- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.021
evet rafting. Yay gibi bişeyle kendimi gerdirip sapan gibi fırlattırdımSonra belimden zincirle bağlatıp nehirin üzerinde kaydım. Voleybol oynadım. Odun toplayıp, ateş yakmak da sayılır mı Pazar ve Pazartesi hiç oturmadım nerdeyse. Sürekli aktiftim.
Ay çayı ağzımdan püskürttümEslestirme yapiyorum bu hafta. Herkes arkadasinin yazdigindan, bildirim yaptigindan spor yaptigindan emin olsun.
M e g g _Makaron_ SiM grubu
krizantem3 @fatma7454 KriF Grubu
tulipa N nscckts TuNis Grubu
Hannaz TopraKahveBob HaT grubu
zinnia A AklinYolu1 ZinA grubu yok bu olmadi. ZaK Grubu.
zumbayı ben de çok seviyorum, çok keyifli. Ay sen ordan en iyisi 3 saat rafting, 1 saat voleybol, 3 saat de tempolu yürüyüş hesapla. Yoksa çok karışacakOhh ne guzel ,ben de zumba yaptim dun. Yaptigim jillianlar ise yaradi. Yoksa dayanamazdim. Surelerini de toplu olarak yaz mac.
benim sporlarım geçen haftakiyle aynı
Ay çayı ağzımdan püskürttüm
zumbayı ben de çok seviyorum, çok keyifli. Ay sen ordan en iyisi 3 saat rafting, 1 saat voleybol, 3 saat de tempolu yürüyüş hesapla. Yoksa çok karışacak
Her hafta ayri ayri yaziyoruz krizantem. Bu haftaki sistem farkli biraz.Fatma da bu hafta hasta biliyorsun.O yuzden ben ilgileniyorum.
SanaM e g g denk geldi isin zor mac.
Sen oradan en iyisi ortaya karisik yap. Bi de sonuna piyaz yaz.
Cevap veriyorum, tamamen tembellik.Nerde bu kızlar Lucy? Harbiden merak etmeye başladım. Hiç böyle yapmazlardı. Başlarına bir şey mi geldi acaba diycem ama topluca gelmedi ya? Nerdesiniz ulllaayyynnnnnn???????????
Şu an günahımı aldın.aaaa sinsiM e g g 'ya da bakın. Burda ama yazmıyor
Yanlis gormussun onun kilosu 70 lerde sindy . Senin icin 50 olsun .
Ikiniz iyi anlasin, bu haftaki diyet kardesin o.Şu an günahımı aldın.
Onu almışken fazlalıklarımı da al
Bekliyorum
Ahahaha ben makaronun listesinden alıntı yapıp düzenledim tahminlerimiYanlis gormussun onun kilosu 70 lerde sindy . Senin icin 50 olsun .
Ikiniz iyi anlasin, bu haftaki diyet kardesin o.
Ciddi mi onu kacirmisim. O da duzeltsinAhahaha ben makaronun listesinden alıntı yapıp düzenledim tahminlerimi
Oda 55 yazmış
Ondan şeyoldu
Düzelttim şimdi 70lere çektim
Olmaz canısı, üç beş bir şeyler verdim keyfim yerinde. AlamamŞu an günahımı aldın.
Onu almışken fazlalıklarımı da al
Bekliyorum
anaaaaaaaaa yanlış mı yazmışım? kopyacılığın sonu işte seni de beraber götürecektim.Ahahaha ben makaronun listesinden alıntı yapıp düzenledim tahminlerimi
Oda 55 yazmış
Ondan şeyoldu
Düzelttim şimdi 70lere çektim
100 gram zorla veriyoruz , 1 kilo hemen aliyoruz. Baksam bu hafta yedigim seylerde is yok. Ne pizza yedim, ne karidesli pilav.Olmaz canısı, üç beş bir şeyler verdim keyfim yerinde. Alamam