- 22 Temmuz 2018
- 61
- 226
- 8
- 25
Akşam yemeğinden sonraki 2 dilim kavunu ve öğle yemeğinden sonraki 2 ev yapımı halkayı unutmuşum26 temmuz perşembe menüsü @fatma7454
Sabah: bir simit, 2 bardak şekersiz çay (hastanedeydim, kantinde en sağlıklı olan şey simitti sanırım)
Öğlen: ton balıklı salata, biraz ekmek (tek başına midemi bulandırdı, dışarıda olduğumdan ekmek yerine başka alternatif bulamadım)
Akşam: yoğurtlu semizotu yemeği
A AklinYolu1 ben maalesef annem ya da babannem ne yaparsa onu yiyorum, sadece porsiyonu kontrolü yapıyorum. Öbür türlü kendime yemek yapayım desem yapamayacağım, aperitif şeylerle geçiştireyiz desem daha başlayalı kısa zaman olduğu için doymayıp gece bişeyler yemek zorunda hissederim eminim. O yüzden başka çareler bulmaya çalışıyorum ama bi zaman daha böyle sürecek gibi. Önerilerinizi açığım
Bir de 7 aylık bir tedavi sürecine gireceğim yarından itibaren, hap kimine kilo aldırmış kiminin de midesini bulandırıp kilo verdirmiş artık halim nice olur bilemiyorum
Ayrıca yemekten sonra spora devam, o yüzden geç kalıyor böyle menüler
Ayrıca yarın güne gideceğim
Doğal şeker dışında hiç şeker tüketmeye başladım ve diye başladığımda beri ilk gün tecrübem ne yapacağım Allahımmmmmmmm