- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.541
E ben hergun yürürüm ozaman en fazla kupayla yıldız benim olacak nihagaga6 yıldızın var o yarım saat 1 yıldız kazandırdı sana ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ben hergun yürürüm ozaman en fazla kupayla yıldız benim olacak nihagaga6 yıldızın var o yarım saat 1 yıldız kazandırdı sana ne güzel
Kopana kadar devam diyorsun yaniOlsun parmağı kopmamış sonuçta
Kaptana bi sor bakim bakan da olsak kaptana bağlıyız
Yok.Aklinyolu1 şimdi sabah 8 den gece 1 e kadar hiç durmadan hareket eden biri için yıldız yok muuuu
Bende eskiden su icsem yarıyordu
Dün dayanamadım tartildim :)
Kendine ödül ver diye yazdım onu ben 59 yazaydım daha mı iyiydi
45dk yı tamamlaman gerek 15dk önceden artmıştı 30 dk da şimdi etti 1 yıldız yürümek en güzeliE ben hergun yürürüm ozaman en fazla kupayla yıldız benim olacak nihagaga
Hee nolacah kiKopana kadar devam diyorsun yani
Ayy biliyorsun kupa hirsimiTemizlik isine vermiyoruz cunku ben yapmiyorum ondan. Odulun mis gibi kokan ev.
Ondan degil de mecburi olarak yapiyorsun zaten yildiza gerek yok. Spora alistirmak lazim bizi.
Ben de 30 dk yurumusumdur dun ama kesik kesikti saymadim.
Yok.
Dayanamazsin bizim nisa. Ben de dayanamiyorum .
Sadece sen hakli cikasin diye kilo aldim. Arkadasin boylesi.
Bunun şerefine 2 kazan latte içilirSadece sen hakli cikasin diye kilo aldim. Arkadasin boylesi.
1. Madalyasını senden alalım o zamanAyy bi de gumus kili hamuru buldum. O da zevkli. Ne cok sey varmis.
Bunlari bitirirsem kendi dukkanim acarim ahaha.
Iyi bak onlara bi daha alamayacaksin cunku.
E günde 1 saat yürüyeyim ben45dk yı tamamlaman gerek 15dk önceden artmıştı 30 dk da şimdi etti 1 yıldız yürümek en güzeli
hadi hadi kıyamadım sende kalsınAl be al tüm yıldızlarımı toplasan 2 tane zaten bütün galaksiyi al hatta
Temizlikte master yapmissin zaten biliyorum senin temizlik huyunu. Bastan kotu basladin ama sonradan toparladin nisa.Ayy biliyorsun kupa hirsimi
Yıldızlara da göz dikmistim :)
Bunun şerefine 2 kazan latte içilir
Fatmacim hafta hafta mi birinci belirliyoruz , yoksa yarisma sonunda mi?ŞUAN 1. BELLİ SİZLERDEN bi atak gelmez VE
@_Makaron_ nun bildirimiyle değişmezse tabi hadi bakim
Bilmiyorum ki nasıl olsun yıldızları. Şöyle yapıyorum ben o zaman yıldızları belirliyorum artan güneşleri siliyorum. Yarışma sonunda birinciyi belirliyoruz tamam mıdırTemizlikte master yapmissin zaten biliyorum senin temizlik huyunu. Bastan kotu basladin ama sonradan toparladin nisa.
Latte yok latte yok. Attaaa gitti. Bugun bi tane ictim biraktim. Butun gun yogurt.
Fatmacim hafta hafta mi birinci belirliyoruz , yoksa yarisma sonunda mi?
Dönüşümlü yap 1 gün plates 1 gün zumba bence ikisi aynı gün zor gibiArkadaslar pilates carsamba gunu yapiyorum. Sali gunu de pilatese gitsem mi ki. Bir de zumbaya katilayim diyorum. Yalniz once pilates, sonra da zumba agir mi olur.
kas ağrısı tarif ediyorsunKız Fatma benim bu temizliklerde sayılıyor mu
Ctesi 1 pazar 3 saat yürüdüm ptesi sabah 8 den gece 1 e kadar sadece kahvaltı ve ayran içmek için oturmak dışında durmadan hareket etmiş oldum sayılmıyor mu :)
Beni de yol yoruyor. Bi kere gitmisken yapayim diyorum. Dusuneyim biraz.Dönüşümlü yap 1 gün plates 1 gün zumba bence ikisi aynı gün zor gibi
Bilmiyorum ki nasıl olsun yıldızları. Şöyle yapıyorum ben o zaman yıldızları belirliyorum artan güneşleri siliyorum. Yarışma sonunda birinciyi belirliyoruz tamam mıdır
All-Starlarimiz | 11 Nisan - 18 Nisan | 11 Nisan - 18 Nisan | 18 Nisan - 25 Nisan | 18 Nisan - 25 Nisan |
---|---|---|---|---|
A AklinYolu1 |
olmaz benceArkadaslar pilates carsamba gunu yapiyorum. Sali gunu de pilatese gitsem mi ki. Bir de zumbaya katilayim diyorum. Yalniz once pilates, sonra da zumba agir mi olur.
Yani şimdi 10 güneş 1 yıldız ya 23 güneşi var diyelim 2 yıldız 3 güneş şeklinde kalıyor mu güneşler sonraki haftaya devrediyor mu onu da halledersek çözdüm bu işiBeni de yol yoruyor. Bi kere gitmisken yapayim diyorum. Dusuneyim biraz.
Eki Görüntüle 2135555
[TH]25 Nisan - 2 Mayis[/TH][TH]25 Nisan - 2 Mayis[/TH][TH]2 Mayis - 9 Mayis[/TH][TH]2 Mayis - 9 Mayis[/TH][TH]9 Mayis - 16 Mayis[/TH][TH]9 Mayis - 16 Mayis[/TH][TH]Toplam GUNES [/TH][TH]Toplam STAR[/TH]
All-Starlarimiz 11 Nisan - 18 Nisan 11 Nisan - 18 Nisan 18 Nisan - 25 Nisan 18 Nisan - 25 Nisan A AklinYolu1
[TD1] Gunes [/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1] Yildiz [/TD1] [TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1][TD1]Gunes[/TD1][TD1]Yildiz[/TD1]
Tablo su , emojileri silmek zorunda kaldim cunku gorunmuyordu. Yarin duzenli ekleme yapacagim.
Her haftanin gunesleri yildizlari olsun. Sonunda toplayalim bence ama haftanin birincilerini de aciklarsin.
Sadece tam 1 gunes ve yildiz yapmayanlari silersin. 30 dk yuruyus, 15 squat gibi...