• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Merhaba kızlar
Misafirim vardı cıslı bişey yemedim dondurma mı bilem yemedim:))
Inşallah bunun mükafatını Tartıda görürüm:))
Kocaman tebrik ediyorum :KK9:
Işte buuu azim ,irade .Kuzum sen de gün kurusu ,fındık falan varsa birazcık yeseydin onun yerine

@cizen_bayan @cizenbayan
@Naz
N naz5403
Yeni gelen canlarım hoşgeldiniz aramıza ,sağlıklı beslenerek ,sporla destekleyerek birlikte çok eğlenerek pis yağlardan kurtulacağız . @swtyheart
Daha adını unuttuklarım varsa k.bakmayın
Hoşbulduk canım inşallah:KK68:
Eki Görüntüle 2172899 Fincanımın çıtlağını görmeyin kızım yaptı kahvelerimizi :KK66:
Ooohhh ne güzel afiyet olsun :super:
Yarım saat önce yine başlamıştı ağrı kesici aldım biraz hafifledi ama varya pansuman yaptım açtım ilk defa gördüm hastanede bakmamıştım kuyu gibi delik açılmış
Ne ameliyatı olmuştunuz?

Bugün ki menüm
Sabah
2 has yumurta
Az peynir 5 zeytin 5 badem ve 1 salatalık
Ara türk kahvesi
Öğlen
Yulaf ezmesi, badem ceviz, erik olarak yedim
Ara
Çubuk kraker 10 adet
Akşam
Taze fasulye yrm pansiyon. 2 dilim karpuz
Masal kızımın tabağında bıraktığı iki kaşık makarna
Bol bol limonlu su
Bir soda
Spor sabah ve akşam tempolu 40 dk yürüyüş
@fatma7454

İyi geceler herkese
Yemeğe davetliydik, eve yeni geldik.
@fatma7454 o yüzden menü bu saate kaldı canım.
26 temmuz menüsü
Sabah;
Domates, salatalık
Süzme peynir
Çay, badem ve ceviz

Akşam;
mercimek çorbası
Kuru fasulye
Salata ve ayran

Çok çeşit yemek vardı kızlar, hatta kıymalı pide, tatlı ve dondurma...ama hiçbirinden yemedim. Yemekte istemiyorum artık zaten. Çünkü 60 kilo olmak istiyorum
ve az kaldı...

İyi geceler herkese
Yemeğe davetliydik, eve yeni geldik.
@fatma7454 o yüzden menü bu saate kaldı canım.
26 temmuz menüsü
Sabah;
Domates, salatalık
Süzme peynir
Çay, badem ve ceviz

Akşam;
mercimek çorbası
Kuru fasulye
Salata ve ayran

Çok çeşit yemek vardı kızlar, hatta kıymalı pide, tatlı ve dondurma...ama hiçbirinden yemedim. Yemekte istemiyorum artık zaten. Çünkü 60 kilo olmak istiyorum
ve az kaldı...
O kadar çeşitli cısslardan yememek azmini, iradeni tebrik ediyorum kuzum maşallah :nazar:

Merhaba A AklinYolu1 nasılsın?

Bu grubun deneme süreci var mı acaba, ben bu aralar pek aktif değilim ama olmak istiyorum. Senin belirlediğin bir süre sonunda eğer hala aktif olmayı başarabilirsem o zaman ciddi ciddi gruba alınırım, ne dersin? Bu sabah tartılmıştım hattâ fotoğrafını da çekmiştim. 54,1 kg yum. Menümü de yazayım:

Kahvaltı (10:00)
2 sucuklu tavada yumurta
Peynir
11 yeşil zeytin (ev yapımı çok hafif oluyorlar o yüzden çok yeniyor)

Öğle (13:00)
1 muz
1 hurma

Akşam (17:30)
1 kase sebze çorbası (ıspanak, havuç, yeşil biber, pirinç, baharatli, terbiyeli -yumurta sarısı ve limondan- )
1 kase ton balıklı, beyaz peynirli yeşil salata
1 kase hoşaf (kuru erik, kuşburnu, tarçın, deniz tuzu, kaynadıktan sonra bal)

Ara (18:30)
Yarım muz
Yarım şeftali
Yarım armut
15 beyaz üzüm
2 dilim kavun

Meyve dopingi yaptım :)

Eklentiler

• IMG_20180726_100555.jpg
    IMG_20180726_100555.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
26 temmuz perşembe menüsü @fatma7454
Sabah: bir simit, 2 bardak şekersiz çay (hastanedeydim, kantinde en sağlıklı olan şey simitti sanırım)
Öğlen: ton balıklı salata, biraz ekmek (tek başına midemi bulandırdı, dışarıda olduğumdan ekmek yerine başka alternatif bulamadım)
Akşam: yoğurtlu semizotu yemeği

A AklinYolu1 ben maalesef annem ya da babannem ne yaparsa onu yiyorum, sadece porsiyonu kontrolü yapıyorum. Öbür türlü kendime yemek yapayım desem yapamayacağım, aperitif şeylerle geçiştireyiz desem daha başlayalı kısa zaman olduğu için doymayıp gece bişeyler yemek zorunda hissederim eminim. O yüzden başka çareler bulmaya çalışıyorum ama bi zaman daha böyle sürecek gibi. Önerilerinizi açığım:KK52:
Bir de 7 aylık bir tedavi sürecine gireceğim yarından itibaren, hap kimine kilo aldırmış kiminin de midesini bulandırıp kilo verdirmiş:110: artık halim nice olur bilemiyorum:olamaz:

Back