- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #6.341
Kupam hâlâ yok ama nerde kaldı benim kupam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlıyı koklamak mıDaha cumartesi günü 60.400 mü neydim
tuttum boğazımı aç kaldım öldüm
Sen hiç börek yapıp da tadına bakmamak nedir bilir misin tatlı yapıp da yememek koklamak nedir biliyon mu
Tatlıyı koklamak mı
Koklansa kokusuyla yetinirdim ama koklanmıyor o yüzden tadına bakıyorum mecbur
Gi böyle diyorsun mantıklı yaziyorsun da kendin niye 3 kg hedefliyosun :))Demek istediğim bu değildi
Önemli olan tartıda eksik çıkmak değil
Su ve kas kaybı mi
Yağ kaybı mi
Haftada 4 kilo asla yağdan gitmez oyuzden geri çabuk döner
Hedef vucutda yağı koparmaksa haftada maksimum 2 kilo ile protein ağırlıkla olur o iş
Haftada 4 kilo verin gelin katılın görelim ozaman
Guzel olursa ben de yaptircam, dayanicam bı şekilde :))Tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı mı:O
Valla iyi cesaret:)
Ben sağlık amaçlı oldum ama sağlık olmasa hiç olmazdım çok zor
Çünkü benim kilom fazla 90 kg biri haftada 2/3 kilo verebilir bunu 60 kilo birine söylemiyorum canım :)Gi böyle diyorsun mantıklı yaziyorsun da kendin niye 3 kg hedefliyosun :))
Normalde hareketsiz olan biri uykusuz kalıp hareket etme süresini uzatiyorsa ondan kilo vermiş olabilir belkiUykusuzluk aksine kilo yapar, ilginçmis. He haftada 4 ver diğer haftalarda 6 geri al :) hafta 1 ya da 1.5 verilir.
Kimse birşey demedi yahu :)dövün beni :)allahım ıyıkı bişey dedik
31 yaşıma kadar 3 kez ameliyat oldum sağlıktan ötürüTamamen estetik amaçlı burun ameliyatı mı:O
Valla iyi cesaret:)
Ben sağlık amaçlı oldum ama sağlık olmasa hiç olmazdım çok zor
Burun başka bşey ya31 yaşıma kadar 3 kez ameliyat oldum sağlıktan ötürü
Resmen hastane fobim oldu hasta olmaya bile odum kopuyor bırak ameliyat ... Kaldıramam sanırım artık
Oteki türlü haksizlik oluyor ama:) . Karnim cok ac. Sebze corbasi alacağım.benim bi kupa Makaron a gitti. Bi daha kilo alirmiyim hiç :)Ben ilk günden biri o hafta en çok kilo veren kişi 1. Oluyor sanıyordum yuzdeye göre en çok kilo veren oluyormuş meğer yarış atı gibi kosturuyordum gözünü kupa bürümüş biri olarak
Brokoli noldu brokoli :) onu buharda haşlayıp biraz limon ve zeytinyağı gezdirip yanında sarımsaklı yoğurtla yiyince muhteşem oluyor :)Oteki türlü haksizlik oluyor ama:) . Karnim cok ac. Sebze corbasi alacağım.benim bi kupa Makaron a gitti. Bi daha kilo alirmiyim hiç :)
: DSebze çorbası Coconut li cikti iyi mi. Coconut pesimden geliyor :)
Yoğurda mayonezde katınca tat veriyorSen kerevizi bı denesene inan bayilcaksin
Rendelenip sarımsaklı süzme yoğurda katip yiyorsun bayılırım çok da
AhahahahaYoğurda mayonezde katınca tat veriyor
Ahahah nerde zararlı bilgi varsa bende