- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.981
,Bsni az tahmin etmissin bence. Istahim fena.
Gecmis olsun canim
yapma ya oy oy oy afıyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,Bsni az tahmin etmissin bence. Istahim fena.
Gecmis olsun canim
cok gecmıs olsun canım ya nasıl bır ay bu ay herkes hastaBenden bu hafta tahmin yok kızlar daha iyiyim ama tam toparlayamadım. Büyük ihtimallede +çıkarım
Beni yazmamissin. Otur sifir.Kopya cektim
Israrla menumu yazarim diyorsun.22.04.2018 pazar menüm
10.00 1 tereyağlı yumurta+6 zyetin+2 dilim peynir+1 dilim kızarmış ekmek+domate salatalık
15.30 1 lahmacun+1 bardak ayran
18.30 10 badem+5 kuruüzüm
19.00 1 şekersiz kahve+1 mini lokum
23. 00 4 yk yoğurt+1 t.k zerdeçal+1 ç.k zencefil+1/2 limon suyu karıştırıp gece yatmadan yedim
su 3,5 lt
23.04.2018 pzt menüm
08.30 1 yumurta+5 zyetin+2 dilim peynir+1 dilim kızarmış ekmek
13.00 4 yk sebzeli tavuk yemeği+1 bardak ayran+ 2 yk kurufasulye
19.00 1 dilim ekmek+1 yk lor peyniri
23.00 3 yk yoğurt+zerdeçal+zencefil+limon suyu+tarçın karıştırılıp yenecek
su 3 lt
Impossible.
Arkadaslarini arti yap mesela ben. Kendini tahmin etme zaten.Benden bu hafta tahmin yok kızlar daha iyiyim ama tam toparlayamadım. Büyük ihtimallede +çıkarım
çok iyi kuzumkızlar doktor yag oranıma baktı
% 38 cıktı
ben anlamam bu ıslerden
bana sadece cok cıddı anlamda yagdan kılo vermıssın tebrık ederım dedı
bu cok ıyı yagdan gıtmıs hali yanı
inşallah bugün daha iyisindir canımmBenden bu hafta tahmin yok kızlar daha iyiyim ama tam toparlayamadım. Büyük ihtimallede +çıkarım
Yine kaç gündür sofra donatiyorum canım bile istemiyor yaptiklarimi yemiyorum sadece salata ızgara et sebze falan :)çok iyi kuzum
aynı şekilde devam et
mayıs haziran temmuzzzzz
Aynen farkettim:)Lucky 60.8Beni yazmamissin. Otur sifir.
Israrla menumu yazarim diyorsun.
Impossible.
Arkadaslarini arti yap mesela ben. Kendini tahmin etme zaten.
Nerde baktirdin nisa diyet uzmanında mi?Ben neyden verdim acaba.Of su göbek duruyor.kızlar doktor yag oranıma baktı
% 38 cıktı
ben anlamam bu ıslerden
bana sadece cok cıddı anlamda yagdan kılo vermıssın tebrık ederım dedı
bu cok ıyı yagdan gıtmıs hali yanı
Adet günü ödemini atman zor kuzumm.Yine kaç gündür sofra donatiyorum canım bile istemiyor yaptiklarimi yemiyorum sadece salata ızgara et sebze falan :)
Ama bugün adet oldum malesef ve tartı günü yine ödemli cikicam
Bol su içiyorum ama bu şişkinliğe çözüm olmuyor napsam ki
geçmiş olsun canımBu hafta cok kotu geçti. O takılan tupler reflymu, Reflu insülin direncini arttırdı bende. Arti migren. O yüzden bi hafta ara verdim.cok fazla yediğimi söyleyemem ama dengesiz yedim. Mentalist bitti castle a başladım.su an da zumbadan ciktim. Eğlenceliymiş kizlar.
Sağol zeynos. 59 a inememek beni uzdu ama bu hafta inşallah tamamiyla baslarim. Değişik latteler denedim bugün turmeric latte, roibos latte , toffee latte:)geçmiş olsun canım
selam :)Nerde baktirdin nisa diyet uzmanında mi?Ben neyden verdim acaba.Of su göbek duruyor.