- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.901
Topige yas pasta yazan hep bendim. Eskiden yedigin yas pastalar , gelir seni bu topikte yakalar.yaa o değilde 2 gündür çikolatalı pasta reklamı geliyor buraya
ne alaka
halbuki aramalarımda falanda yok
kim bu sabotajcı elime geçerse varyaaaaaaaaaaaa
Hayır bide neden sadece reklamı geliyor?Topige yas pasta yazan hep bendim. Eskiden yedigin yas pastalar , gelir seni bu topikte yakalar.
kahvaltıyı 1 saatten fazla zamana yayarak yaptımHarbiden nasıl yaşıyorsun şu an
Ayakta mısın mesela
Senin günlük menün benim bi öğünüm
Iste asil sorulmasi gereken soru bu.Hayır bide neden sadece reklamı geliyor?
Neden kendisi değil de reklamı
Neden?
Ben alışmışım yıllardır göbeğimi içime çekmeyekahvaltıyı 1 saatten fazla zamana yayarak yaptım
chia tok tutuyo biliyon zatii
ama şu an kocaaa bir karışık pide olsa veya meyvalı pasta falan olsa diemiyor değilim haaa
Ya kızlar şaka bir tarafa 35 den 40 dan sonra çoook zor gidiyor artık kilo.
hedefim var bu yıl o bikini giyildiğinde nefesimi tutmak zorunda kalmiiiceaaammm beaaaaaaaaaaaaa
Bende de çıkmıyorIste asil sorulmasi gereken soru bu.
Bende reklam cikmiyor kizlar.
Belirli bir yastan sonra gercekten zor gidiyor. Bir ara 48 kiloydum sonra baktim 61 den gun almisim.kahvaltıyı 1 saatten fazla zamana yayarak yaptım
chia tok tutuyo biliyon zatii
ama şu an kocaaa bir karışık pide olsa veya meyvalı pasta falan olsa diemiyor değilim haaa
Ya kızlar şaka bir tarafa 35 den 40 dan sonra çoook zor gidiyor artık kilo.
hedefim var bu yıl o bikini giyildiğinde nefesimi tutmak zorunda kalmiiiceaaammm beaaaaaaaaaaaaa
Chia bana dokiniyi, Caklit bana yariyi. Senin motton bu sindy.Ben alışmışım yıllardır göbeğimi içime çekmeye
Bazen farkında olmadan bırakıyorum aa göbeğim varmış diyorum ahaha
Chia bana dokuniyy
Reklam gormuyoruz ama gormus kadar oluyoruz.Bende de çıkmıyor
Çıkmasın zaten
Çıkmadığı halde böyleyim
Valla ya nlcak benim bu halimBelirli bir yastan sonra gercekten zor gidiyor. Bir ara 48 kiloydum sonra baktim 61 den gun almisim.
Chia bana dokiniyi, Caklit bana yariyi. Senin motton bu sindy.
Reklam gormuyoruz ama gormus kadar oluyoruz.
Yeminle sade yedim. Ekmek ve pilavı galiba 3 aydır hiç yemedim. :))O döner sade mi yendi?inanmam
Ben de siz yoksunuz diye kaçmıştımKimse olmadığı için gelmiyorum bende
Kendi kendime konuşmayayim diye
Randevulasalim saat belirtip gelelim
Kız o kadar mekiği kaç set halinde çekiyorsun?13.04.2018 cuma menüm
11.30 1 haşlanmış yumurta+1salatalık+1 kk peynir+4 zyetin+2 çeri domates+ maydanoz
15.30 2 yk yulaf+1 yk chia tohumu+ 6 yk yoğurt
17.00 5 çiğ badem+1 kayısı
19.00 1 dilim ekmek+ 1 parça peynir
su 3 küsür lt
spor 2 saat yürüyüş+koşma+ 130 plank+550 mekik
E ben de bildiriyorum ya, foto bile atıyorum. Teessüf ederim :))Tebrikler ALl star in tek menu bildireni olarak , menu isleri bakanligini kazandiniz. Burda mi yersiniz paket mi olsun.
Bizim evde de baklava var, ağzımı surmedim. Hem de bol yeşill yeşill fıstıkliiiiiBugün canım acayip kola ve kek çektişuan beni zorluyor evde envai çeşit abur cubur var
Kokten birakacaksin ama ya beeennn , tatliyi biraktim latteyi birakamadim yaf.Valla ya nlcak benim bu halim
Onun ki cok duzenli geldi ondan oyle soyledim.E ben de bildiriyorum ya, foto bile atıyorum. Teessüf ederim :))
Nisa sakin benim de canim patates kizartmasi ve patlamis misir cekiyor bugun. Doymadim bi turlu. Aldigim latte de degisik , sade degil hindistancevizli o da yaramadi.Bugün canım acayip kola ve kek çektişuan beni zorluyor evde envai çeşit abur cubur var