Saol canım gel beraber olsun
Neren ağrıyorsa canın oradadır derler küçükte olsa tekrar geçmiş olsun canım.. Önemli bişey değil ameliyat bile sayılmaz ufak bi müdahale diyelim lanet bi nasır aldırdım ama epeyce derinmiş kuyu açtılar ayağımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım gel beraber olsun
Neren ağrıyorsa canın oradadır derler küçükte olsa tekrar geçmiş olsun canım.. Önemli bişey değil ameliyat bile sayılmaz ufak bi müdahale diyelim lanet bi nasır aldırdım ama epeyce derinmiş kuyu açtılar ayağımda
GünaydııııınnnnGünaydın kızlar
Tekekkürler canım
Neren ağrıyorsa canın oradadır derler küçükte olsa tekrar geçmiş olsun canım.
Genelde iyi geliyo karın ağrısına ama ben hiç regl ağrısı çekmedim onada iyi gelir diye düşünüyorumAz şekerli kaynar su yazıyor, sana iyi geldi mi kuzum ben de bitki çayı içeyim diyordum
Kolay gelsin canım. Bir süre evde olunca işe gitmek zor oluyor ama bir süre sonra da ev çekilmiyor.Bugün saat beş gibi dükkana geçicem randevulu müşterilerim var ama 4 gündür evdeyim ya hiç işe gidesim yok ben çalışmayı hiç sevmiyorum bir kere daha anladım
Ben de bitki çayı yapacağım birazdan sağol kuzum ,garanti belgesini arıyorum bütün evi döktüm
tebrikler tatlım ortalamamız yükseliyor desene bende tartıldım sabah ödem atmaya devamKızlar Günaydın
herkes uyanmış bakıyorymda
Sena616 bende kendimi sıcak tutunca sancım hafifliyor sıcak tut kendini kuzum şu sıcakta zor olacak ama
Çokkkkkkk mutluyum bugün 69 lu rakamı gördüm tartı günü b sürpriz olabilir A AklinYolu1
O benim için geçerli değil ben ev seviyorumKolay gelsin canım. Bir süre evde olunca işe gitmek zor oluyor ama bir süre sonra da ev çekilmiyor.
Tebrikler tebrikler boll eksili günlerKızlar Günaydın
herkes uyanmış bakıyorymda
Sena616 bende kendimi sıcak tutunca sancım hafifliyor sıcak tut kendini kuzum şu sıcakta zor olacak ama
Çokkkkkkk mutluyum bugün 69 lu rakamı gördüm tartı günü b sürpriz olabilir A AklinYolu1
Oohh süpermiş ortimGünaydınnnnnnnn herkeslere güzel bayanlar
yürüyüşümü yaptım kahvaltımı yaptım badem yemekteyim
Erkencisin süperrGunaydinn kizlar kahvaltimi 7de yaptim ama nete anca girebildiimm