- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Ben ilaç da almıyorum açlıktan kıvranıyorum resmen:)Banada aynı etkiyi yapıyor çok şiddetli bi başagrısı halsizlik yapıyorhemen ilacımı içiyorum o durumlarda
olmaz olmazz havai fişek olmazsa piste çıkmamDegil mi ya alıştın sanki.
Confetti patlaticam sana:)
Ben 48 dim 61 oldum diyete başladım sonrasını hatırlamıyorum:) nasıl bi diyet yaptıysam 78 lere çıkmıştım. Gerçi o zaman bundan çok yiyordum Ebrar. Bizim insülin direncimiz böyle böyle tavan yaptı.
Ahaha sana bir pist ayarlarız. Uçak pisti:)olmaz olmazz havai fişek olmazsa piste çıkmam
eniyisi ilaç almammak destek için veriyorum açlık krızlerinin önüne beçer demişti bende arada kullanıyom işteBen ilaç da almıyorum açlıktan kıvranıyorum resmen:)
uçakların içinde ne işim var kız o kadar büyük yerdeAhaha sana bir pist ayarlarız. Uçak pisti:)
Ne bileyim vermiyor doktorlar ben de zorlamiyorum. Beslenmeme dikkat ettiğimde Bi sey olmuyor. Karpuz,, mocha resmen anında oynatıyoreniyisi ilaç almammak destek için veriyorum açlık krızlerinin önüne beçer demişti bende arada kullanıyom işte
ben alıştım sade yada yarım yağlı sütlekahve içmeyeaçlık krilerimede iyi geliyorNe bileyim vermiyor doktorlar ben de zorlamiyorum. Beslenmeme dikkat ettiğimde Bi sey olmuyor. Karpuz,, mocha resmen anında oynatıyor
bi arkadaşımada insilün direncinden dolayı meyvenın yanında süt yada yoğurt tüketmesini söylemişti deneyebilirsin ben bazan uyguluyorum artık meyve ekmek aklıma gelmiyorNe bileyim vermiyor doktorlar ben de zorlamiyorum. Beslenmeme dikkat ettiğimde Bi sey olmuyor. Karpuz,, mocha resmen anında oynatıyor
Ben de yogurdu biliyorum ama pek işe yaradığı soylenemez. Hatta karpuz da denemiştim :)bi arkadaşımada insilün direncinden dolayı meyvenın yanında süt yada yoğurt tüketmesini söylemişti deneyebilirsin ben bazan uyguluyorum artık meyve ekmek aklıma gelmiyor
Slm kızlar durumları menüyü yazıp çıkacağım oğlan çok şükür uyudu...
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 1 hafta takip edeceğiz cumartesi kontrol var çıkması için bekliyoruz yani.
Ama kuzucum çok korktu. Çıkaramadıklarının farkında ve çok korktu o yüzden huzursuz mutsuz durmadan ağlıyor kucak istiyor.
Durup durup ıkınıyor kaka yapmaya çalışıyor. Doktorun kaka ile çıkacak dediğini duydu o yüzden kakası olmasa da ıkınıyırOlmayınca da üzülüp ağlıyor. Uyudu da öyle geldim. Yatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?