• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Maaşallah herkese erkencisiniz, kahvaltılar yapılmış bile
Bende gelmişken menüyü yazayım sonra geç saate kalıyor, @fatma7454
27 temmuz menüsü
Sabah;
Sebzeli omlet, domates, salatalık, peynir
Ceviz, badem, leblebi karışık kuruyemiş ve çay

Akşam; yeşil salata ve ayran

Su 3 lt. Spor yok çarşıda işlerim var, zamanım yok.

Bugün saat beş gibi dükkana geçicem randevulu müşterilerim var ama 4 gündür evdeyim ya hiç işe gidesim yok ben çalışmayı hiç sevmiyorum bir kere daha anladım :KK43:
Kolay gelsin canım. Bir süre evde olunca işe gitmek zor oluyor ama bir süre sonra da ev çekilmiyor.

Kızlaaar bir şey soracağım çamaşır markasını bozuldu ,geçen yıl almıştık satış fişini buldum ama garanti belgesini bulamadım servis çağıramıyorum bu sebeple başına böyle bir şey gelen var mı?Bütün evi döktüm yok kayıp .Acaba gelirler mi o olmadan ,para verip yaptırmaya da razıyım

01ebruli 01ebruli harika tebrik ederim super darısı bize olsun o rakamları bizde gorelummmm :kk77:

Sena616 Sena616 Benim adetim inanılmaz şancıli geçer o dönemde arveles ağrı kesici kullanıyorum. Papatya çayı kullanıyorum magnezyum takviyesi alıyorum canım. Belki bunlardan biri işine yarar :KK56:
Ben de bitki çayı yapacağım birazdan sağol kuzum ,garanti belgesini arıyorum bütün evi döktüm

Kızlar Günaydın
herkes uyanmış bakıyorymda
Sena616 Sena616 bende kendimi sıcak tutunca sancım hafifliyor sıcak tut kendini kuzum şu sıcakta zor olacak ama
Çokkkkkkk mutluyum bugün 69 lu rakamı gördüm :halay:tartı günü b sürpriz olabilir A AklinYolu1
tebrikler tatlım ortalamamız yükseliyor desene :halay: bende tartıldım sabah :KK49: ödem atmaya devam :KK55:

Kızlar Günaydın
herkes uyanmış bakıyorymda
Sena616 Sena616 bende kendimi sıcak tutunca sancım hafifliyor sıcak tut kendini kuzum şu sıcakta zor olacak ama
Çokkkkkkk mutluyum bugün 69 lu rakamı gördüm :halay:tartı günü b sürpriz olabilir A AklinYolu1
:KK73::KK73::KK73:Tebrikler tebrikler boll eksili günler:dua:

Back