- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.601
Ben 24 yaşındayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 24 yaşındayım :)
Bence bizim grup ceviz eklesin diyetine all star ceviz grubuBen 24 yaşındayım :)
Kahvaltiyi gec yapman ve iki ogun yemen gerekiyor. Tipik Karatay ve If (aralikli oruc) tarzi. Sanilanin aksine ara ogunler bize zararli. Tatli yerine kuruyemisler faydali. Kalorisi cok gibi gorunse de beni iki kere tatli krizinden kurtaran sam fistigi oldu. Badem , ceviz de iyidir.Bunlarınkiyle hepsi ben de var. Napmam gerekiyor acaba
ayy ne ıyı yaptın valla
azcık hakaret bıraz rencıde beklıyorum
sen tombıste guzelsın her halınle guzelsın aman gencsın guzelsın can bogazdan gelır dısında herseyı soyleyebılırsınız
bu ne kız yasına yakısıyor mu hale bak dıyebılırsınız
gıdı mı o gıdı amaann 3 kg pırzola sandım megerse gıdıymıs dıyebılırsınız
ıstahımı kesecek herseye hazırım
bu arada carsıya cıktıgımda ılk ıs bır tartı almak olacak
Bence bizim grup ceviz eklesin diyetine all star ceviz grubu
A AklinYolu1 tavsiyeni dikkate alacağım. Az yemem ve aralıklı yemem lazım da çok sık acıkıyorum. Neyse tutayım kendimi. Gözüm dönüyor ya. Bugün sadece yoğurt ve mercimek çorbası olacak menüde
Günaydin canlar...olabilir bence...hatta all starFISTIK grubu bile olabilir...çekici olur di miBence bizim grup ceviz eklesin diyetine all star ceviz grubu
Kulak deligine mikolay gelsin tatlım..Günaydın kızlar bugün ağır toplar misafirliğe gelecek ben bayram temizliğine başlamalıyım. Ellerinden gelse kulak deliğime bakacakkar temiz mi diye. Sonra da ikram telaşı yatmadan bi uğrarım size ölmezsem tabi
Az ve sık yiyerek 37 kg verdim ama fark ettim ki bir şeyler atıştırmadan duramıyorum ve bu günlük hayatımı etkiliyor. Sürekli aklımda bir sonraki ara öğünde ne yiyeceğim olurdu ve bütün gün yemek düşünmek doğru bir psikoloji değil. 1 haftadır 2 veya tek öğün besleniyorum baktım ki sık sık acıkmıyorum demek ki vücut buna da alışıyor. Bence 2 öğün beslenmeyi denemelisin arkadaşların dediği gibi. Kahvaltı 12de akşam yemeği 5de gibiA AklinYolu1 tavsiyeni dikkate alacağım. Az yemem ve aralıklı yemem lazım da çok sık acıkıyorum. Neyse tutayım kendimi. Gözüm dönüyor ya. Bugün sadece yoğurt ve mercimek çorbası olacak menüde
A AklinYolu1 ben 27yim evet, beni tutturdun:))
Ya bugunku menumu yazmiyim diyodum ama yaziyim da utaniyim bari B bilinmeyenkullanici
Sabah: 2 yumurtadan ispanakli peynirli omlet, 2 kasik sekersiz ev yapimi musli, 2 kk peynir, yarim bardak sut
Aksam: 3 parca mangal sucuk, 2 domates, 1 biber, 1 dusuk karbonhidratli lavas, 2 kasik humus, 1 misir, 2 bira
Toplam: 2200 kalori - sucuk ve bira beni bitirdi
Ama bunu telafi icin yaklasik 2.5 saat yurudum. Fitbitimin iddiasina gore 2700 civari kalori yakmisim. roxen2303 kurtarir miyim?
Eki Görüntüle 2118846
bugünü hafif ve bol su içerek geçirirsen harika olur , sucuk değilde bira şişirmiştir seni şimdiYa bugunku menumu yazmiyim diyodum ama yaziyim da utaniyim bari B bilinmeyenkullanici
Sabah: 2 yumurtadan ispanakli peynirli omlet, 2 kasik sekersiz ev yapimi musli, 2 kk peynir, yarim bardak sut
Aksam: 3 parca mangal sucuk, 2 domates, 1 biber, 1 dusuk karbonhidratli lavas, 2 kasik humus, 1 misir, 2 bira
Ama bunu telafi icin yaklasik 2.5 saat yurudum. Fitbitimin iddiasina gore 2700 civari kalori yakmisim. roxen2303 kurtarir miyim?
Eki Görüntüle 2118846
Evet ya yarin az yicem soz daga gittim dag havasi carpti, evde elektrikler kesildi ondan cok yedim ortmenim:))bugünü hafif ve bol su içerek geçirirsen harika olur , sucuk değilde bira şişirmiştir seni şimdi
böyle yediğimizde aşırı pişmanlık duyunca strese giriyor insan bu da kilo vermeyi direkt olarak etkiliyor tamam yedin sporunu yaptın sorun yok ben böyle düşünüyorum yani
kaç km hızla yürüdün ,bayaca kalori yakmışsın gibi gösteriyorEvet ya yarin az yicem soz daga gittim dag havasi carpti, evde elektrikler kesildi ondan cok yedim ortmenim:))
Yarin detox metox bisey yapiyim bari...
Ya bugunku menumu yazmiyim diyodum ama yaziyim da utaniyim bari B bilinmeyenkullanici
Eki Görüntüle 2118846