- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Yoğurtlu kıtmızı biberli semizotu süper benceKızlaaar spordan yeni geldim öğlen pratik ne yiyebilirim önerisi olan var mı yumurta mı pişirsem ne yapsam açım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurtlu kıtmızı biberli semizotu süper benceKızlaaar spordan yeni geldim öğlen pratik ne yiyebilirim önerisi olan var mı yumurta mı pişirsem ne yapsam açım
Ben patates salatasi yiyorum kabakla birlikte.Kızlaaar spordan yeni geldim öğlen pratik ne yiyebilirim önerisi olan var mı yumurta mı pişirsem ne yapsam açım
A AklinYolu1 bugün kendime karahindiba alıcam birazda onu denicem
Bize niye sordun o zaman.Fatmacığımın kabaklı yoğurdunu yaptım içine çiğ fındık kattım güzel oldu şimdi yiyorum
Başkan yaa .Bize niye sordun o zaman.
Yok be afiyet olsun. Guzel secim.Başkan yaa .
Evde semizotu yok napayımm .Kabak vardı onu yaptım sizin fikirleri de yaparım ayıp ettin .
BakarımOnun yerine bulabiliyorsan lahana al , acaip odem atiyor pg.
bende kabak yaptım 70 gr kıyma ile soteledim bol yogurtla yedimFatmacığımın kabaklı yoğurdunu yaptım içine çiğ fındık kattım güzel oldu şimdi yiyorum
lahanayı haşlıyomusun yoksa çiğdenmi tüketiyosun kaptanOnun yerine bulabiliyorsan lahana al , acaip odem atiyor pg.
Kolay gelsinKızlar ben akşam geleceğin menüleri 21 e kadar yazarsanız sevinirim.
Yarın halıları yıkamaya vereceğim onları hazırlamam lazım hadi görüşürüz
Hasladim ebrar , hasladigim suyu ayirip ictim. Yapraklari da salata gibi tuketiyorum.lahanayı haşlıyomusun yoksa çiğdenmi tüketiyosun kaptan
dondurucuya haşlayıp koymuştum
denemekte fayda var benim koca göbeğimi eritir belki
Lahana çayı özellikle son günlerde ünlüler tarafından çok ön plana çıkarılan, kısa sürede yağ yakmak için kullanılan bir zayıflama çayıdır. En önemli özelliği tabi diyetsiz kilo verdirme özelliği, bunun yanında bitkisel olmasıdır. Dışarıdan alıp kullanılan, kimyasal içeren ya da organik olmayan zayıflama ürünleri bir süre sonra sizlere kilolarınızı geri aldırabileceğinden önerilmemektedir.
Göbek eriten çay için tarifimize gelelim. Öncelikle aşağıdaki malzemelere ihtiyacınız var.
5-6 adet lahana yaprağı
Yarım demet ıspanak
Yarım demet maydanoz
İki adet taze limon
Ve gerektiği kadar su
Yaklaşık 6 bardak soğuk suyu bir tencereye dolduruyoruz, içine lahana yapraklarını üçe dörde bölüp atıyoruz. Su kaynamaya başladıktan bir süre sonra lahanaların hafif hafif büzüştüğünü göreceksiniz. Büzüşmeyi görünce iyice yıkanmış, mikroplarından arındırılmış ıspanak ve maydanozu suyun içine atıyoruz. Maydanoz ve ıspanak ikisi de yıkanması zor bitkilerdir. Bu yüzden önce yıkayıp sonra en az yirmi dakika içine 3-4 damla sirke koyulmuş suyun içinde bekletirseniz temizlendiğinden emin olabilirsiniz. Diğer sebzeler için de aynısını yapabilirsiniz. Hepsini birden renklerini bırakana kadar kaynatıyoruz, aynı yemek yapar gibi. Olduğundan emin olduktan sonra soğumasını bekliyoruz ve soğuduğundan emin olduktan sonra süzüp bir kaba alıyoruz. Süzme işleminin iki adet limonu karışımın içine sıkıyoruz. Artık çayımızı küçük kaplara bölebilirsiniz, bu sayede sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz.
Göbek eriten lahana çayı günde en az iki kere, sabah kalkınca ve akşam yatmadan, içilmelidir. İsterseniz bu sayıyı artırabilirsiniz tabi. Son olarak da bir şey daha söyleyeyim, bu oranların pek dışına çıkmayın. Üşenmeyin ve en az üç günde bir tekrar karışımı yapın, taze olarak içilmesi önemlidir.
KAYNAK:https://www.kadinderki.com/
Bende yapcemdenemekte fayda var benim koca göbeğimi eritir belki
Yapinnn beaaa. Pazara zayiflayip gelin kizlar.Bende yapcem
yarın pazarım var 1 lahana da ben alayım bariHasladim ebrar , hasladigim suyu ayirip ictim. Yapraklari da salata gibi tuketiyorum.