- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.321
Nisa sonu tas galiba ortasini oturtamadim :)) memnun oldum canim benimismim nisa :)
ismim ve evlenmeden oncekı soyadımla kısaltma nick bu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisa sonu tas galiba ortasini oturtamadim :)) memnun oldum canim benimismim nisa :)
ismim ve evlenmeden oncekı soyadımla kısaltma nick bu :)
Hemde nasıl etkiler bende 5 buçukta yiyordum 100 200 gidiyordu dün 7 de yedim birde lahmacun olunca gram gram giden kilo kilo geldi geriyeoff
aksam 5 e yıyorum hep aksam yemegımı bırtek dun aksam 7 de yedım oda etkılemıs olabılır mı acaba
aynen sonu taş :)Nisa sonu tas galiba ortasini oturtamadim :)) memnun oldum canim benim
Hemde nasıl etkiler bende 5 buçukta yiyordum 100 200 gidiyordu dün 7 de yedim birde lahmacun olunca gram gram giden kilo kilo geldi geriye
Bence güzel TopraKahveBob nin bi fikri varsa yada diğer kızların istekleri varsa yarına kadar netleşip şekillenir yarında aktif hale getiririzMuttapa7555 TopraKahveBob ilk taslak asagidaki gibi. Gerekirse degistirebilir.
Eki Görüntüle 2135163
Muttapa7555 TopraKahveBob ilk taslak asagidaki gibi. Gerekirse degistirebilir.
Eki Görüntüle 2135163
Kalanida paketle ellerine tutustur hic yiyemeyarın bırsuru mısafırım var
muzlu cıleklı kakaolu yaş pasta
vanılyalı kurabıye
mozaık pasta
borek
cevızlı kofte
rus salatası var menude
onlar bunu yerken ben ayran ıcıcem
gunduz ayrı aksam yemekten sonra ayrı gelen ekıp var 2 fasıl misafır yanı
sonra da sabaha kadar tum esyaları toplayacagım persembe aksam ilaclama ekıbı gelıcek cunku
kayınvalıdem de ınternet yok kendıme bır ınternet paketı alayımda buraya oyle gırebılırım cunku 1 hafta evden uzak durmak zorundaymısız
tum duzenım alt ust
aynen oyle yapıcamKalanida paketle ellerine tutustur hic yiyeme
Çok masum kesin vazo saldırmıştır
benım kedım mamuk da boyleÇok masum kesin vazo saldırmıştır
Masallah cok guzel hareketaynen oyle yapıcam
dıyete gırdıgımden berı cok kez boyle mısafır aldım
kahvaltıya
yemege
kalanı paket yapıp verdım
aynen oyle yapıcam
dıyete gırdıgımden berı cok kez boyle mısafır aldım
kahvaltıya
yemege
kalanı paket yapıp verdım
eskıden mısafıre boyle yaparken bı bukadar da bız yıyelım dıye yapardımMasallah cok guzel hareket
Ben hep öyle yapiyorum. Nene gibiyim. Yediriyorum en son da herseyi paketleyip veriyorum.
Leslie 3 mil en alt sınırımız yani yoksa eliptik 45 dk da eşit değil ne zumbayla ne platesle seçenek sunmak açısından... çünkü herkesin kapasitesi farklı hani katılımı sağlamak amaçlı en hafifi de olsun en ağırıda... ama yıldız sayıları değişsin diyorsan o konuyu değerlendirelim isterlerseGüzel ve fakat zumba 45 dk = Leslie mi ? Bence degil
ben yattıgım yerde guzel guzel haftada 2 kılo verıyordum ne guzel daha da kosuya falan cıkmam artık
Dusersin dusersin sana ozel karisimimdan bahsedeyim ozelden. Feytle deniyoruz.yarına kadar 88 e dusermıyım acaba gerı kılo degıl cunku bu
resmen moralım bozuldu kız
ahahhaha bence de bosver dıyete gır daha guzel
okadar yedım yedım kımse madalya takmadı bana
Bide pogacalara katildim bakalim bundada olmazsa diyete girecegim ya artik katilmam heralde :)))
Güzel ve fakat zumba 45 dk = Leslie mi ? Bence degil
Sen yine esine yediriyormussuneskıden mısafıre boyle yaparken bı bukadar da bız yıyelım dıye yapardım
mesela 2 yas pasta yapar bırını esımle yer dıgerını mısafıre artanını yıne ben yerdım
Sagolasinnn kaptann :))Aynen oyle oluyor.
Dusersin dusersin sana ozel karisimimdan bahsedeyim ozelden. Feytle deniyoruz.
Pogacalarda girmemle cikmam bir oldu ama seninki guzeldi goz ucuyla baktim.
Toprak onu siz kararlastirin. Dedigim gibi bi fikrim yok. O yuzden dedim , ortada tartisalim, kimse yazmayinca fatma boyle bi plan olusturdu. Dk dk sina esit olamayiz zaten ama bana sorarsaniz.
45 dk leslie = bir saat yuruyus = bir jillian = 1 saat yoga = 30 dk zumba = 30 dk kosu