- 28 Aralık 2023
- 5.401
- 15.988
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimHarika bir menü afiyet olsun pempecim
Allah zihin açıklığı versin canım bol şanslarGünaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz
Kolay gelsin canım basarilarGünaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz
Bekleyip görcez Bu arada bana sen lazımmışsın.Bak son gülen iyi güler demedi deme
Tamam akşam saatine bırakma ve abartmadan hemi çakim
Kaptanın etiketlerinBana aciyin tamam mı kaptanım iki yaramaz çocuğum var burda olay çıkar kavga çıkar nolur bni etiketleyin geçmişi okuyamıyorum bn aralardan okuyorum Sitare55
Bu saate mı kaldın. Ahhh oldu ödemHerkese iyi gecelerrrrr
Size güvenim tam canım benimCanım bu hafta telafi yapacağım ve ekşi gelmek için ne gerekiyorsa yapacağım
Afiyet olsun. Ama bundan sonra daha da dikkatbediyoruz söz mü?
Senin mavi kalbini severim ben. Günaydın canimcimGünaydın kızlar mutlu pazarlar olsun inşallah hepimize
Başarılar canım sen yaparsın. Mevlam zihin açıklığı versin.Günaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz
Allah kalbine sakinlik , zihnine açıklık versin. Zamanı en güzel şekilde değerlendirip tüm sorulara en doğru seçeneği isaretlemeni nasip etsin kuzum. Basarilar dilerim.Günaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz
Canım yüzyüze de iyi birini bulamazsan online da güzel oluhor ayda falan da devletin diyetisyenine gidip ölçümlerini yaptırabilirsinAynn canm biliyorum o yüzden cumartesi yaşandı bitti yeni gün yeni umut diyip yola devam
Yağsın yağsın berekettir biz sözde karadenizdeyiz ama pek kar gördüğümüz yok(Tokatin ilçesi)
Yerimi sağlamlaştırmak zorundayım zaten canm yoksa 70ler halatla 60lar iple çekiyor
Bu arada kararsız kaldığım bir konu var ben diyetisyeni değiştirecektim ya online nasıl olur biraz cekincelerim var yüzyüze olunca daha çok dikkat etmek zorunda mı kalırım acaba cihazla ölçüm olduğu için diye o yüzden tecrübeli olanlara sormak istiyorum onlinede de vücut mezura ile ölçümlari oluyor tartı ile birlikte... Şimdiki diyetisyenm menü konusunda çok zayıf aynı listeleri dönmekten sıkıldım istediğim yiyecekleri dengeleme yaparak ekleyemiyor o da beni motivasyon olarak düşürüyor kaçamak çok yapıyorum sürecim uzuyor haliyle.
Veee mantık devreye girer
Bu nasıl bir silkelenmedir işte feraset işte kaptan tam gaz yola devam
Allah yardımcın olsun canım ne sınavıGünaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz
Günaydın kankişimGünaydın kankişim ben de burada yim ni girdim az sayfa vardi okudum ancak Günaydın diyorum
Günaydın canım
Günaydın hee sinektik ezeceltin öyle kolaydıHerkese günaydın ben yürüyüşe kaçar. Karşımda zorlu bir rakip var. Onu ezmem lazım
Öhömmm Öhömmm Kırmızı Takımım
Bu hafta önce kendimiz için bıktığımız kilolarımız içine giremediğimiz kıyafetlerimiz laf sokan etrafımız tüm bunları düşünerek daha sıkı sarılacaz. Ama en çok kendimiz için...
Elhan ablam sen menülerini sporunu zaten yapıyprsun ne yapman gerektiğini biliyorsun
bi - 800 daha gelae 71 li rakamlardaısn aynen devam kaptanım
@arke sana çok güveniyorum bak boşuna demiyorum kilomuz şimdilik çok ve biz bunu bu hafta 87 lere bile düşürebiliriz temiz menü spor ve su ile
@Ceeeeeeeeeeee canım varolan artıyı hızlıca gönderip daha da neden eksilmeyelim 62 lere bi ce ee diyelim
@Cakinin Gelini bu hafta da benim için biliyorsun konuyu sadece bir kilocuk hadi canım
Sem2024 eşlere kv lere rağmen eksilecwz canım önce şu 90 lardan kurtulacaz her hafta yeni bir rakama sevinecez beraber bu hafta 92 li rakamlara sevinelim ne dersin
@Asya89 canımcım 800 artıyı gönderecez zaten eşin de gwlmiş sporlarımızla da destekledik mi bitti o iş kurtulalım artık şu 7 lerden
dolar milyoneri bugünü telafi edip senden bşr bir kilo eksi bekliyorum canım gelsin 56 lı kilolar
@60kiloyum konuştuk biliyorsun canım. vücudumuzun bşzden aldığı eksileri geri alacaz önce sonra daha da eksilecez yterli bu 80 li kilolar molası
@Fitt_anne sana da bu hafta 76 lı kilolat ne yakışır be aynı yoldan devam canım
@Cicekbocekkaktus canımcım karşı takımda olmak da çok zevkliydi inanki ama şimdi aynı takımdayız daha da heyecanlı benim için senden rekor bir eksi bekliyorum sonra da bunu kutlayalım beraber
@bluegreeneyes canım çok sallantılı bir yerdesin o yüzden en az 500 eksilerek yerimizş sağlama alalım
P Purple58 canım senşnle bu hafta yeni bir rakam görelim 109 lu kilolardan 108 li kilolara geçebiliriz
@malahit canım azcık olan kilondan bu kaptancığına da bir 500 eksi bahşeder misin
@Beklenen2 canım önce artımız ı kaybedecez sonra da inş yeni bir rakam daha görecez ama kendini bu kadar da suclama
@Queen-zen azıcık kilon var sporun menülerin şahane iatediğin rakamı hemen görürsün inş bu hafta kırmızı takımla inş
@Ilyusa canım artımızı gönderip geri 70 ler ligine geçsniliriz hızlı gelen hızlı gider zaten
@94bassuk eskşden yapmışsın yine bildipini yaparak hedef hemen gelecek canım. Öncelik artımızı verecez sonra da harika eksiler bizi bekliyor
Günaydın en tatlı morumBurdayım abla daha erken açtık gözümüzü de anca bakabildim
Güüüüüüünnnnaaaaayyydııııııınnnnnnn
Alıntılara sonra cevap vercem
Golacenli gavemi içtim şimcik yürüyüş zamanı
O kadar kuççük değilsin öyle kolay ezememGünaydın hee sinektik ezeceltin öyle kolaydı
Normal kahvemin içine toz sığır jelatini koysam golacenli gayfe olur mu ki afiyet olsun iyi yürüyüşler guzucum. Birazdan ben de katılacağım yürüyüş kervanınaGüüüüüüünnnnaaaaayyydııııııınnnnnnn
Alıntılara sonra cevap vercem
Golacenli gavemi içtim şimcik yürüyüş zamanı
Allah zihin açıklığı versin canımGünaydın kızlar sınavım var saat 10 da bana dua eder misiniz