ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kızlar ben gidenin iyi olacağına inanmayanlardanım. Yani hayır vardır bu işte derim.
7 de neyse 70de odur diye boşuna demiyorlar huyların bastırılması yok olduğu anlamına gelmez.
Hakkınızda hayırlısı oymuş demek ki sindy ayrılmasa öküzle ömür geçirecekti. Ben böyleyim deyip devam edecekti psikopatlığa. Tulip ayrılmasa bu beni böylede kabul etti deyip devam edecekti sorumsuz davranmaya. Romantik ilgili olması bir yere kadar götürür hayatı ilişkiyi...

Sonra sorumluluk aramaya başlıyorsun...Çocuklar oluyor destek istiyorsun sırtını dayayabileceğin bir dağın olsun istiyorsun.

Aile tamam destek ama eşin desteği başka... eğer sorumsuz bi insan varsa hayatında iki kat daha yorucu oluyor herşey. Yani 2 kişilik ilişkiyi evliliği tek başına omuzluyorsun.

Adam da ben romantik ve ilgiliyim diye dolansın. Senin için sorumluluk alıyor mu ben ona bakarım gerisi hikaye... Sorumluluğu kabullenecek kadar seviyorsa zaten o adam tamamdır :super:

@tulipa M e g g M e g g kendi kocamı da çekiştireyim mi bir alesi var düşman başına onun dışında azıcık kıskançlığı batıyor bana başkada şimdilik bişey yok :))

Bende kötünün iyi olacağına inanmyorum
Bi gün cicim ayları geçtğinde çıkacak içindki canavar çünkü:)
Oo kv olayı anlat dinlerim:-)
Kıskançlık aşırı değilse normal o ya:)
Kv olayı evlilikten soğutur valla he:/

16.07 18
Sabah
Salata
50 gr lor
Öğlen 3 erik
Yeşil çay
Akşam
1 tabak yağsız kıymalı yogurtluu kabak
Salata
Az evvel sinema filmi izlerken çocukların mısırından bikaçtane tırtıkladım
Spor
1 saat eliptik
Su 3 litre Muttapa7555 Muttapa7555

Bende kötünün iyi olacağına inanmyorum
Bi gün cicim ayları geçtğinde çıkacak içindki canavar çünkü:)
Oo kv olayı anlat dinlerim:-)
Kıskançlık aşırı değilse normal o ya:)
Kv olayı evlilikten soğutur valla he:/
Ahaha hiç bir şeye karışmıyorum diye dolanıp.... yatak odamda yatağımın nerde duracağına odaya hangi halıyı sermem gerektiğine koltuklarımı yerleştirme şeklime giydiğime yediğime bile karışmak isteyen bi tip soğuttu mu evet ama kocamı çok seviyorum henüz o kısmı çözebilmiş değilim ha bu arada kv kişisinin kocası yani kp ondan da beter gerisini var sen düşün...

Ya kıskançlığı fazla değil ama bazen saçma oluyor. Mesela düğün dışında etek giymem yasak saçlarımı açmam yasak yani toplu durur hep

Ahaha hiç bir şeye karışmıyorum diye dolanıp.... yatak odamda yatağımın nerde duracağına odaya hangi halıyı sermem gerektiğine koltuklarımı yerleştirme şeklime giydiğime yediğime bile karışmak isteyen bi tip soğuttu mu evet ama kocamı çok seviyorum henüz o kısmı çözebilmiş değilim ha bu arada kv kişisinin kocası yani kp ondan da beter gerisini var sen düşün...

Ya kıskançlığı fazla değil ama bazen saçma oluyor. Mesela düğün dışında etek giymem yasak saçlarımı açmam yasak yani toplu durur hep
Allah kolaylık versin kuzum yaa:oops:

Merhaba canlaaar misafirimiz var.
Menüm
09.00
1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, salatalık ,1 tutam yeşillik ,2 yk yoğurt, 1 dl tb ekmek
14.00
Kabaklı fındıklı yoğurt
16.00
1 gün kurusu, 1 yeşil elma
20.00
1 yt patlıcan yemeği, 1 kase çorba, 1 parça haşlanmış tavuk döş, 1 yt salata, yarım dl tb ekmek
Su 2,5 lt
Spor 1,5 saat

X