Akşam yemeğinden sonraki 2 dilim kavunu ve öğle yemeğinden sonraki 2 ev yapımı halkayı unutmuşum26 temmuz perşembe menüsü @fatma7454
Sabah: bir simit, 2 bardak şekersiz çay (hastanedeydim, kantinde en sağlıklı olan şey simitti sanırım)
Öğlen: ton balıklı salata, biraz ekmek (tek başına midemi bulandırdı, dışarıda olduğumdan ekmek yerine başka alternatif bulamadım)
Akşam: yoğurtlu semizotu yemeği
A AklinYolu1 ben maalesef annem ya da babannem ne yaparsa onu yiyorum, sadece porsiyonu kontrolü yapıyorum. Öbür türlü kendime yemek yapayım desem yapamayacağım, aperitif şeylerle geçiştireyiz desem daha başlayalı kısa zaman olduğu için doymayıp gece bişeyler yemek zorunda hissederim eminim. O yüzden başka çareler bulmaya çalışıyorum ama bi zaman daha böyle sürecek gibi. Önerilerinizi açığım
Bir de 7 aylık bir tedavi sürecine gireceğim yarından itibaren, hap kimine kilo aldırmış kiminin de midesini bulandırıp kilo verdirmişartık halim nice olur bilemiyorum
Otur otur sıkılıyorum napıyımEhehee @Papatya gelini
Valla yatak, yorgan olsa sen burda yatıcan haa her girdiğimde maşallah seni görüyorum, arkadaşlar motive olmak için aktif olmaya çalışmalıyız doğru değil mi, girebildiğiniz her fırsatta girseniz gününüz hakkında bilgi verseniz
Ooohhh ne güzel afiyet olsun
. Önemli bişey değil ameliyat bile sayılmaz ufak bi müdahale diyelimNe ameliyatı olmuştunuz?
Bende birazdan yapıcamGünaydınnnn kahvaltımı yapıp geldim canlaaar .
Günaydın kuzum karnım çok ağrıyor ,tekrar yatağa giresim var şu sıcakta.Sena616 günaydın şekerim naber
Geçmiş olsun kuzum ılık bi kant yapıp içsen iyi gelir aslındaGünaydın kuzum karnım çok ağrıyor ,tekrar yatağa giresim var şu sıcakta.
Nasıl yapılıyorr dur netten bakayım sen de haydi kahvaltıyaGeçmiş olsun kuzum ılık bi kant yapıp içsen iyi gelir aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?