- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.301
leylmira katıldıgın sutlu tatlı yarısması sonuclandı mı kım bırıncı oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman şöyle yap kilo vermeye devam ettiğin sürece kardio yapma ama direnç sporu yap ki sıkılaşma olsun. Şınav plank mekik gibi küçük setler halinde o zaman kaslar şişmez. İnşallah olmaz ama bi duraksama yaşarsan kardio ile desteklersin2 seferdır denıyorum
ne zaman spor yapsam vucut sekıle gırıyor ama tartıda fazla cıkıyorum
gecenlerde de 88 dım 90 cıktım o haftada yuruyuse kosuya cıkmıstım
bu haftada kosuya cıktım cok kostum 3 saat falan ayrıca leslie yaptım 88 dım bugun yıne 89.5 cıktım
hep 2 kılo arttırıyor ustelık eskısınden daha az yememe ragmen cok sinir oldum
ben yattıgım yerde guzel guzel haftada 2 kılo verıyordum ne guzel daha da kosuya falan cıkmam artık
gerı yarına 88 e dusermıyım acabaO zaman şöyle yap kilo vermeye devam ettiğin sürece kardio yapma ama direnç sporu yap ki sıkılaşma olsun. Şınav plank mekik gibi küçük setler halinde o zaman kaslar şişmez. İnşallah olmaz ama bi duraksama yaşarsan kardio ile desteklersin
Cocuk varmi canim yasam sartlarida etkiliyor kilo vermeyi :))172 boyum
bende yeme bagımlısıydım anormal yedım yedım yedım boyle şiştım
kızım var 2 yasındaCocuk varmi canim yasam sartlarida etkiliyor kilo vermeyi :))
Iste bende o yok bir devriliyorum biraksalar aksama kadar o kanepede kalirimkızım var 2 yasında
zaten genel olarak hareketlı bır yasamım var hep kosturma ıcerısındeyım 1 saat uzanıp da dınlendıgımı hatırlamam hıc :)
Oldu canim H E nin cilenkli pudingi kazandi madalyasida var artik gozum(u) kaldi pardon aliyor
yok bende hayatda yatamam kendıme turlu ıs cıkarırım temızlık hastası olaraktanIste bende o yok bir devriliyorum biraksalar aksama kadar o kanepede kalirim
Bide pogacalara katildim bakalim bundada olmazsa diyete girecegim ya artik katilmam heralde :)))bıdahakıne artık
ahahhaha bence de bosver dıyete gır daha guzelBide pogacalara katildim bakalim bundada olmazsa diyete girecegim ya artik katilmam heralde :)))
Her sabah madalyama nazar duası okuyorumOldu canim H E nin cilenkli pudingi kazandi madalyasida var artik gozum(u) kaldi pardon aliyor
Hele sabahlari mumkun degil gozum oturacsk yer arar benimde bir tik aksam ezani vakti enerjim olur titizde degilim zaten musafirden misafire ciddi temizlik yaparim ((yok bende hayatda yatamam kendıme turlu ıs cıkarırım temızlık hastası olaraktan
vucudumun heryerı agrıyor uzanıp yatmaya cok ıhtıyacım var ama yatsam gozum tavan duvar avıze gorur kalkar sılerım orayı sılmısken surayı da sıleyım der tum evı cıkarırım bu kez hep olan seyler
Her sabah madalyama nazar duası okuyorum
Arkasina duayi yapistirHer sabah madalyama nazar duası okuyorum
Esimin koyunde inek cani var o benim madalyam olacak yakindaahahhaha bence de bosver dıyete gır daha guzel
okadar yedım yedım kımse madalya takmadı bana
Bir iki günde kasların şişliği geçer diye düşünüyorum ben yarına döner inşallah... bol su iç erken ye yemeğini aslında aynı durumdayım bende dünle bugün arasında 1 kilo var gitmezse ben de +çıkacağımgerı yarına 88 e dusermıyım acaba
kılo olarak artmadım ya sıskınlık
umıt edıyorum
yoksa gecen haftadan bu haftaya sadece yarım kılo vermıs olucam ve bılıyorsunuz bu benım ıcın cok uzak bır durum hep 2 kılo veren ben
ismim nisa :)Esimin koyunde inek cani var o benim madalyam olacak yakinda
Senin nickin anlami ne kuzum ya birde adin ne :))
offBir iki günde kasların şişliği geçer diye düşünüyorum ben yarına döner inşallah... bol su iç erken ye yemeğini aslında aynı durumdayım bende dünle bugün arasında 1 kilo var gitmezse ben de +çıkacağım