- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.881
Aynen
Adamlar diyor ki
Saçta postij memede silikon popo kaldıran külotbari bunu yapmasaydiniz bildiğin sahtekarlık diyor :)
Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar ve onuncu koyde ona ev acarlar. Onuncu ev burasi oluyor.Veee ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Diyorum
Erkekler artik isyan ediyor. Biz kiminle evlendik diye. Dusunsene her yere bir kamuflaj var. Ben erkek olsam hamamda baktiririm.
Hissettim demek kiKizzM e g g tam aklimdan gectin etiketleyecektim seni simdi. Iyi kadin nicki etiketlemeden gelendir.
Ohanzipopo kaldıran meme ekleyen var çamaşır biliyorsun
Budaaaa tam benim gibi Ronaldo bacaklılara
Eki Görüntüle 2136496
Ama erkeklere mustehak haaa. Beter olsunlar.
Onunda çözümü var
Kalıcı makyaj veee
Suda akmayan vücut fondoteni
Bacağa sprey gibi sıkılan mi dersin krem gibi sürülen mi anında taş gibi gösteriyor
Hissettim demek ki
Ohanzi
Ay çok iyi ama tırstım bi yandan da kan dolaşımı durur bu çorapta
Baska birşey yazsaydın bunu ben yazcaktimDogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar ve onuncu koyde ona ev acarlar. Onuncu ev burasi oluyor.
Tebrikler ALl star in tek menu bildireni olarak , menu isleri bakanligini kazandiniz. Burda mi yersiniz paket mi olsun.13.04.2018 cuma menüm
11.30 1 haşlanmış yumurta+1salatalık+1 kk peynir+4 zyetin+2 çeri domates+ maydanoz
15.30 2 yk yulaf+1 yk chia tohumu+ 6 yk yoğurt
17.00 5 çiğ badem+1 kayısı
19.00 1 dilim ekmek+ 1 parça peynir
su 3 küsür lt
spor 2 saat yürüyüş+koşma+ 130 plank+550 mekik
popo kaldıran meme ekleyen var çamaşır biliyorsun
Budaaaa tam benim gibi Ronaldo bacaklılara
Eki Görüntüle 2136496
Güzellik acılı yollar demektirHissettim demek ki
Ohanzi
Ay çok iyi ama tırstım bi yandan da kan dolaşımı durur bu çorapta
Baska birşey yazsaydın bunu ben yazcaktim
Eveeettt bugünkü bilgi daaarrrrcigimizin da sonuna geldik
En moda kapaklar en fit diyetler en azimli grup en sıcak sohbet en en en
Grup işte burda .kopun gelin kopun
Tebrikler ALl star in tek menu bildireni olarak , menu isleri bakanligini kazandiniz. Burda mi yersiniz paket mi olsun.
Hayaller hayatlar diyorumAma erkeklere mustehak haaa. Beter olsunlar.
Ben senin bu hafta 58 olacagini hissediyorum dogru mudur.
Tebrikler ALl star in tek menu bildireni olarak , menu isleri bakanligini kazandiniz. Burda mi yersiniz paket mi olsun.
AhahahGüzellik acılı yollar demektir
Ben olsam
Bu çorabı giy göğüs sisirt popo kaldir saç eklet diyene kadar bı tane monte ettirir direk erkek olurdum daha kolayonca eziyet hep kadına
Harbiden nasıl yaşıyorsun şu an
yavvv kendim için yazıyom ben onu
1 sene sonra falan topiğe girip ulannn bu kadar yiyiyp gram verememişim yuhh bana demek için felan haaa
ahhha haaa aynen yaaaaaaaGüzellik acılı yollar demektir
Ben olsam
Bu çorabı giy göğüs sisirt popo kaldir saç eklet diyene kadar bı tane monte ettirir direk erkek olurdum daha kolayonca eziyet hep kadına
Sen zaten bi sey yemiyorsun, sabah findik fistik aksam ya ayran ya da mantarli sote.Hakikaten he ne güzel tertipli durmuş bende saatlik yazcam
Hos günde 2 Ogün yiyorum sabah 9 akşam 5
Hayaller hayatlar diyorum
Mimkin deeeel
Biz bi sene beklemeden sana yuh deriz merak etme.
yavvv kendim için yazıyom ben onu
1 sene sonra falan topiğe girip ulannn bu kadar yiyiyp gram verememişim yuhh bana demek için felan haaa