- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm inşallah en kısa sürede sorun çözülür @fatma7454Gunaydin kizlar,
Fatmanin oglu maalesef pil yutmus onunla ilgileniyor. O yuzden bir kac gun gelemeyecek. Iletmemi istedi . Siz menulerinizi yazmaya devam edin, ben bakiyorum.
canım 69.9 olurum diyorun takım ortalama tahmini5422Kizlar ,
Belirtmeniz gereken iki sey kaldi.
1- ben .... olurum. Pazara kadar hedeflediginiz kiloyu yazin.
2- Takim ortalama tahmini. 0 ile 1 arasinda rastgele bir sayi yazilabilir.
Bugun son gun. Herkesi etiketliyorum ama bildirenler yazmasin lutven.
A AklinYolu1
@fatma7454
kokulusabun
@_SinsireLLa_
@zinnia
tulipa
@Papatya gelini
@tristris
01ebruli
@honey bunch
@Sena616
@Sarellam
yinemi her gün iyi alıştın sendeO yuzden baktim kulaklarim cinliyor, canim mocha cekiyor.
Bugun içmem pazara ne kaldı şurada. :)yinemi her gün iyi alıştın sende
bizden alaa takım mı var kaptanBUTUN TAKIMIN DIKKATINE...ONEMLI
Bu pazar yani 22 Temmuz da kilo resmini yuklemeyen arkadaslari yarismaya devam etmek istemiyor sayilacak ve listeden silineceklerdir.
Ona gore bu pazar onemli arkadaslar. Iyi dusunun , bizim takim diye soylemiyorum , bizden iyisi Şam'da kayisi. bknz. Şam'da kayisi nedir .
A AklinYolu1
@fatma7454
kokulusabun
@_SinsireLLa_
@zinnia
tulipa
@Papatya gelini
@tristris
01ebruli
@honey bunch
@Sena616
@Sarellam
Bugun içmem pazara ne kaldı şurada. :)
Yok ebrarcim:) var mı kiloda değişiklik. İpucu ver:)bizden alaa takım mı var kaptan
Evet doğru rakam merhaba için iç camasirlariyla wc ye çıktıktan sonra tartılmak gerekiyor:)kızlar tartılırken çıplak tartılmak gerekiyomuş siz nasıl tartılıyosunuz
ben çıplak tartılıyorumda
Evet canim aynen wc den sonra çıplak yada iç çamaşırı ileEvet doğru rakam merhaba için iç camasirlariyla wc ye çıktıktan sonra tartılmak gerekiyor:)
Sankim var gibiYok ebrarcim:) var mı kiloda değişiklik. İpucu ver:)
Kesin güzel bir eksidir. Senden başka türlüsünu beklemiyorum :)Sankim var gibi
Bende çamaşırlarımla tartılıyorumkızlar tartılırken çıplak tartılmak gerekiyomuş siz nasıl tartılıyosunuz
ben çıplak tartılıyorumda
Ben 69 ları görürsem bu hafta çok güzel olacakKesin güzel bir eksidir. Senden başka türlüsünu beklemiyorum :)