- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.001
Yapabilir misin benim için acaba ekstra yük olmasın sana sen ve zin dışında yapanda yok sanırımMuttapa7555 hala hastaligin devam ediyorsa ben ilgileneyim sporla bu hafta.
Carsamba gunu : 1 saat yoga 1 yildiz
Sali gunu : 1 saat zumba 2 yildiz.
Toplam 3 yildiz.
Yarın tartıya çıkabilirim diye düşünüyorum... sanki ben uyurken kemiklerimi kırmış bu nedir yahu çok şükür biraz toparladım...inşallah bugün daha iyisindir canımm
Cok basit bir liste olacak o zaman.Yapabilir misin benim için acaba ekstra yük olmasın sana sen ve zin dışında yapanda yok sanırım
hemen yazıyorum. atmasın kimse tartı fotosu öğleye kadar herkes yazsın tahminleri hadi hadi hadiiiiA AklinYolu1 61,00
@_SinsireLLa_ 60,1
makaron 76,00
Muttapa7555 65,3
tulipa 663,2
N nscckts 85,9
Hannaz 56,3
TopraKahveBob 71,6
zinnia 55,5
tulipa nın rakamı ne anlamadımA AklinYolu1 61,00
@_SinsireLLa_ 60,1
makaron 76,00
Muttapa7555 65,3
tulipa 663,2
N nscckts 85,9
Hannaz 56,3
TopraKahveBob 71,6
zinnia 55,5
Bu hafta ben de katilmadim ve kilo aldim.@_SinsireLLa_ ,krizantem3 , Muttapa7555 , tulipa , Hannaz , TopraKahveBob arkadaşlar siz neden tahminlerde bulunmadınız? İçinizde yazan varsa ben görmedim. Tartı fotoları gelmeden acil tahmin bekliyorum. Ben de dahil bu hafta katılımımız berbat. Hiç beğenmedim
Ben kilo verdim ama yazmaya fırsat bulamadım hiç. Bir iki kişi forumdan kopunca hep beraber motivasyonu yitiriyoruz galiba.Bu hafta ben de katilmadim ve kilo aldim.
Ara vermeye ihtiyacim vardi benim verdim de . Bundan sonra gelsin detox icecekleri.
Benim motivasyonun dusme nedeni, gercekten ugrastigim halde son ki hafta 200 gram 400 gram verdim. O yuzden saldim bu hafta kendimi dinledim biraz.Ben kilo verdim ama yazmaya fırsat bulamadım hiç. Bir iki kişi forumdan kopunca hep beraber motivasyonu yitiriyoruz galiba.
Kilo verememek insanın motivasyonunu düşürüyor gerçekten. Ben de kaç aydır 4 kg verebildim bıktım yaniBenim motivasyonun dusme nedeni, gercekten ugrastigim halde son ki hafta 200 gram 400 gram verdim. O yuzden saldim bu hafta kendimi dinledim biraz.
Grup olarak katilma oranimiz az, bu hafta herkesi tek ayak uzerinde durduracagim.
Rafting di degil mi? Sen yaptiklarini tam olarak yaz, bir hesaplama yontemi buluruz.Ben bu hafta 2 gün 1er saat yürüdüm. 1 gün de 3 saatlik kürek çektim. Değişik adrenalin sporları yaptım ama puan değerlemesi nasıl yaparız bilmiyorum. A AklinYolu1
evet rafting. Yay gibi bişeyle kendimi gerdirip sapan gibi fırlattırdımRafting di degil mi? Sen yaptiklarini tam olarak yaz, bir hesaplama yontemi buluruz.
Eslestirme yapiyorum bu hafta. Herkes arkadasinin yazdigindan, bildirim yaptigindan spor yaptigindan emin olsun.Kilo verememek insanın motivasyonunu düşürüyor gerçekten. Ben de kaç aydır 4 kg verebildim bıktım yaniBu hafta gerçekten herkes çaptan düşmüş.