- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.281
evet ya şimdide aç kalmışsın cnmSen de cok iciyorsun yahu.
Ondan once hep latte mocha vardi.
Chicory root u denedin mi kahve yerine.
ben bu gün başladım fatmacıgım.bakalım 1 haftada ne olacakA AklinYolu1 senin şu aralıklı oruç olayını araştırdım. Ne uediğinin değil ne zaman uediğinin önemi var. Karatay yiyecekleriyle bu sisgem uygulanabilir 1
taşla 2 kuş vurmuş oluruz... Aklıma yattı akşam 19.30 da yemeyi kestim yatın 12 de hurma yoğurt yiyecem. Bi kaçgün böyle sonra karatay beslenme ile aralıklı oruç sistemine geçicem
okurken bile kalorı harcadımbacak
squat
makineyle ön bacak
makineyle arka bacak
leg press
deatlift
komando
kol-omuz-göğüs
lat triceps
tek dam. triceps
halat triceps
makine önde press
barbell crul
hammer crul
scoot crul
lat rowning
lat enseye çekiş
lat göğüse çekiş
karın
makine abdominal
çakı
sırrtan mekik
mekik
plank
bu şekilde benim programım
ne demek , program değiştikçe sana da güncelleme yaparım :) bugün yoga kaldı benim içime doğmuş olacak ki dün 2 videoyu arka arkaya yapmıştım
bu ağırlık kısmı bide bunun önce ısınma sonra soğuma kısmı var 35 dk sürüyorevet ya şimdide aç kalmışsın cnm
ben bu gün başladım fatmacıgım.bakalım 1 haftada ne olacak
okurken bile kalorı harcadım
Bravo sana ben spor özurlu bırı olarak hayatta yapamam bu kadar spor
Senin derdinin cozumu var en azindan, bizimki aksamlari brownileri fln goturuo yanimda:)
evet ya şimdide aç kalmışsın cnm
ben bu gün başladım fatmacıgım.bakalım 1 haftada ne olacak
okurken bile kalorı harcadım
Bravo sana ben spor özurlu bırı olarak hayatta yapamam bu kadar spor
O kadar spor yapsam varya taş olurum da nerdeeebu ağırlık kısmı bide bunun önce ısınma sonra soğuma kısmı var 35 dk sürüyor
yok yok o değil matcha çayıEskiden tatlilar bu kadar bagimlilik yapmazdi. Iclerine konulan maddelerden suphe ediyorum. Misir surubu, cin surubu diye geciyor. Seker bagimliligi yazisini okuduysaniz eger eroinle ayni gorevi gordugu soylenebilir.
Acken ben ben degilim ac bir Snickers.
Sodali ayran iciyorum ac yatacak degilim.
Chicory mi kahve canim o.
O kadar spor yapsam varya taş olurum da nerdeee
Kıskandım seni
yok yok o değil matcha çayı
Yesil cay tozu bi nevi. Cok antioksidanmis diyolar. Tadini da seviorum ben ama sutle daha guzel, daha yumusak oluyo sankiyok yok o değil matcha çayı
Ben spor yapiyorum yapiyorum, gene tas olamiyorumO kadar spor yapsam varya taş olurum da nerdeee
Kıskandım seni
Yesil cay tozu bi nevi. Cok antioksidanmis diyolar. Tadini da seviorum ben ama sutle daha guzel, daha yumusak oluyo sanki
vallahide olmuyor billahide olmuyor sporsuz.. bende bu kilo verme sürecinden geçtim max 86-87 kiloyu gördüm 1 yıldan fazladır koruyorum kilomu spora düşkünlüğüm hep vardı zaten , şimdi vücut olarak ulaşmak istediğim hedef var ve oda 2-3 ayda olacak bir şey değil ...bakalım salonlarda paralıyorum kendimiO kadar spor yapsam varya taş olurum da nerdeee
Kıskandım seni
Sizin vücut alışmış demekki. Benım garıban totom 30 dk yürüyüşle dünya rekoru kırmış havasına gırıyorBen spor yapiyorum yapiyorum, gene tas olamiyorum
Sagdaki ben soldaki roxen .Sizin vücut alışmış demekki. Benım garıban totom 30 dk yürüyüşle dünya rekoru kırmış havasına gırıyor
kahkaha attımSizin vücut alışmış demekki. Benım garıban totom 30 dk yürüyüşle dünya rekoru kırmış havasına gırıyor
ikimizide abarttın patron
Ah keşke bendede olsa o düşkünlük.vallahide olmuyor billahide olmuyor sporsuz.. bende bu kilo verme sürecinden geçtim max 86-87 kiloyu gördüm 1 yıldan fazladır koruyorum kilomu spora düşkünlüğüm hep vardı zaten , şimdi vücut olarak ulaşmak istediğim hedef var ve oda 2-3 ayda olacak bir şey değil ...bakalım salonlarda paralıyorum kendimi