fatma7454 o yüzden menü bu saate kaldı canım.
26 temmuz menüsü
Sabah;
Domates, salatalık
Süzme peynir
Çay, badem ve ceviz
Akşam;
mercimek çorbası
Kuru fasulye
Salata ve ayran
Çok çeşit yemek vardı kızlar, hatta kıymalı pide, tatlı ve dondurma...ama hiçbirinden yemedim. Yemekte istemiyorum artık zaten. Çünkü 60 kilo olmak istiyorum
ve az kaldı...
Sağol canım, hep birlikte üstesinden geliriz evelallahO kadar çeşitli cısslardan yememek azmini, iradeni tebrik ediyorum kuzum maşallah
İyi geceler canım..Uykum geldi kaçıyorum iyi geceler herkese yarın cıssız menülerle gelelim lütfen, tartıya az kaldı fit kelebekleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?