- 13 Ağustos 2012
- 4.803
- 21.581
Noldu diğer sporları görünce yazmaktan vazgeçtin. O arada bir de evi sil süpür yaptım.Peki peki ağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu diğer sporları görünce yazmaktan vazgeçtin. O arada bir de evi sil süpür yaptım.Peki peki ağlama
Beni adımlarınla yeneceğini söyleyen sensin şekerim başka sporları sonradan eklemeNoldu diğer sporları görünce yazmaktan vazgeçtin. O arada bir de evi sil süpür yaptım.
Canım ben ödül öğünü c.tesi diyorum ama komple ödül günü yapılıyor birkaç kere de uyardım ama yaşını başını almış insanlara sen yapamıyorsan girme diyemem hassas bir konu ve kimseyi kırmadan tatlı sert ilerlemeye çalışıyorumArkadaşım kirdiysam özür dilerim.Ama yarisindayken doğru mu sence bu menü .Benim işime gelir ben karşı takimdayim yani
İnan bana benim iradem herkesinkinden zayıftır .Yoksa yıllardır al ver al ver ömrümü bitirmezdim .Bence hepimiz kilo isindrn yorulduk hazır motive olmak için bu yarışma sayfa varken verelim şu lanet kiloları sonra hep birlikte koruma sayfası açalım işte orda gozlememizi yiyelim ertesi gün telafi etmek şartiyla
-4 derecede yürüyüşe çıkmışım hem de 12 bin adım atmışım. İki kat sayılır adımlar..Beni adımlarınla yeneceğini söyleyen sensin şekerim başka sporları sonradan ekleme
ben de zaten güllük güneşlik havada yürüdüm-4 derecede yürüyüşe çıkmışım hem de 12 bin adım atmışım. İki kat sayılır adımlar..
-4 derecede yürüyüşe çıkmışım hem de 12 bin adım atmışım. İki kat sayılır adımlar..
Teşekkür ederimmm kaptaniçemCanımcım hazırlıkta da tartı bildirimi isteriz amaaa
Tamam canım Allah kalbinize ferahlık versin
Mmm sushiii afiyet olsun çok severiiimmm
Ben de ben deee hıçkırık tutuyor beni sıvıyla yemezsem
Annem fiziken beni çok överdi ama şey derdi mesela kızım çok güzeldir ama çok dağınıktır,başına buyruktur,gezmeyi sever bilmem ki nasıl ev döndürecek olur galiba hep benimle kalacak Sonra da nazar değmesin diye kötülüyorum derdi (kuzum anacım )
O konuda zor durumdayım queenim yaa
Afiyet olsun güzel,sade bir menü olmuş
Kesin -8 dirben de zaten güllük güneşlik havada yürüdüm
Bana ne bana ne kabul etmem.Yenildin işte kabul et
Neyse hadi bu sefer üstüne gelmiyorumKesin -8 dir
Bana ne bana ne kabul etmem.
Hadi ben yatıyorum. Herkese iyi gecelerNeyse hadi bu sefer üstüne gelmiyorum
Kaptancigim çok haklısın Ben tekrar rica ediyorum arkadaşlar takım yarışinda iken takim kaptanina ve arkadaşını kıymet verip mümkünse battı balık yan gider yapmiyalim .Ben kötü menülerden de iyi menülerden de etkilenen hassas bı şişkoyum Bu hafta çok stresliydim kızımın hastaligindan dolayi.yarışmada olmasam hincimi yemeklerden cikarirdim ama dizginledim kendimi sporda yapamazken hele yeme sorumsuzlugunu gösteremezdim.Ayni hassasiyeti takım arkadaşlarimdan bekliyorumCanım ben ödül öğünü c.tesi diyorum ama komple ödül günü yapılıyor birkaç kere de uyardım ama yaşını başını almış insanlara sen yapamıyorsan girme diyemem hassas bir konu ve kimseyi kırmadan tatlı sert ilerlemeye çalışıyorum
Bence burada tam motive olan sporunu diyetini yapan kişilere karşın dayanamadım yedim,çok canım çekti yedim,süt taştı,kapı çarptı,canım sıkıldı vs demek o motive kişiyi de kötü etkiliyor (tabii ki regl dönemi ataklarını konu dışı tutuyorum ) bu konuda çok dertliyim
Öte yandan çok fazla kısmak da karşı olduğum birşey diyetisyenim de karşıdır bizim cıss dediğimiz yemekleri diyete entegre ederek kilo verilebileceğini öğrendim o yüzden mesela haftada atıyorum 1 kere bir öğünde 1 porsiyon istenilen bir yemek yenilebilir. Tabii ki sonraki öğünde dengelemek şartıyla
İyi geceler arkadaşımYarın mesai başlıyor. Ve ben nöbetçiyim. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar. Bol eksiler.
