• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

26 temmuz perşembe menüsü @fatma7454
Sabah: bir simit, 2 bardak şekersiz çay (hastanedeydim, kantinde en sağlıklı olan şey simitti sanırım)
Öğlen: ton balıklı salata, biraz ekmek (tek başına midemi bulandırdı, dışarıda olduğumdan ekmek yerine başka alternatif bulamadım)
Akşam: yoğurtlu semizotu yemeği

A AklinYolu1 ben maalesef annem ya da babannem ne yaparsa onu yiyorum, sadece porsiyonu kontrolü yapıyorum. Öbür türlü kendime yemek yapayım desem yapamayacağım, aperitif şeylerle geçiştireyiz desem daha başlayalı kısa zaman olduğu için doymayıp gece bişeyler yemek zorunda hissederim eminim. O yüzden başka çareler bulmaya çalışıyorum ama bi zaman daha böyle sürecek gibi. Önerilerinizi açığım:KK52:
Bir de 7 aylık bir tedavi sürecine gireceğim yarından itibaren, hap kimine kilo aldırmış kiminin de midesini bulandırıp kilo verdirmiş:110: artık halim nice olur bilemiyorum:olamaz:
Akşam yemeğinden sonraki 2 dilim kavunu ve öğle yemeğinden sonraki 2 ev yapımı halkayı unutmuşum

Ayrıca yemekten sonra spora devam, o yüzden geç kalıyor böyle menüler :KK76:

Ayrıca yarın güne gideceğim :KK17::hamarat:
Doğal şeker dışında hiç şeker tüketmeye başladım ve diye başladığımda beri ilk gün tecrübem ne yapacağım Allahımmmmmmmm

Gunaydin arkadaslar, :cool:

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

Uzgunum dun cok yorgundum giremedim. Sicagi seven biriyim fakat bu kadar sicak beni bile bunaltti. Diyetimden sastim evet ama cok da degil. Arada boyle kacamaklar olmasi her zaman olacagi anlamina gelmez.

Bos zamanimda gecmise donup mutlaka okuyacagim.

Yapilan en buyuk yanlislardan biri diyet turu beslenip , koruma doneminde eski aliskanliklarimiza donmemizdir. Eee o zaman da kilo almamiz kacinilmaz olur. Ornek ben 1 7 kg+ korumada aldigim 5 kiloyu verdim. O 5 kilo da zorlaaa gitti. :mad:

Simdi size ekmegi badem , tatli yerine sivi tatli ya da sutlu tatli , ile degistirmenizi oneriyorum.

Limonlu su vucutta biriken asidik duzeyi alkaliye cevirmek icin guzel bi secenek.

Onun disinda badem de alkalidir ama gunde 25 i gecmemeye calisin .

Salata, yogurt hayatinizda mutlaka bulunmali. Zerdecal , yogurt kurunu yatmadan once yapabilirsiniz.

Ilk sayfada leslie videosu var. Gunde leslie 1 mile ile guzel bir baslangic yapin.

Ehehee @Papatya gelini
Valla yatak, yorgan olsa sen burda yatıcan haa her girdiğimde maşallah seni görüyorum, arkadaşlar motive olmak için aktif olmaya çalışmalıyız doğru değil mi, girebildiğiniz her fırsatta girseniz gününüz hakkında bilgi verseniz
Otur otur sıkılıyorum napıyım ;)

27 temmuz cuma
SABAH
....
1 bardak limonlu su
1 fincan yeşil çay
1 salatalık
1 yumurta
1 domates
......
ARA
Bir kase tarçınlı yoğurt