• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Degil mi ya alıştın sanki.

Confetti patlaticam sana:)
Ben 48 dim 61 oldum diyete başladım sonrasını hatırlamıyorum:) nasıl bi diyet yaptıysam 78 lere çıkmıştım. Gerçi o zaman bundan çok yiyordum Ebrar. Bizim insülin direncimiz böyle böyle tavan yaptı.
olmaz olmazz havai fişek olmazsa piste çıkmam:KK12::63:

Ne bileyim vermiyor doktorlar ben de zorlamiyorum. Beslenmeme dikkat ettiğimde Bi sey olmuyor. Karpuz,, mocha resmen anında oynatıyor
bi arkadaşımada insilün direncinden dolayı meyvenın yanında süt yada yoğurt tüketmesini söylemişti deneyebilirsin ben bazan uyguluyorum artık meyve ekmek aklıma gelmiyor:KK72::KK72:

18 Temmuz 2018 menu Muttapa7555 Muttapa7555

Menum tamamen degisti.

Sabah : hindiba + hindiba
1 Kafeinsiz soya latte

Oglen : Bir tabak patatesli biberli omlet
2 kafeinsiz soya latte

Aksam: Bir kac cherry domates +1 tabak kasarli patates + 2 bardak ayran

Son düzenleme:
Bize de teyzem dün gelmişti. Cuma sabah kontrolü var onu görmeye gelenler de oluyor. Sofra kur ,topla, bulaşıkları diz .Kızlar yaa artık misafir görmek istemiyorum kafayı yiyeceğim

Spora yine de evde misafir varken gittim sürekli ayaktayım bu ne ya siz misafir severmisiniz

Slm kızlar durumları menüyü yazıp çıkacağım oğlan çok şükür uyudu...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 1 hafta takip edeceğiz cumartesi kontrol var çıkması için bekliyoruz yani.

Ama kuzucum çok korktu. Çıkaramadıklarının farkında ve çok korktu o yüzden huzursuz mutsuz durmadan ağlıyor kucak istiyor.

Durup durup ıkınıyor kaka yapmaya çalışıyor. Doktorun kaka ile çıkacak dediğini duydu o yüzden kakası olmasa da ıkınıyır :( Olmayınca da üzülüp ağlıyor. Uyudu da öyle geldim. Yatacağım

A AklinYolu1
Sabah yumurta peynir pastırma zeytin salata çay
Ara sade kahve soda 10 badem
Akşam 4 köfte salata 2 bardak ayran
Ara sade kahve maden suyu
Su 2lt spor yok

Iyi akşamlar kızlar
Eve az önce geldik, çocukları yatırdım, menüyü yazayım diye geldim hemen. Çok yoruldum yaa ayaklarım ağrımış saat 3' ten beri dolaşıyoruz.
18 temmuz menüsü Muttapa7555 Muttapa7555
Sabah;
Yumurta, biber, lor peynirinden omlet
Salatalik, domates
Badem, ceviz, leblebi
Çay

Akşam;
Izgara köfte
Köz patlıcan salata
Ayran

Slm kızlar durumları menüyü yazıp çıkacağım oğlan çok şükür uyudu...

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. 1 hafta takip edeceğiz cumartesi kontrol var çıkması için bekliyoruz yani.

Ama kuzucum çok korktu. Çıkaramadıklarının farkında ve çok korktu o yüzden huzursuz mutsuz durmadan ağlıyor kucak istiyor.

Durup durup ıkınıyor kaka yapmaya çalışıyor. Doktorun kaka ile çıkacak dediğini duydu o yüzden kakası olmasa da ıkınıyır :KK43: Olmayınca da üzülüp ağlıyor. Uyudu da öyle geldim. Yatacağım

Oyy kuzum yaa kıyamam nasıl da tedirgin olmuştur.
Rabbim esirgesin yavrularımızı kazalardan, belalardan..
Tekrar geçmiş olsun canım. Ciddi bir durum yokmuş şükür, umarım kısa zamanda tuvalette çıkarir kuzucuk, Allah şifa versin..

Dışarda olduğum için ve dışardayken tuvalete gidememe gibi bir sorunum olduğu için çok su içemedim bugün. Yarına artık.

Back