Gel bi sarılalım içimden geldiDüşündüm Bişi dimemişim
İyi geceler takımın en zengin güzel kızıBen de kaçıyorum herkese iyi geceler
Sabah tartıda en az bir kilo eksi görelim amin
Kırmızı takım -2 kilo görsün
Canım afiyet olsun 2 çatal yumurta protein ihtiyacını karşılamaz salatalara protein eklersen daha dengeli olurIyi akşamlar kızlar menumu bildireyim
Sabah
Menemen
2 çatal yumurtalı patates
Peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ogle
Kış salatası
Yarim cennet hurması
Akşam
Kış salatası
Yogurt
Bu hafta böyle ilerlemeyi düşünüyorum akşamları özellikle sadece salata gibi şeyler yiycem bakalım
Su 3 lt
30 dk yürüyüş yaptım
LenaG Boncuk2307 @Sitare55
Belki cumartesi kontrollü olunur diye bir umudum var ama inşallahEşitlik olursa veya kalksın denilirse salı günü için yarışmanın bir anlamı kalmaz ki
Kaptanlar yarışmaya ve tartılmaya devam edecek ında bir değişiklik olmayacak istediği ama alamadığı bir arkadaşını transfer etme durumu olabilirEn fazla kilo veren üye değişimi nasıl olacak o zaman.
mesela sırf salı tartısı olduğu için takımlara girmeyeyim diyen de var e bu da takımlar ciddi azalır demek kaptanlığı aldığımdan beri en sıkıntıda olduğum konu bu çözümlemeye çalışıyorumSalı tartısı kaldırılırsa ciddi bir gevşeklik olacak @FitVenus un dediği gibi. Yarışmanın hiç bir anlamı kalmayacak. Sorumluluk duygusu olmayacak.
Afiyet olsun canım lütfen yarın bol su içip biraz hareket ekler misin ? Ödem olacak ve moral bozsun istemeyiz
Çok geçmiş olsun miniğeKafam karıştı . Ufaklık kafasını kalorifer peteğine vurdu. Nefesi kesildi.
Öyle bir şey yok tabii ki karışacaksın burda birbirimizin menülerini kritik ediyoruzBen diyim kaptan seçmeyin beni Ben hirslanirim hırslı yarışmacılarım da olsun da isterim ozaman.Oyuzden be kiyida köşede sessizce kilomu veriyim etliye sütlüye karışmadan LenaG
Canım sabah baya kuvvetli bir kahvaltıdan sonra tatlı porsiyonu biraz fazla olmuş üstüne de 1 dolu avuç k.yemiş çok yağ demek sonra kendine ceza vermeni istemiyorum yarın dengeli bol su içmeli bir menü görelim olur muİyi Akşamlar
11:00 2patates kavurup 2yumurta kırdım, 7zeytin,
2kk.peynir, 1.5tk.reçel, marul, yarım kase kadar az yağlı yoğurt, şekersiz çay
18:20 265gr.kabak tatlısı, 1dolu avuç kuru yemiş,
Yarım çay bardağı yağsız süt
19:00 1dolu avuç kuru yemiş
Su 3.5 litre
Akşam yağsız sütle filtre kahve içerim
LenaG @Sitare55 Boncuk2307
(Dün menümü paylşatıktan sonra akşam 1avuç kuruyemiş yedim)
Spor yok günlük yemek yap ortalık topla sporu yaptım
Canım biraz direnç göstermen gerektiğini düşünüyorum sevdiğin yiyeceklere karşı diyetistene de devam ediyorsun o kadar ödüyorsun asıl biraz canımcım valla üzülüyorum artık kazanmasın o nefis sen kazan senin vücudun senin istediğin gibi olsun@Sitare55 LenaG Boncuk2307
17 Kasım Pazar
sabah 12.30
sucuklu cheddarlı yumurta, 3 zeytin, muammara, domates, biber, 30 gr ekşimaya ekmek
ara 15.00-17.00
12 kaju, 1 wasa, 1 dilim ev yapımı ekmek, kaşar peyniri, 1 tadelle, 2 mandalina
akşam 19.10
4 istavrit, soğanlı domatesli roka salatası, 1,5 dilim ev yapımı ekmek
arada 1 çb kefir içebilirim.
2 lt su
dün adımım 7000
bugünü de ilerleyen saatlerde yazarım
Afiyet olsun kaptanım spora geeeelllMenümü ve sporumu yazayım kaçayım.
