- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Ben bi kitaba bağlı değilim bağlı olanlar düşünsün.:))Bir kitaba mı kaldım diyosuun
Sen ne yaptın?
Hastaneden döndün mü?
Vestibular migren benimki. Hareket cekti bana :) pardon yapmam gereken hareketleri düzenledi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi kitaba bağlı değilim bağlı olanlar düşünsün.:))Bir kitaba mı kaldım diyosuun
Sen ne yaptın?
Hastaneden döndün mü?
Hareket çekti bana deyinceBen bi kitaba bağlı değilim bağlı olanlar düşünsün.:))
Vestibular migren benimki. Hareket cekti bana :) pardon yapmam gereken hareketleri düzenledi:)
Güzel olmus ben de yaptırdım altın sarısı rengi ama çabuk uzuyorlar.Eki Görüntüle 2169318 Nihayet ojelerimide sürdüm
Nasıllaaarrrr
Yok artık yaa siz napıyosunuz böyle
Diyet yapıyoruz şekerimYok artık yaa siz napıyosunuz böyle
Ama bende yapıyorumGüzel olmus ben de yaptırdım altın sarısı rengi ama çabuk uzuyorlar.
Liposuction :))
Sana ne öneriyorsam onu yapiyoruz:)
Fatmadan beklenmeyecek hareketler bunlar:) İyi yaptın zayıfladın da süper durur.Çocuklarımı birde sizi düşünüp yapmadım şeytana uymadım...
Hayat utansın.... kendime +18 çamaşır aldım eve gidiyorum hahaha moral olsun :)))
Sen ne anladın :)Hareket çekti bana deyince
Biraz fesat gözüktüğümün farkındayım ama kilo vermek verebilmek çok güzel sizin adınıza seviniyorum gerçektenDiyet yapıyoruz şekerim
Senin bu hafta reglden dolayı gitmedi yaa yoksa düzene girer merak etme
Bak ben kaç haftadır 73-74 arası sürünüyorum
Ivettt aç yatıyoruzzz. Profiterollerden lahanalara düştüm :)Diyet yapıyoruz şekerim
Senin bu hafta reglden dolayı gitmedi yaa yoksa düzene girer merak etme
Bak ben kaç haftadır 73-74 arası sürünüyorum
Biraz mi Ahaha. Az kilo veren olur nerde benim kupalarım :)Biraz fesat gözüktüğümün farkındayım ama kilo vermek verebilmek çok güzel sizin adınıza seviniyorum gerçekten
Biraz mi Ahaha. Az kilo veren olur nerde benim kupalarım :)
Kefiri içtikten sonra ara ver pg. Bir iki saat uygundur.Bir bardak kefir veee bitki çayım art arda gelsin liffenn sonrada çorba içiciyiimm............ bi ara
Ne bilim kilo alan olur diye tamamlayacaktin:))
Öyle düşünüyorum canım bende saolKefiri içtikten sonra ara ver pg. Bir iki saat uygundur.
Merhaba kızlar neşideyle başladım güne.Simdi diş hekiminde bekliyorum.Aksattigim şeyleri ilerletin biraz.Bugun son izin günüm.Cok güzel dinlendim 5+3 =8 gün oldu biraz daha olsa güzel olurdu
Yok canııım ne fesatlığıBiraz fesat gözüktüğümün farkındayım ama kilo vermek verebilmek çok güzel sizin adınıza seviniyorum gerçekten
Rekabet iyidir insani kamcilar , dozunda oldugu surece. Dozunu asinca artik o bencillige giriyor . Papatya nin onun sormasi cok sekerdi ve dozunda.Yok canııım ne fesatlığı
Şurda takıliyoruz birbirimize eğleniyoruz vakit geçiyor hem de diyet devam ediyor.
Birimiz kilo verince hep birlikte mutlu oluyoruz zaten..
Ne güzel bir grubuz öylee
BENCedeeeYok canııım ne fesatlığı
Şurda takıliyoruz birbirimize eğleniyoruz vakit geçiyor hem de diyet devam ediyor.
Birimiz kilo verince hep birlikte mutlu oluyoruz zaten..
Ne güzel bir grubuz öylee