- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Pazara kadar değil anam biz mezara kadar zayıflamaya çalışıyozYapinnn beaaa. Pazara zayiflayip gelin kizlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazara kadar değil anam biz mezara kadar zayıflamaya çalışıyozYapinnn beaaa. Pazara zayiflayip gelin kizlar.
Aa benimde yarın pazarım var ne tesadüffyarın pazarım var 1 lahana da ben alayım bari
kendimce yaptığım kabak detoksunu bitireyim lahanaya başlarım artık duruma göre
hep berarber zayıflayalım canlarYapinnn beaaa. Pazara zayiflayip gelin kizlar.
yarın pazarım var 1 lahana da ben alayım bari
kendimce yaptığım kabak detoksunu bitireyim lahanaya başlarım artık duruma göre
Ayni yerde misiniz yoksam.Aa benimde yarın pazarım var ne tesadüff
Ay mümkünse ben 69 bidaha görmiyim mümkünse 59 hatttaa 55 göriyim acaba bende 50 nasıl dururhep berarber zayıflayalım canlar
69 ları görmek istiyorum ya
AcebaaaaaaaaaaKupa sayilari birbirine cok yakin. Ilk sayfaya da koydum unutanlar icin.
Ayni yerde misiniz yoksam.
Bu son zayiflamamiz olsun gercekten koruma donemi daha zor.Pazara kadar değil anam biz mezara kadar zayıflamaya çalışıyoz
Az kalmis ebrar . Bu hafta bile gorebilirsin.hep berarber zayıflayalım canlar
69 ları görmek istiyorum ya
Aynen ben de 69 sayisi hakkinda ayni seyleri hissediyorum.Ay mümkünse ben 69 bidaha görmiyim mümkünse 59 hatttaa 55 göriyim acaba bende 50 nasıl durur
evet az kaldı 70 takılmaktan korkuyorum 70 te takılmıştı önce sonra üzerine tekrar kilo aldım veremeyınce bıkkınlık gelmiştiBu son zayiflamamiz olsun gercekten koruma donemi daha zor.
Az kalmis ebrar . Bu hafta bile gorebilirsin.
bi daha hiç görmeyein kızlarAynen ben de 69 sayisi hakkinda ayni seyleri hissediyorum.
Napsam haftalık burç yorumu mu paylaşsam ya da börek tarifi mi yazsamM e g g nasil oldun kizz sesinnn cikmiyorr . Gel sohbetini ozledik.
Ben bugun zayifladigimi hissettim neden gobek gitmis. Demek ki 58 benim ust kilo limitim olmali. 59 bile olmuyor.evet az kaldı 70 takılmaktan korkuyorum 70 te takılmıştı önce sonra üzerine tekrar kilo aldım veremeyınce bıkkınlık gelmişti
Napsam haftalık burç yorumu mu paylaşsam ya da börek tarifi mi yazsam
burç yorumu mümkünse canım börek istemiyoz yoksamm sen börek mi yiyonkızNapsam haftalık burç yorumu mu paylaşsam ya da börek tarifi mi yazsam
1 kılo bile farkediyo deseneBen bugun zayifladigimi hissettim neden gobek gitmis. Demek ki 58 benim ust kilo limitim olmali. 59 bile olmuyor.
Ne istiyorsan onu paylas canim. Sahne senin.
Arkada goturuyor .burç yorumu mümkünse canım börek istemiyoz yoksamm sen börek mi yiyonkız
Farkediyormus.1 kılo bile farkediyo desene
Yok ya kim uğraşcak börekleburç yorumu mümkünse canım börek istemiyoz yoksamm sen börek mi yiyonkız
Facebookta mi tanismislar.