Kahvaltı
2 yumurta
1 karabuğday patlağı
1 tatlı kaşığı labne
1fincan kiraz saplı cay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+2incir
Akşam
5 adet hurma+3 yemek kaşığı yoğurt
2 çatal yeşil fasulye tadimlik
Ara öğün
Kayısı çayı+2incir
Spor
17379 adım
3 mil Leslie
600 ip atlama
Su tamam.
Arada Dukan yaptım gün içerisinde onu da bitirdim.
LenaG @Sitare55 Boncuk2307
Afiyet olsun ara öğünde meyveyi tek porsiyona indirip fındığı beraber yersen daha doyurucu ve lezzet açısından da tatmin edici olur.İyi akşamlar Hanımlar
17 Kasım menüsü
Sabah11 : Maydonozlu,yulaflı omlet,peynır, 5zeytin, 1dilim ekmek 2 biber, yeşil çay
13.00 Ara: Sade Türk kahvesi,5 çig fındık
15.30: Bir elma ,muz
Akşam 18.00: 3kaşik pirinç pilavı
3kaşık barbunya yemeği, salata,2bardak ayran
2litre su
2500 adım
LenaG , sibel_84 , Boncuk2307
Hop dedik nereye gidiyormuşsun öyle kabul edip havlu atmak yok valla çıkarırım oklavamıHaklısın. Artık Hazırlıkta kalırım.
Sana kesinlikle katılıyorumTehlikeli sularda yüzuyorsunbu hafta yapip tadina baktığın ekmeklerden umarim kilo almazsin. Ben çok denedim, ne ekmegi yaparsam yapayim lezzetli oluyor ve sıcakken ye beni ye beni diyorzaafim var ekmek mekmek yapmam
Çok güzel menü canım afiyet olsun sporuna17 Kasım tatili de yedik bişey anlamadım
7.30
Kolajenli kahve
10.30
İki haşlanmış yumurta
Salatalık
Maydanoz
5 zeytin
Peynir
İki tam ceviz
15.30
İki kabak fırında
Sarımsaklı yoğurt
Adaçayı içtim yemekten sonra
Su 3 litre biter inşallah
20 bin adım
LenaG @Sitare55 Boncuk2307 @Denp (nerdesin kankaaammmm gel artık)
Afiyet olsun oğluşunun da doğum günü kutlu olsunLenaG @Sitare55
Bu günkü menüm
9:00
2 sütlü kahve
1 avuç fındık
12:00
2 köfte
1 dilim ekmek
1 dilim sucuk
Bol salata
15:00
Dün oğlumun doğum günüydü bu gün rulo pasta yaptım
3/4 çatal pasta
1 kahve
Akşam yemeği 17:00 bitti
2 kıyma köfte(öğleden kalmıştı)
Bol salata
Turp
2/3 ısırık ekmek
Su 1 litre anca oldu bu gün hiç içemedim
Spor ev işi alışveriş koşturma 5/6 bin adım olmuştur herhalde ama telefonumu yanımda taşımadığım için yarısını saymış
Kaçmasın ipin ucu geri tut o ipicanım ipin ucu bu hafta kaçtı zaten de karakılçığı oranlı yerim. benim listemde var. bakma bu hafta aşırıya kaçtım.
Canım baya övüyorlar kiperin i enerji de veriyormuş diyolla sence fark ediyor mu ciddi ciddi almayı düşünüyorum da ben de o markayıBen kiperin markasını kullanıyorum tadı kokusu kahvede belli olmuyor ama kahveyi de kahve gibi içmiyorum farklı bir tat. Tok tutmaya etkisi var canım ben sabah erkenden kahvaltı yapıp giderdim okula mesela şimdi saat 10-11 e kadar dururum
Afiyet olsun sabah 1 dilim tahıllı ekmek eklenebilirmişiyi akşamlar yarışmacı arkadaşlarım kaptanlarım,
kahvaltı 10:00 yulaflı lorlu omlet, 30gr light kaşar, domates salatalık
öğlen 12:30 balkabağı çorbası 2 kase
ara öğün 14:30 2 medine hurması 3 ceviz
akşam 19:00 tavuk döner ayran
şimdi eşimle dışarı çıktık bir sahlep içeceğiz.
su: şimdiye kadar 2.5 lt 3 e tamamlarım
spor: 8300 adım, 10 dk karın antrenmanı
@Sitare55 Boncuk2307 LenaG
Bugün hem ağrı vardı hem çok yoruldumNoldu bebeğim hasta mısın da