- 24 Kasım 2009
- 22.108
- 85.743
Ahaha bana şart kepekli erkekEvlenirken çok dikkat edeceksin. Diyet erkek alacaksın mümkünse :) sosyal medyada arkadaş ararken bile acık açık utanmadan evli diye yaziyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha bana şart kepekli erkekEvlenirken çok dikkat edeceksin. Diyet erkek alacaksın mümkünse :) sosyal medyada arkadaş ararken bile acık açık utanmadan evli diye yaziyorlar.
Ya ben duydumCevap veriyorum Bu tur seyleri yapan bir insan duzelmez ve aynisini baskasina da yapar. Verilmis sadakam varmis derim gecerim.
tulipa da cevap versin .
Kepekli ve az pişmiş :))Ahaha bana şart kepekli erkek
Iyi midir aceba yoksa numara mı yapıyordur:)Ya ben duydum
Ornek bana kötüdür başkasına iyi olmuştur.Oyle duyuyoruz bazen.O zaman da şansıma tükürim dersin.
Bahsedelim çok severim Yenilmiş cengaver savaşa doymazMesela exlerden bahsedelim
Sövelim falan kalori yakarız
Senin ex yurt dışındaydi dimiBa
Bahsedelim çok severim Yenilmiş cengaver savaşa doymaz
Evt..Ah ah Vi...a Oraya gidip yaşayacaktımSenin ex yurt dışındaydi dimi
Yok demem her türlü kurtulduğuma şükrediyorum da:)Ya ben duydum
Ornek bana kötüdür başkasına iyi olmuştur.Oyle duyuyoruz bazen.O zaman da şansıma tükürim dersin.
Çok pişmiş olmalı benceKepekli ve az pişmiş :))
Ya içi bilinmez ama bir-kac defa duydum.Buna kotuymus buna iyi diye.Ben de yaşadım sayılır.Ona da ilgisizmis kendinin ve kardeşinin dediğine göre aslında ama beni çok oyaladı onla çabucak nişanlandı evliliğe gitti ordan da.Ama adam koca oldu basbayağı aksi birşey olsa söylerdi kardeşi bana.Calisiyor o günden beri.Bana iş yok diyorduKepekli ve az pişmiş :))
Iyi midir aceba yoksa numara mı yapıyordur:)
Gelseydin hayatın çok farklı olurdu :)Evt..Ah ah Vi...a Oraya gidip yaşayacaktım
Sahibinden az kullanilmis olsun:)Çok pişmiş olmalı bence
Evet ben de duydum bunu. Demek ki evrim geciriyorlar:)Ya içi bilinmez ama bir-kac defa duydum.Buna kotuymus buna iyi diye.Ben de yaşadım sayılır.Ona da ilgisizmis kendinin ve kardeşinin dediğine göre aslında ama beni çok oyaladı onlara çabucak nişanlandı evliliğe gitti ordan da.Ama adam koca oldu basbayağı aksi birşey olsa söylerdi kardeşi bana.Calisiyor o günden beri.Bana iş yok diyordu
Hangisi bu ?Onceki mi.Suankiyle nasıl gidiyor.Yok demem her türlü kurtulduğuma şükrediyorum da:)
Yine de huylu huyundan vazgeçmez kanımca bi yerde patlak verir belki de 10 sene sonra ama elbet birgün
Nasıl farklı olurdu nasıl olurdu.Gelseydin hayatın çok farklı olurdu :)
Sahibinden az kullanilmis olsun:)
Hee ben olgunlaşmış olsun anlamında didimSahibinden az kullanilmis olsun:)
Yepyeni bi hayatın olurdu. Yurt dışında da cok avantaj var. Biliyorsun şimdikini desteklemiyorum. Sen daha iyilerine layıksın.Nasıl farklı olurdu nasıl olurdu.
Pisireceksin atacaksın kazana. Bazıları hakediyor. Bir de bir sene sonra dönenler var:)Hee ben olgunlaşmış olsun anlamında didim
O hiç evlenmemişti ve bundan çok sevdi beni hissetmiştim onu.Yapisi soğuktu herkese.Ben bunu kaldıramadım uzak mesafe de olunca.Yiprandik.O beni ilgisizlikle ben dirdirla triple blofle yıprattım.Bir araya geldiğimizde ve yeni ayrildigimzda ilgisi iyiydi uzak olunca unutuyordu adam.Bizim başkanlığımız çok guzeldi.O beni viyanada karşıladı .Tur otobüsümüzle prag a gidince o da arabasıyla geldi.Oralari hep birlikte gezdik.Pragda benden etkilenmeye başladığını hissettim.Prag havaalanında beni ugurlarken nerdeyse ağlayacaktı.Dondugumde keske gitmeseydin demişti.Yol boyu ağladığını arabasında kalan sise suyumu ve gezi haritalarını evine götürüp sakladığını söylemişti.Sonradan mesafenin etkisiyle okunmadan bu adam ağır romantizm olabiliyordu yeri gelince..Yepyeni bi hayatın olurdu. Yurt dışında da cok avantaj var. Biliyorsun şimdikini desteklemiyorum. Sen daha iyilerine layıksın.