• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

İnşallah inşallah çok umutluyum bide tanıdıklar sen kg mu verdin demiyomu allllaaahh bi mutlu oluyorum sorma ortim
Aynen kuzum etraftakiler fark edince insan çok mutlu oluyor .Bugün çarşıda tanıdık biriyle konuştuk ,kız göbeğin gitmiş dedi. Dedim ben göbeğimi seviyorum ,asıl istediğim basen sadece 3 cm küçülmüş ,o da tabii ki spor ne kadar çok olursa oda öyle eriyecek inat ediyor.

Bende ilk menümü yazayım
Uyanınca geceden hazırladığım naneli limonlu su

Kahvaltı
1yumurta
2nugget
2dilim peynir (çok peynirciyim:KK53:)
1dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
3zeytin
Çay
Ara
Sade kahve yanında bir kaç çilekli çikolatalı draje
Öğlen
3taze incir
Yarım paket diet bisküvi
Ara yeşil çay
Akşam daha yemedim ama belli
2dolma
Salata yoğurt
Sonrası olmazsa olmazım çay
Ve tempolu yarım saat yüründü :KK76:

Ya birini etiketlicektim ama adını unuttum ilk gün idare edin beni kızlar:olamaz::KK68:
@fatma7454

Kizlarr cok aciktim ya 2 tane hurma yedim basim agridi resmen ilk gunler boyle olmasi normal dimi
Kuzum kahvaltıyı sağlam yap, ilk zamanlar ben de öyleydim kendimi kısıtladım ya böyle içimdeki canavar her şeye saldırmak istiyordu abur cubura,cıssslı yiyeceklere. Akşam canım isteyince gerekirse uyudum erkenden .Şimdilerde ise inan hiç saldırmıyorum ,akşam yemeklerim ekmeksiz olmasına özen gösteriyorum .Biz isteyince başaramayacağımız hicbir şey yokmuş canoo bunu anladım.

Kızlar bende tanıtıyım kendimi...
Akrep burcuyum 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
Ankarada ikamet ediyordum ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşimin görevi nedeniyle şırnaka geldik burada hareketsiz olmamdan ötürü ve daha dikkatsiz beslenmekten ötürü kilo aldım. Aynaya kendime baktığımda beğenmiyorum. Ben hep 65 68 kiloydum. Hayatımda ilk defa 83 gördüm :KK14::KK14::KK14: bir iki defa niyetlendim ama olmadı diyet. Şimdi 5 Temmuzda karar verdim ve 81 kilo ile diyete başladım. En son tartildigimda 78.7 çıktım. Çok kararliyim ve kilo vermek istiyorum. Burası gerçekten muhteşem oldu iyi ki böyle bir grup oluşmuş :KK200: burada çok sıkıntı yaşıyorum ve yaşadığım her sıkıntıda artık bahçede yürümeyi tercih ediyorum yemek yerine :KK72:
Aynen kuzum iyi ki bu grup var,birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz ,hatalarımızı görüyoruz .

herkese merhaba , Forever07 Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çok Forever07 Forever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
Tatlı için 1 tane muzun, yada 2 tane gün kurusunun üzerine toz tarçın serpiştirip yiyebilirsin cano benim krizlerimi kesiyor .

Buralar bana kalmış yine menümü yazayım bari
@fatma7454
09.30
1 kk peynir , 1çk bal, 5 zeytin ,salatalık ,domates ,1 dl Çavdar ,1 tutam semizotu ,2 tombul biber, şekersiz çay, yarım haşlanmış yumurta, 1 kayısı
15.30
4 yeşil erik ,1 salatalık ,1 kk peynir, 4 zeytin ,1 dl Çavdar, domates, salatalık, 2 tombul biber ,şekersiz çay
19.30
1 yt bamya taneleri, 2 tombul biber, 1 tutam semizotu ,1 kayısı ,2 yeşil erik ,1 salatalık
Günü geç kapattım gün boyu dışarıda olduğumdan böyle oldu. Kendimi tebrik ediyorum o cıssslı yiyeceği almadım çünkü sağlıksız, çünkü yağa dönüşüyor, yemezsem ölmem.
Su 2 lt

Kuzum kahvaltıyı sağlam yap, ilk zamanlar ben de öyleydim kendimi kısıtladım ya böyle içimdeki canavar her şeye saldırmak istiyordu abur cubura,cıssslı yiyeceklere. Akşam canım isteyince gerekirse uyudum erkenden .Şimdilerde ise inan hiç saldırmıyorum ,akşam yemeklerim ekmeksiz olmasına özen gösteriyorum .Biz isteyince başaramayacağımız hicbir şey yokmuş canoo bunu anladım.
Ne kadar zamanda kac kilo verdin

:KK15: 1 aylık mevzu benimkisi
Sağ amuzda kolumda ki kemiğe dayanmış kitle göründü emr tomografi sonucunda 2 gündür hastane bende gidiyorum vücüdüma damar yolundan radyasyonlu iğne enjekte edildi kemik siğniğrafisi çekildi kemikte ne denli zarar vermiş ona bakılacak canım dua et dualarımdasın tatlım tüm hastalar için hep dua ediyorum:KK15:
Çok geçmiş olsun allah şifa versin cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

@fatma7454 günün menüsü
Sabah
Çörekotu yağlı şu içtim.
1 yumurtali kaşarlı omlet
Çeyrek yufka

Öğlen
Dolmabiber ayran
Ev yapımı chia tohumlu tam buğday ekmek 2 dilim

Akşam
Dolmabiber

Limonlu şu içtim. Papatya çayımi içtim gün bitti nasıl iyimi var mi yanlışım?

Cok guzel sonucta her cok azdan olur .Bianda 10 kilo vermiycez bende kendimi buna hazirladim cok degil az ama kaloci vericem
Aynen kuzum yavaş verilen kilolar kalıcı oluyor ve geri gelmiyormuş uzmanlar söylüyor bunu. Zaten kiloları bir anda almadık ki bir anda verelim.

Back