- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.581
bende gençken yapardım böyle
Okadar yoruldum ki gece ateşim çıktı
Bugünde gözlerimden ateş çıkıyor gibi çok kötüyüm çok
yanüüüü 5 yıl önce falan
ama ağrı kesici yutardım hemen iş bitince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gençken yapardım böyle
Canım o kadar eziyet edilir mi kendine eşin halletsin halıları...Havlularimda yola çıktı geliyor Muttapa7555 :) sabırsızlıkla bekliyorum
Bakana kaptandan yetki verilmedi ev işleri yok kesin emir3 yıldızlık iş yapmışsın kuzum
merdivenleri inip çıkmak eklenmeli yavvv
alooo sayın bakanımmmmmmmmm
Akşama yazarım canımKadinlar kulubu kabul etmiyor. Bi yerden yukluyorum o da siliniyor sonra. Bakalim.
Son hali bu . Sen bana aksam ya da yarin yildizlari gunesleri soylersin. Oyle listeye eklerim.
Karnim acikti ya.
All-Starlarimiz 11 Nisan - 18 Nisan 11 Nisan - 18 Nisan 18 Nisan - 25 Nisan 18 Nisan - 25 Nisan A AklinYolu1
[TR2][TD2] SPOR YARISMASI [/TD2][/TR2]
[TH]25 Nisan - 2 Mayis[/TH][TH]25 Nisan - 2 Mayis[/TH][TH]2 Mayis - 9 Mayis[/TH][TH]2 Mayis - 9 Mayis[/TH][TH]9 Mayis - 16 Mayis[/TH][TH]9 Mayis - 16 Mayis[/TH][TH]Toplam GUNES [/TH][TH]Toplam STAR[/TH]
[TD1]Yildiz [/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1] Yildiz [/TD1] [TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1][/TD1][TD1][/TD1] [TR]
[TD]@_SinsireLLa_ [/TD]
[TD1]Yildiz [/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1][/TD1][TD1][/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]@krizantem3 [/TD]
[TD1]Yildiz [/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1][/TD1][TD1][/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD] Muttapa7555 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@tulipa [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@_Makaron_ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] N nscckts [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@Hannaz [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]@TopraKahveBob [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] zinnia [/TD]
[/TR]
bu ev işi değilBakana kaptandan yetki verilmedi ev işleri yok kesin emir
Benimde içimden geliyor şöyle 2 yıldız patlatmak ama herkesin tamam demesi lazım haksızlık olmaması için sadece bu seferlik nisa yabu ev işi değil
deli işi gibi
topiğim var uğrayabilirsin satıyorum... profilimden girip bakabilirsinhavluları satıyon mu diye sorsam
yasak değildir değil mi böyle bir soru sitede
Bende demin aldım :) ciddi ciddi adım atamıyorumbende gençken yapardım böyle
yanüüüü 5 yıl önce falan
ama ağrı kesici yutardım hemen iş bitince
eğer işi bitridikten sonra alırsan ağrı vs olmuyor canım.Bende demin aldım :) ciddi ciddi adım atamıyorum
hiç canımın kıymetini bilmiyorumeğer işi bitridikten sonra alırsan ağrı vs olmuyor canım.
ciddi yomuşssun kendini
voltaren tarzı bir şeyler sürdür eşine sıcak tut kendini yoksa 3 4 gün çekersin ağrıyı
Az da yiyorsun tabi ondan da oluyor. Kupa alacagim diye aksam yemegini de es geciyorsun.
Telefon ozurluyum ben tabi ki hayir.bunu telefondan oluşturdum deme bana sakın
3 yıldızlık iş yapmışsın kuzum
merdivenleri inip çıkmak eklenmeli yavvv
alooo sayın bakanımmmmmmmmm
Bence hala olmamali , karisikliga sebep olacak diye dusunuyorum ama istiyorsaniz siz kararlastirin o zaman. Nisaya yildiz verilirse bundan sonra temizlik yapan herkese verilmeli .Bakana kaptandan yetki verilmedi ev işleri yok kesin emir
Bende o yüzden ev işleri yok diye düşünüyorum. Nisanın performansına yetişemesek de herkese temizlik yapınca vermek gerekir. Spor ekstra hareketliliktir.Az da yiyorsun tabi ondan da oluyor. Kupa alacagim diye aksam yemegini de es geciyorsun.
Ben artik gecmiycem uc ogun yiycem, nasil olsa bi farki yok.
Telefon ozurluyum ben tabi ki hayir.
Nerde bu devlettt.
Bence hala olmamali , karisikliga sebep olacak diye dusunuyorum ama istiyorsaniz siz kararlastirin o zaman. Nisaya yildiz verilirse bundan sonra temizlik yapan herkese verilmeli .
Benim biraz moralim bozuk o yuzden az giriyorum. Keske tek derdim kilo vermek olsaydi.
Ah canım ya dikkat et birkaç gün elden geldikçe dinlen varsa ağrı kremleriyle masaj yaptırhiç canımın kıymetini bilmiyorum
Çöp atmak için egildim dogrulamadim
Nen var kuzummmmAz da yiyorsun tabi ondan da oluyor. Kupa alacagim diye aksam yemegini de es geciyorsun.
Ben artik gecmiycem uc ogun yiycem, nasil olsa bi farki yok.
Telefon ozurluyum ben tabi ki hayir.
Nerde bu devlettt.
Bence hala olmamali , karisikliga sebep olacak diye dusunuyorum ama istiyorsaniz siz kararlastirin o zaman. Nisaya yildiz verilirse bundan sonra temizlik yapan herkese verilmeli .
Benim biraz moralim bozuk o yuzden az giriyorum. Keske tek derdim kilo vermek olsaydi.
Nisa nin temizlik performansina yetisemeyiz orasi kesin. Dedigim gibi karar sizin.Bende o yüzden ev işleri yok diye düşünüyorum. Nisanın performansına yetişemesek de herkese temizlik yapınca vermek gerekir. Spor ekstra hareketliliktir.
Nen var kuzummmm
bende bir milyon kafam özellikle giriyorum sizler iyi geliyorsunuzbana
Diğerleri nisa ya özel bi kerelik olsun derlerse olur... sonra ona verdin bana da yıldız demeyeceklerseNisa nin temizlik performansina yetisemeyiz orasi kesin. Dedigim gibi karar sizin.
Bazen buraya girip ben de kafa dagitiyorum ama bugun o gunlerden degil.
Duygusal aclikta diyet yapmak zor, bir kutu dondurmayi gommek isterdim simdi.Diğerleri nisa ya özel bi kerelik olsun derlerse olur... sonra ona verdin bana da yıldız demeyeceklerse
Burası kafa dağıtmak için bana çok iyi geliyor
Bence ihtiyacın olduğunu sana iyi geleceğini düşünüyorsan ye 1 kutu olmasın tabi de iyi hissettirsin azıcık.Duygusal aclikta diyet yapmak zor, bir kutu dondurmayi gommek isterdim simdi.