Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bak son gülen iyi güler demedi deme 😘

Tamam akşam saatine bırakma ve abartmadan hemi çakim 😍
Bekleyip görcez 😁😁 Bu arada bana sen lazımmışsın.😂😂
Bana aciyin tamam mı kaptanım iki yaramaz çocuğum var burda olay çıkar kavga çıkar nolur bni etiketleyin geçmişi okuyamıyorum bn aralardan okuyorum Sitare55 Sitare55
Kaptanın etiketlerin :63::63:
Herkese iyi gecelerrrrr 😍🥰😘😘
Bu saate mı kaldın. Ahhh oldu ödem
Canım bu hafta telafi yapacağım ve ekşi gelmek için ne gerekiyorsa yapacağım 💪 ❤️
Size güvenim tam canım benim
16.11.24
11.00
Yarım kıymalı pide, domates salatalık

15.00 ceviz azcik

16.30
Sütlü kahve
19.30
1 kepçe çorba,5 YK tazr fasulye, 3 YK bulgur pilavı

Şu:2 lt sibel_84 sibel_84 LenaG LenaG
30 dk yuruyus
Afiyet olsun. Ama bundan sonra daha da dikkatbediyoruz söz mü?
Günaydın kızlar mutlu pazarlar olsun inşallah hepimize 💙💙💐💐💐
Senin mavi kalbini severim ben. Günaydın canimcim
Günaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Başarılar canım sen yaparsın. Mevlam zihin açıklığı versin.

Aynn canm biliyorum o yüzden cumartesi yaşandı bitti yeni gün yeni umut diyip yola devam 🙂

Yağsın yağsın berekettir biz sözde karadenizdeyiz ama pek kar gördüğümüz yok(Tokatin ilçesi)

Yerimi sağlamlaştırmak zorundayım zaten canm 🌼 yoksa 70ler halatla 60lar iple çekiyor 🥴

Bu arada kararsız kaldığım bir konu var ben diyetisyeni değiştirecektim ya online nasıl olur biraz cekincelerim var yüzyüze olunca daha çok dikkat etmek zorunda mı kalırım acaba cihazla ölçüm olduğu için diye o yüzden tecrübeli olanlara sormak istiyorum onlinede de vücut mezura ile ölçümlari oluyor tartı ile birlikte... Şimdiki diyetisyenm menü konusunda çok zayıf aynı listeleri dönmekten sıkıldım istediğim yiyecekleri dengeleme yaparak ekleyemiyor o da beni motivasyon olarak düşürüyor kaçamak çok yapıyorum sürecim uzuyor haliyle.
Canım yüzyüze de iyi birini bulamazsan online da güzel oluhor ayda falan da devletin diyetisyenine gidip ölçümlerini yaptırabilirsin 😍
Veee mantık devreye girer :KK73::KK73::KK73:
Bu nasıl bir silkelenmedir işte feraset işte kaptan tam gaz yola devam :KK5:
🥰🥳🥳🥳🥳
Günaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Allah yardımcın olsun canım ne sınavı 🙏

:KK50::sampiyon:🌹❤️ Öhömmm Öhömmm Kırmızı Takımım ❤️🌹
Bu hafta önce kendimiz için bıktığımız kilolarımız içine giremediğimiz kıyafetlerimiz laf sokan etrafımız tüm bunları düşünerek daha sıkı sarılacaz. Ama en çok kendimiz için...

Elhan Elhan ablam sen menülerini sporunu zaten yapıyprsun ne yapman gerektiğini biliyorsun
bi - 800 daha gelae 71 li rakamlardaısn 🎉 aynen devam kaptanım 😍
@arke sana çok güveniyorum bak boşuna demiyorum ❤️ kilomuz şimdilik çok ve biz bunu bu hafta 87 lere bile düşürebiliriz temiz menü spor ve su ile 🎉🥳
@Ceeeeeeeeeeee canım varolan artıyı hızlıca gönderip daha da neden eksilmeyelim 62 lere bi ce ee diyelim 🥳
@Cakinin Gelini bu hafta da benim için biliyorsun konuyu sadece bir kilocuk hadi canım 🥳
Sem2024 Sem2024 eşlere kv lere rağmen eksilecwz canım önce şu 90 lardan kurtulacaz her hafta yeni bir rakama sevinecez beraber 🥳 bu hafta 92 li rakamlara sevinelim ne dersin 🎉
@Asya89 canımcım 800 artıyı gönderecez zaten eşin de gwlmiş sporlarımızla da destekledik mi bitti o iş kurtulalım artık şu 7 lerden 🎉🥳
dolar milyoneri dolar milyoneri bugünü telafi edip senden bşr bir kilo eksi bekliyorum canım gelsin 56 lı kilolar 🎉🥳
@60kiloyum konuştuk biliyorsun canım. vücudumuzun bşzden aldığı eksileri geri alacaz önce sonra daha da eksilecez yterli bu 80 li kilolar molası 🥳
@Fitt_anne sana da bu hafta 76 lı kilolat ne yakışır be aynı yoldan devam canım 🥳
@Cicekbocekkaktus canımcım karşı takımda olmak da çok zevkliydi inanki ama şimdi aynı takımdayız daha da heyecanlı benim için ❤️ senden rekor bir eksi bekliyorum sonra da bunu kutlayalım beraber 🥳🥳🥳
@bluegreeneyes canım çok sallantılı bir yerdesin o yüzden en az 500 eksilerek yerimizş sağlama alalım 🥳🎉
P Purple58 canım senşnle bu hafta yeni bir rakam görelim 109 lu kilolardan 108 li kilolara geçebiliriz 😍🥳🎉
@malahit canım azcık olan kilondan bu kaptancığına da bir 500 eksi bahşeder misin 😘🥳
@Beklenen2 canım önce artımız ı kaybedecez sonra da inş yeni bir rakam daha görecez ama kendini bu kadar da suclama 🙏
@Queen-zen azıcık kilon var sporun menülerin şahane iatediğin rakamı hemen görürsün inş 😘🥳 bu hafta kırmızı takımla inş ❤️❤️
@Ilyusa canım artımızı gönderip geri 70 ler ligine geçsniliriz hızlı gelen hızlı gider zaten 🥳🎉
@94bassuk eskşden yapmışsın yine bildipini yaparak hedef hemen gelecek canım. Öncelik artımızı verecez sonra da harika eksiler bizi bekliyor 🎉🥳

Canimmm bu hafta kazanan biz olucaz inşallah ben ve sirkeli ılık suyum hazırız 💞

Güüüüüüünnnnaaaaayyydııııııınnnnnnn❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Alıntılara sonra cevap vercem
Golacenli gavemi içtim şimcik yürüyüş zamanı 🚶‍♀️➡️👟
Normal kahvemin içine toz sığır jelatini koysam golacenli gayfe olur mu ki :confused: afiyet olsun iyi yürüyüşler guzucum. Birazdan ben de katılacağım yürüyüş kervanına :süslü:

X